Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (104. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar oyunun %72 ama yarısları kazanamıyorum. bana hızlı ve yol tutusu ıyı bır arac onerırmısınız lutfen.
  • [Arkadaşlar ben de oyunu kurarken %56 ya geldimi hata alıyorum..

Sorunuma çözüm var mı?

Burada:http://forum.donanimhaber.com/m_10409938/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Plan-M -- 14 Kasım 2006; 17:31:08 >
  • bende vites geçişlerindeki kapaklandıktan sonra hızlanmaya takıldım
    ve şehir turu yaparken 1 de kalktıktan sonra gazı bırakınca arabanın hemen kapaklanıp durması gerçekçilikten uzak
    bazı şeyleri güzel ama bazı şeyler hep aynı
    ee nede olsa alıyoruz
  • ohh bea bende bitirdim sonunda. biraz geç oldu ama güç olmadı.

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU]
  • arkadaşlar Collectors Edition'ın orjinal dvd'sini nerden bulabiliriz..Alan,bilen varmı??
  • evo Doldurduktan sonra felaket bişi oluyor. Oyunun %44'ünde aldım. Oyunu onunla bitirdim. Ama drift için arkadan itişli bi araba daha bulundur.

quote:

Orjinalden alıntı: cem2004_34

arkadaslar oyunun %72 ama yarısları kazanamıyorum. bana hızlı ve yol tutusu ıyı bır arac onerırmısınız lutfen.
  • merhaba arkadaşlar 15 gün önce indirmeme rağmen ancak fırsat buldum oynamak için....fakat şöyle bir sorun var hatta bana göre 2 sorun var...birincisi fps değeri 12-13 gibi göstermesine rağmen arabayı zaptedemiyorum...çok hızlı oynuyor...ikinciside şu parlaklık olayı arabalar çok parlak, most wanted deki gibi değiller...bu ikisinin bir ayarı var mı veya bir patch çıktı mı bunular ilgili...
  • Arkadaşlar NFS serisi bence kendini tekrar etmeye başladı aynı düşüncede olan var mı ? Tabi piyasada onun ustune oyun pek yok ama 2 oyun önceki grafikler bence pek gelişmemiş şekilde duruyor. Carbon'un Most Wanted dan daha iyi olduğunu söyleyebilen var mı ? bence sadece konu farklı o kadar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

araba nasıl siliniyo? 2 tane arababm var rx-7 silmek istiyom ama nasıl:S kariyer bolumunde

• quote:

Orjinalden alıntı: darkswordman

araba nasıl siliniyo? 2 tane arababm var rx-7 silmek istiyom ama nasıl:S kariyer bolumunde

araba seçme bölümünden arabana gel 2 ye bas.
  • Way Beaa Bende Sonunda Oyunu ındırıp Sonunda Oynadım
    Ss
    Bırde arkadaslar carıyerde Bı yarısı yendınmı Normal Gezıyosun ve yanına bı arac gelıyo Herhangı bı arac Senınle yarısmak ıstıyor heralde Ama ben Onunla nasıl yarıs baslatacagım Hangı Tus
    Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU]
    ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sammy... -- 14 Kasım 2006; 18:51:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

merhaba arkadaşlar 15 gün önce indirmeme rağmen ancak fırsat buldum oynamak için....fakat şöyle bir sorun var hatta bana göre 2 sorun var...birincisi fps değeri 12-13 gibi göstermesine rağmen arabayı zaptedemiyorum...çok hızlı oynuyor...ikinciside şu parlaklık olayı arabalar çok parlak, most wanted deki gibi değiller...bu ikisinin bir ayarı var mı veya bir patch çıktı mı bunular ilgili...

Video options dan custom yaparsın orda shader ayarları var onları kısman gerekiyor.
  • Carbonun en büyük eksisi drag yarışlarının kaldırılmasıdır inşallah ea bundan sonraki seride yapar
  • Ya arkadaşlar oyunun başında napıcaz anlamadım 2 adamla bin tane tur attım bişey olmadı hepte bi uyarı veriyo bişeye bas diyo galiba ama napıcam yardım edebilir misiniz?
  • quote:

arkadaslar oyunun %72 ama yarısları kazanamıyorum. bana hızlı ve yol tutusu ıyı bır arac onerırmısınız lutfen.
    bu kadar mı ollur dostum bende tam aynı şikayetle yardım isteyecektim bnde %72deyim ve yarışlarda çok zorlanıyorum.evet beyler tavsiyelernizi bekliorz
  • quote:

Orjinalden alıntı: @ke®

Ya arkadaşlar oyunun başında napıcaz anlamadım 2 adamla bin tane tur attım bişey olmadı hepte bi uyarı veriyo bişeye bas diyo galiba ama napıcam yardım edebilir misiniz?
    senden tuşa basmanı istediklerinde sağ ctrl'ye bas

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disast3r -- 14 Kasım 2006; 19:26:11 >
  • Oyun 2 günde bitti most wanteda göre baya kısa hiçbirşey anlamadım Artık bu seriyi bitirmeleri gerek
  • quote:

Orjinalden alıntı: erulu

evo Doldurduktan sonra felaket bişi oluyor. Oyunun %44'ünde aldım. Oyunu onunla bitirdim. Ama drift için arkadan itişli bi araba daha bulundur.

quote:

ya ben %72deyim ama evo yok?bnmde gözlerim onu aradı ama hangi bölgeyi ele geçirince açılıo evo birader????

• LANCER EVO NE ZAMAN ACILCAK %50DEYIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 14 Kasım 2006; 23:43:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SinanAtesh

arkadaşlar Collectors Edition'ın orjinal dvd'sini nerden bulabiliriz..Alan,bilen varmı??

yokmu cevap!??
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.