Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (111. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU]

son adamı kanyon yarışında 10 saniye ile geçtim
  • Porsche Carrera GT mükemmel bir araba gerçekten, polis kovalamacaları çok zevkli oluyor bu arabayla

• 1.3e yükselten yama çıkmış daha indirmedim,deneyen varmı
  • denemesi biraz zor olcak çünkü yamaya c....k çıkmadı henüz
  • quote:

Orjinalden alıntı: forious

denemesi biraz zor olcak çünkü yamaya c....k çıkmadı henüz

Çıkmadı san sen
  • yama nv sahiplerinin derdine derman olmadı düşük fps problemi devam ediyorexe hatası devam ediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digiali -- 23 Kasım 2006; 2:24:52 >
  • Zaten onunla ilgili EA' in kılını kıpırdattığı yok. Ben ümidi kestim de, en azından online oynarken ki sorunlara çözüm getirmişler. Akşam eve gidince deneriz artık şu yamayı
  • arkadaslar nfs carbon istem gereksinimleri nelerdir benim pc 140gb sata intel p4 1.6 ghz 512mb 333mhz ram 128mb geforce fx5200 nasıl çaılış bu sistemde birde oyunun demosu kaç mb indirmeye değermi yoksa full sürümü nette varmıdır
  • Yamanın bi b. etkisi yok fps aynı online denemedim
  • Yamanın nvidia kartlardaki soruna bir etkisi olacağını hiç sanmıyorum zaten most wandet tada 1.3 yaması çıkmıştı ve takılma sorununu giderememişti bunun da işe yarayacağını sanmıyorum zaten bir arkadaş söylemiş değişiklik yok diye. Valla oyunu sildim zaten oynamıyorum bile bittiğinden beri, zaten şunun şurasında şubat a ne kaldı ki canım
  • ya bende logitech rumble pad 2 var ama titreşimi açamıyorum.nerden açılıyo?
  • bendede aynısı oluyordu iki defa dvd yi değiştirdim üçüncüde çalıştı
    quote:

Orjinalden alıntı: kovboy0950

u lan öle olsun kimse benim yardımı koşmadı
  • arkadaşlar yamanın aktif olması için oyunun craksiz mi olması gerekiyor.
    yamayı kuruyorum veya öyle zannediyorum halen 1.2 versiyonda açılıyor
  • Orjinal exe gerekli.
    quote:

Orjinalden alıntı: fener19

arkadaşlar yamanın aktif olması için oyunun craksiz mi olması gerekiyor.
    yamayı kuruyorum veya öyle zannediyorum halen 1.2 versiyonda açılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

Oyundaki Şarkıları İsteyenler Baksın

Arkadaşlar bana göre bu oyundaki soundtrack'lerde süper olmuş.Bu şarkıları internetten indirmenize gerek yok.Aşağıdaki adımları takip edin :

Önce alttaki linkten "Music Extractor" programını indirin.

http://www.nfsplanet.com/nfsc_files.php?lang=eng

Program Winrar'lı olarak inecek.Winrar içindeki dosyaları C:\Program Files\Electronic Arts\Need for Speed Carbon\SOUND\PFDATA klasörüne çıkartın (extract edin).

Daha sonra dosyaları çıkarttığınız klasördeki "Convert" dosyasını çalıştırın.Hepsi bu kadar.Yaklaşık 10-20 dk. sonra 30 şarkıda aynı klasöre çıkacak mp 3 olarak.Üstelik 192 kpbs kalitesinde.

Not:Bu işlemden önce harddiskinizde 2 gb yer olmasına dikkat edin.İşlem bittiğinde şarkılar sadece 120 mb yer kaplıyor ama merak etmeyin.

Arkadaş sana nasıl teşekkür etsem azdır. Bu şarkıları netten indirmekle hiç uğraşamazdım. Çünkü kota harcamaya değer şarkılar değil. Çoğu şarkı berbat ama ben her NFS'nin soundtrack koleksiyonu yaptığım için carbonu da almamak olmaz. Çok sağol...

• Böyle Oyunum Olsun Herkeze borcum olsun NFS CARBON Başka oyun tanımam arkadaşlarla toplaştık ortak alıcaz :D:D
  • güzel oyun denemek lazım
  • selam arkadaşlar p4 2.6 işlemci,2x512 ddr400 cl 2.5 ram,ati radeon x1600 pro ekran kartı bu sistemde oyunu 1024 high detail de oynamam mümkünmüdür?
  • evet oynarsın hemde çok rahat bişiolmaz
    quote:

Orjinalden alıntı: Cannibal_Corpse

selam arkadaşlar p4 2.6 işlemci,2x512 ddr400 cl 2.5 ram,ati radeon x1600 pro ekran kartı bu sistemde oyunu 1024 high detail de oynamam mümkünmüdür?
  • Yamayı kurmak için yamaya tıklıyorum ve msdos ekranı açılıyor fakat biraz zaman geçtikten sonra hiç bir dosya yüklemeden ekran kapanıyor.Halen versiyon 1.2.Orjinal exe ile yüklüyorum bu arada sorun başka yani.Acaba bu sorunu yaşayan başka biri var mı?
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.