*Career bölümüne başlamadan önce Challenge serries'i bitirin.Orada her seri'de 3 bölüm var ve Gold olanı bitirdiğinizde size ARABA,SPOILER,JANT vb gibi career modda alınabilecek eşyalar ve arabalar olarak geri dönüyor.
*Ati ekran kartı kullanan arkadaşlar Ati catalyst 5.7'yi veya son sürümünü yükleyin ve Catalyst'i açıp 3D ayarlarını High Quality'ye getirin böylece oyunda video ile ilgili birçok özelliği high yapabilir ve harika görüntü alabilirsiniz.Bende x600xt,1gb ram,3.0 P4 ile mükemmel oynayabiliyorum.
*Canyon Boss race'lerde Tuner arabalar daha iyi döndüğü için egale etme şansınız yüksek olur daha ilk yarıştan hemen önüne geçip adamı eliyebilirsiniz.Benden tavsiye Challenge series'deki 13. sıradaki Checkpoint yarışını tamamlayınca career modda Car lot'ta Nissan 240 SX oluyor hemde çok ucuz alın onu modifiye edin sonra bütün canyon racelerde daha ilk 1 dakika içerisinde bossları devirin;)
*Ayrıca ana menüdeki REWARDS CARDS'taki istenenleri tamamladıkça yine jant,araba,vinyl gibi materyaller kazanabilirsiniz.Bu yüzden orada istenenlere dikkat edin örneğin career mod'da 20 polis arabası parçala gibi...
*Araba satacağınızda arabanın Value'sine aldanmayın orada Car lot'taki fiyatını yazıyor satarken en fazla yarısını alabilirsiniz.
*Oyunda Bossların arabasını PINK SLIP ile almak istedğiniz zaman Bossların yarışı açıldığında "Belgelerim/NFS Carbon/(save dosyanız)'ın yedeğini başka bi dosyaya alın sonra boss'u geçip soru işaretlerini seçtiğinizde Araba çıkmazsa oyun kapatıp yine o yedeği aldığınız dosyayı yapıştırarak aynı yarışı yine oynayıp Pink Slip için uğraşabilirsiniz.
quote:
Orjinalden alıntı: izmirli mert
arkadaşlar bu oyunu en az kaçlık ekran kartı çalıştırır
64'lük GeForce 4 Ti 4200. Yalnız 64'lük veya 128'lik GeForce 4 MX 440 ile oyunu çalıştırmayı denemeyiniz, yoksa şu görüntülerle karşılaşırsınız:
quote:
Orjinalden alıntı: nForcer
quote:
Orjinalden alıntı: evohan
ya arkadaşlar bende montion blur ve visuel ile ilgili bir efekt var o açılmıyo neden açılmaz bunlar .. nvidia sürücümde güncel geçen ay yüklemiştim son versiyonu nu ..
Herhalde FX ekran kartı kullanıyorsun. O görüntü ayarlarını senin ekran kartın desteklemediği için açamıyorsun. Motion blur için shader model 3.0 destekli ekran kartının şart olduğunu da söyleyeyim.
kartım fx5600 yannız burda bir kötülük var ben undergrand 1 ve ikide bile daha güsel grafiklerle oynadım bu oyunu bunu tamamen grafik tabanımı deişik yoksa oyun dizinlerinden config ten felen açılabilien bir ayar varmı..
sonları acayip zor bu oyunun
audi'li adamla son canyon yarışını geçemedim beah sıktı valla hepsini bitirdim bi orayı geçemedim sanırım son bölüm
quote:
Orjinalden alıntı: nolamaz
audi'li adamla son canyon yarışını geçemedim beah sıktı valla hepsini bitirdim bi orayı geçemedim sanırım son bölüm
Evet son bölüm
quote:
Orjinalden alıntı: kloroplastik
format attım bilg a save lerin yedeğini yine gereken yere attım patchi de yaptım oyunun ama açılırken unable load diyor napacağım??
quote:
quote:
format attım bilg a save lerin yedeğini yine gereken yere attım patchi de yaptım oyunun ama açılırken unable load diyor napacağım??
2.si: Driftler cok zor ? araba inanilmaz kayiyor sanki buz pisti üzerindesiniz. siz 500 yaparken rakipleriniz nasil olurda 5000 yapar hala anlamiş degilim?
3.sü: sanki bana hep aynı yerde yarişiyomuşum gibi geliyo yanı yariş yaptigim yer neden kaybolmuyo most wantedde kazandigim yarişlar haritadan silinirdi? bunda öyle bişey yok.
4.sü: araba secemiyorum? çokmu erken alfa romeo var ve %13'teyim.?
BEN HİÇ BEYENMEDIM MOTWANTIN 2 Sİ CIKACAK ONU BEKLIYOM CARBONUN DEMOSUNU INDIRDIM HİÇ BEYENMEDIM
carbon'la mw arasinda hicbi fark yok.aslinad bunun adi Mw 2 olabilirdi. benım en sacma buldugum şey yariş sirasinda gelen kadinin cok aptal oldugu yanı neden onu gercek insan yapmadilar ki bilsayardan yapilan kadin anca bukadar olur
quote:
quote:
64'lük GeForce 4 Ti 4200. Yalnız 64'lük veya 128'lik GeForce 4 MX 440 ile oyunu çalıştırmayı denemeyiniz, yoksa şu görüntülerle karşılaşırsınız:
64MB GeForce 4 MX 440. bu kartla düşük kalite de olsa hiç mi oynama şansımız yok?
kariyeri ve Challenge bitirdikten sonra quick race e girip bi kaç yarış yapiyim dedim...Baktım ordada bir sürü yarış var...yarışları kazandıkça da o kartlardan veriyor...My cars a eklediğiniz arabaları modifiye ederek bu yarışlara katılıyorsunuz...Bence iyi yapmışlar, oyun neredeyse hiç bitmiyor...kariyer, challenge ve quick race...
quote:
Orjinalden alıntı: WhiTeRaVeN
quote:
quote:
64MB GeForce 4 MX 440. bu kartla düşük kalite de olsa hiç mi oynama şansımız yok?
dostum hiç veya azi tam yarimi yok bunun. ortada yol yok bi kere enter enter yaparak oyuna giriyosunuz ama resmen gözlerinin kapali bi şekilde oynuyosunuz
ben 128lik 6600 aldim ama buda yetmiyor. rahat oynamak icin 256 veya 512 almak şart
az öncede ne güzel elisa'yi aldim kasiyodum reset atti pc
Arkadaşlar RENK KALİTESİNİ 32 BİT e ayarlamassanızda grafikde sorun yaşarsınız bazı 64 mb ekran kartlarıylada oynanıo ayrıca
ARKADASLAR OYUNA BEN YENI BASLADIM FAKAT OYUNDA GOLF GOREMEDIM YA YOK MU CARBON DA GOLFFF TÜH YA.... BIRDE ARABALARIN USTUNDE BULUNAN BI SIMGE WAR CTRL YE BASINCA SONUYO MU NE ONE İŞE YARIO ARKADASLAR ..
%38 e kadar hiç oyun hatası vermedi ama ne olduysa kanını eledikten sonra oldu 2 yarışta bir hata veriyor
quote:
Orjinalden alıntı: mhny
ARKADASLAR OYUNA BEN YENI BASLADIM FAKAT OYUNDA GOLF GOREMEDIM YA YOK MU CARBON DA GOLFFF TÜH YA.... BIRDE ARABALARIN USTUNDE BULUNAN BI SIMGE WAR CTRL YE BASINCA SONUYO MU NE ONE İŞE YARIO ARKADASLAR ..
Golf olmazmı hiç, var elbet ama ben %53 e geldim ve 3 yarış hariç tüm Challenge serries bitirdim o zaman tüm arabalar çıkıyor ama kullanabilmek istiyorsan yapman gereken şu; Boss ları yendikten sonra CarLot bölümüne gir ve istediğini seç. Ben 3 boss geçtikten sonra aynı yarışçıyı 1 kez daha geçtikten sonra carlot açıldı. Yoksa diğer arkadaşların dediği gibi Challenge serries veya carrier bitirmiş olmak yetmiyor. Elbet avantajlı seçenekler çıkıyor ama araba almanın tek şartı boss u 1 daha alt etmek
laa olm bi geçemedim
quote:
Orjinalden alıntı: spyfox
SAĞLAM EXE YOKMU WEYA Bİ ÇÖZÜM YOLU
bende 1 tek bile hata vermedi oyuna girip 3 saat oynuyorum ne masa ustune atmak ,ne seve etmemek