Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (113. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumda bir yerlerde az önce omega diye bişeyler gördüm..güncelleme ile ilgili.mavi ekran hatası yazan başlıklarada baktım sonuç yok..
  • bu kamyon oyunun kendisi mi veriyor yoksa başka birşey mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1389mo

bu kamyon oyunun kendisi mi veriyor yoksa başka birşey mi
    Kamyon Challenge Series'deki bu bölümde veriliyor:
    Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU]
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

Arkadaşlar 1.3 yamasını yüklemem için oyunu silip tekrar kurmam gerekiyor mu ?

Malum .exe bazı işlemlerden geçti

Ben direk yaptım işlemleri. Oyuna da sorunsuz girdim. O kadar ayrıntıya gerek yok
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 24 Kasım 2006; 16:40:25 >
  • Yaw bu son adamı gecenler nsl gecti bi anlatsın,kanyonda bi turlu carpamıyorum,gıdım kalıo, o anda adam ok gibi fırlıyo,bende mercedes var butun ozellikleri full+full,handling birazcık az ama cok az.Kolay bi yolu veya bi püf noktası varmı???
  • Ben ilk sayfalardaki sorunlar yaşanmasın diye yeni vrs çıkar kurarım dedim ama fazla dayanamadım. 1.2 vrs yüklü ve oyunu 5 kez oynamama rağmen 2 kez attı o kadar. 1280*1024 full detayda oynuyorum kilitlenme yok ancak;

1) Oyuna küçük emrah modunda başlamamak için trainer ile biraz dolar stokladım ve oyun içinde 2 araba aldım ama yukarıdaki bir arkadaş gibi mitsubishi yi oyuna sokamıyorum hala mazda da devam etme durumundayım Bu sorun ni ile alakalı?

2) Driftlerde puan alamıyorum, (önceki oyunlarda bu sorun yoktu) işin sırrı ne?

3) 1.3 yamasını nereden yüklediniz?

4) Sizde de oyun dili Franzızca mı?

Bu soruların cevabı eminim sayfalarda var ama 38 sayfayı okumaktansa konuyu açan arkadaş ''NFS Carbon ve sorun çözümleri'' diye belirtseydi eminim çok faydalı olacaktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi someone74 -- 24 Kasım 2006; 14:26:38 >

• 1.3 yaması
    http://largedownloads.ea.com/pub/patches/NFS/carbon/nfsc_patch1.3_collectors_englishuk.exe

Oyundaki takılmaları yama da çözmüyor yinede bazılarında işe yaramış denemekte fayda var.
  • Yokmu hiç yardım edecek?

quote:

Orjinalden alıntı: jackal73

Arkadaşlar oyun kitlendiği için bi yerde takıldım kaldım,3-4 yarışın ortasında oyundan atıyor.Onları geçemiyince de devam edemiyorum.
    Sevabına birinize save dosyasını göndersemde bu 3-4 yarışı bitirip bana geri gönderse çok makbule geçecek.
    İlgilecek arkadaşlar özelden mail adreslerini yazarlarsa save dosyasını gönderirim.
    Not:Elimde %70-%90 bitmiş save ler var ama kendi oyunumu bitirmek daha eğlenceli olacak.
    Şimdiden teşekkürler.

• Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU]
  • quote:

Orjinalden alıntı: Heesh

http://www.youtube.com/watch?v=i5bWQ5N2TNE

@Heesh bunu sen mi yaptin...
    Yaa DRIFT lerden nefret ediyorum...Career 81% geldim DRIFT lerin hicbirini yapamadim
    Nasil araba aliyim gecmek icin

• kaç kere dicem bendede x1600pro var açarken pc ye reset atıyordu. catalisty nin son sürümünü bide .NET Framework u kurdum düzeldi oyun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: weneorn

Yaw bu son adamı gecenler nsl gecti bi anlatsın,kanyonda bi turlu carpamıyorum,gıdım kalıo, o anda adam ok gibi fırlıyo,bende mercedes var butun ozellikleri full+full,handling birazcık az ama cok az.Kolay bi yolu veya bi püf noktası varmı???
    Ben tam modifiye Lancer ile geçmiştim orayı, yalnız ikinci etabın sonuna puan bırakmak yerine ilk etapta 10 saniye boyunca adamın önüne geçmeye çalışırsan adamı daha kolay yenersin.
    Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU]

• quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

quote:

Orjinalden alıntı: jackal73

Yeni arabanın katagorisi farklı olduğu için ona uygun parçalarıda açmak gerekiyor.

Alla Alla.

RX-8 ile Eclipse GT tuner kategorisinde sanıyordum ben.

Evet Eclipse GT tuner kategorisinde ama arkadaşın dediği kategori farklı. Dikkat ettiysen oyunda her 3 kategorideki arabalarda kendi aralarında Tier 1, Tier 2 ve Tier 3 şeklinde ayrılmış durumda. RX-8 Tier 1 sınıfından yani o kadar da iyi değil. Eclipse GT ise Tier 2 sınıfından. Sen birkaç performans upgradei açınca başlarda sadece Tier 1 için açıyorsun. Daha sonra aynı upgradeleri Tier 2 ve 3 için de açman gerekiyor ki o sınıftan arabalara da takabilesin...

• Beyler bi şi sorcam NEED FOR SPEED CARBON'da 1280x1024 Çözünürlükte High Detail de A9250 SE ekran kartı 30 FPS alabilir mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: MissYou

Beyler bi şi sorcam NEED FOR SPEED CARBON'da 1280x1024 Çözünürlükte High Detail de A9250 SE ekran kartı 30 FPS alabilir mi?

Atiler bu oyunda iyi performans göstersede okadarda değil yani. alacağı 10-15 fps'dir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: LuGaNo_FB

quote:

Orjinalden alıntı: Heesh

http://www.youtube.com/watch?v=i5bWQ5N2TNE

@Heesh bunu sen mi yaptin...
    Yaa DRIFT lerden nefret ediyorum...Career 81% geldim DRIFT lerin hicbirini yapamadim
    Nasil araba aliyim gecmek icin

Bu oyunda driftler çok kolay, hiçbiyere çarpmadan finishe kadar azar azar yanlayarak git, abartmaya hiç gerek yok ve sonucu gör.

• quote:

Orjinalden alıntı: MaxRpm

quote:

Orjinalden alıntı: MissYou

Beyler bi şi sorcam NEED FOR SPEED CARBON'da 1280x1024 Çözünürlükte High Detail de A9250 SE ekran kartı 30 FPS alabilir mi?

Atiler bu oyunda iyi performans göstersede okadarda değil yani. alacağı 10-15 fps'dir.

Yok abi onu bile alamaz yaw!
  • SLM ARKADASLAR OYUNU BİLGİSAYARIMA YÜKLEDİM VE ACILMIYOR. OYUNUN ACIKLAMALARINDA 1.73MHZ İSTİYOR BENİM İSLEMCİM 1.66 CORE DUO2 İŞLEMCİM(LAP TOP).1.73 TEN DAHA HIZLI SANIRIM AMA 1.73 İSTEDİGİ İÇİN ACILMIYOR. NASIL ÇÖZEBİLİRİM BU SORUNU YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gatol26

SLM ARKADASLAR OYUNU BİLGİSAYARIMA YÜKLEDİM VE ACILMIYOR. OYUNUN ACIKLAMALARINDA 1.73MHZ İSTİYOR BENİM İSLEMCİM 1.66 CORE DUO2 İŞLEMCİM(LAP TOP).1.73 TEN DAHA HIZLI SANIRIM AMA 1.73 İSTEDİGİ İÇİN ACILMIYOR. NASIL ÇÖZEBİLİRİM BU SORUNU YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...
    Sorun işlemcinin çalışma hızında değil, ekran kartındadır. Muhtemelen dizüstünün ekran kartı İntel'dir ve bu oyun hiçbir İntel ekran kartında çalışmaz.
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.