Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (115. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: >OnuR<

quote:

Orjinalden alıntı: MissYou

quote:

Orjinalden alıntı: MaxRpm

quote:

Orjinalden alıntı: MissYou

Beyler bi şi sorcam NEED FOR SPEED CARBON'da 1280x1024 Çözünürlükte High Detail de A9250 SE ekran kartı 30 FPS alabilir mi?

Atiler bu oyunda iyi performans göstersede okadarda değil yani. alacağı 10-15 fps'dir.

Yok abi onu bile alamaz yaw!

3-5fps anca alır o kart

Arkadaş 30 FPS'den fazla aldım diyor. Hatta 88 bile yolladı. Bende X300 var 5-8 arasınad fps alıyorum adam 30 almış ss çekmiş yollamış sistemler aynı sayılır.

Onun Sistem :

INTEL P4 3.0 GHZ HT
    1024 MB DDR
    A9250 SE
    GIGABYTE Anakart var

Benim Sistem :

INTEL P4 3.0 GHZ HT
    1024 MB RAM
    RADEON X300 256 MB 128 BIT
    INTEL D915PGNL Anakart ben 5-8 arası alıyorum adam 30 almış nasıl oluyorsa?

• quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: DaRkFoX [tHu]

arkdadaşlar hani bir kadınla yarışıyoruz sonra dağ gibi yerde iiki tur gidiyoruz ya ben orada ikinci turda birinciydim bitirdim arkamdan o kadın geldi ama ben sonuncu oldum ne yapmamız gerekiyor burada yardım
    Canyon bölümünün ilk etabında topladığın puanları ikinci etapta kaybediyorsun. İkinci etabı tamamlayıp sona puan bırakabilirsen bölümü kazanırsın. İkinci etapta rakipten ne kadar önde olursan o kadar az puan kaybedersin.

elimde rx8, clk 500,camaro var hansiyle yapayım hepsiyle denedim olmuyor daha doğrusu arabalar iyi dönmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broadwayci -- 26 Kasım 2006; 15:58:08 >

• darkfox kaputtan yarış camaroyla geçersin hzlanmaya ver tuningleri
  • arkadaşım ben evo ile geçtim sende geçersin çok kolay
  • ya hep birlikte bu oyunu online oynasak da nasıl kayıt olucaz
  • %95'deyim

o audi'li adama yakşalamadım bile
  • oyunu bugun 3 kere yükledim 3 ündede hata raporu werdi yeter yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: LuGaNo_FB

quote:

Orjinalden alıntı: Rizeli

oyun esnasında rakibin elemanlarından biri yanıma gelip işaret veriyor azı tam aklımda degil de chenc filan diyo enter larsam bana harityada 5-6 tane yeşil bayrak gösteriyo ve seçtigim bayraga kadar o arabayla yarışıyoruz yarışı kazanıyorum ama hiç birşey olmuyor... ne dir bu olaya başına gelen varmı?

3 kez karşılaştım ilk ikisinde bi anlam veremedim zaten 5 saniye ekranda kalıyo yazı sonra kayboluyo rakipte gidiyo tabi ama son seferinde yakalayıp yarıştık ama hiç bişey olmadıarabasına yarıştık sanıyodum adamda 350z vardı
    Aynen bendede 3 kere oldu !!!!!

o yarış sadece parasına. yolda giderken alırım anahtarını mayk diyip yarışmayı planlamıyorsunuz heralde

@emre
    yukardaki puanının 0a inmemesine dikkat et. ilk yarışta ne kadar yakın gidersen o kadar puanın olur, ikinci yarışta arayı ne kadar açarsan o kadar az puan kaybedersin.puanın 0ın altına düşerse kaybedersin yarışı

BENİM SORDUĞUMA CEVAP VEREN YOK MU!!''???? OYUNDAN ATIYOR LANET OYUN 20DKDA BİR

• bende 3 tü3 hata raporu werio oyunu kapatıp açıorum daha doğrusu açammıorum offff 3 kere yaaa
  • HERKES HATA VERE VERE Mİ OYNUYOR ????????????
    HATA VERMEYEN BİRİSİ NFSC.EXE DOSYASINI UPLOAD ETSE DE HEPİMİZ MUTLU MUTLU OYNASAK ARKADAŞLAR LÜTFEN

• Arkadşlar konunun akışını bpzdum kusura bakamyın ama bi sorum olucak bnm PC 1Gb+512mb RAM P4 3.0 ATI Radeon 9550 Excalibur Ekran Kartı var nekdr performans alırım acaba ??şimdiden saolun
  • full rahat oynarsın benimki 5700 1 gb ram 3000 mhz 64 bit full oynuodum hata raporlarını görene kadar

SAĞLAM Bİ EXE İSTİYORUZZZ HATASIZ RAPORSUZ OYUN İÇİNNN
  • kahretsin oyunu bitiremeyecem sanırım murcielago yu alcam diye mersoyu sattım 245 bin yazıyodu 70 bine mi ne satıldı kaldım ortada mazda ile
  • yuh bize koca forum hata ala ala oynuyoruz bir babayiğit çıksın da sağlam exe versin be artık ikinci carreer bitecek :)
  • buarada benim gibi müzikleri iğrenç bulanlar varsa media player classic açsınlar 5mb ram alıyor
    tabi müzik listesi yok classicte onu da nasıl yapacaksınız:
    windows movie maker ile bir şerite dizeceksiniz bütün istediğiniz şarkıları
    sonra tek dosya gibi açacak onu wmpclassic
  • SAĞLAM EXE YOKMU WEYA Bİ ÇÖZÜM YOLU
  • Arkadaşlar crack hatalı ve sağlamını bulamadım. Zırt pırt hata oluşturmuyor, eğer işinizi görecekse upload edeyim. Bir deneyin. Tezgahtan almadım, eMule'dan indirdim.

Bu arada ilginçtir, bi arkadaşımda 128 MB ati radeon 9600 p4 2,8 GHz, 512 ram var, 1024x768'de veyüksek ayarlarda taş çatlasın 7-8 fps alıyor. İnanmayacağınızdan emin olarak yazıyorum, 32 MB ati radeon 9000 paylaşımlı ekran kartı, centrino 1.7, 768 ram'de aynı çözünürlük ve detaylarla 20-25 fps oynuyorum. Sistemdeki parça uyumu ve driver'lara göre performans değişiyor. 1 saat oyunda 2 defa hata raporu alıyorum. Online oynarken daha fazla oluyor. trainer isteyenler tıklayabilir tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar -- 25 Kasım 2006; 22:41:22 >

• quote:

SAĞLAM EXE YOKMU WEYA Bİ ÇÖZÜM YOLU

bende war ama nereye upload edeyim filelodgeye edicektim etmedi olmadı dosya boyutu büyük diye galiba ama biryere upload edicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Broadwayci -- 26 Kasım 2006; 20:29:00 >
  • amd 2500+@3200
    1024 mb ram
    epox 8rga3g
    fx5600 ile 1024*768 de bitirdim
    edit:izin verilen herşey açık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzzY® -- 25 Kasım 2006; 23:48:05 >
  • nereye upload edeyim site söylesenize
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.