sağlam bi exe ltfn 7 kere sildim yeniden yükledim hep aynı waziyet
quote:
Orjinalden alıntı: spyfox
sağlam bi exe ltfn 7 kere sildim yeniden yükledim hep aynı waziyet
benim exe SUPER sorunsuz oynuyim :)
ahanda NFS CARBON hileleri, ama ben denemedim, deneyen olursa bilgi verebilirmi ? bence hepsini denemeye değmez, o zaman anlamı kalmaz, mesela bütün araçları açacağımıza castrolcash daha uygun...artık size kalmış...
Oyunun ilk açılış ekranında, ana menüyü yüklemeden önce aşağıdaki kodları girin ve ardından tıklayarak ya da enter tuşuna basarak devam edin:
Orjinalden alıntı: .::HANDSOME::. ben full maximum grafik oynuyorum süper
quote:
Orjinalden alıntı: chatty_boy
Valla US veya UK olup olmadığını nasıl anlayabilirsin ben de bilmiyorum ama Collector's Edition olup olmadığını oyunun açılışında görebilirsin. Videodan sonraki Loading ekranında, sağ üstte 1.0 yazıyorsa Standard, 1.2 yazıyorsa Colllector's Edition'dur... Ya da Quick Race'den araba seçimine girersin. Orada Bonus diye bir kategori varsa demekki Collector's Edition...
tamam teşekürler... Collector's Edition o zaman..
NFS: C de yol gözükmüyor. nedeni ne olabilir? (ekran kartim Nvidia 6600 gt ve grafikler en yüksekte.) muhtemelen yazılmıştır şu 40 sayfanın içinde ama arayamadım. varmıdır bi çözümü?
ya arkadaslar ben arabaların mesela customizede hani parcalari kendimiz sekillendiriyoruzya onu bi turlu yapamıyorum ustune geliyorum zone lerin sag sol yapıyorum ama bi turlu degismiyor neden acaba yuzde 70 lerde falanim bide
bu mh/z yi nasil KM/H yapicaz bi bulamadim ayarini
yahu birde %57deyim sol altta mor yildiz var 12 tane araba var nasil gecicem yaw adam bi basiyo gaza 10 sanıye fark takiyo. bide hicbiryere carpmadan gidiyo Mercedes SL 65 ile kasiyom ama işe yaramadi. porche cayman aldim o daha beter
arkadaşlar ben oyunu bi yerden buldum ama eleman oyunun kurulu dosyasını winrar ile 6 ya bölüp cd ye çekmiş.. sorunsuz bir şekilde dosyaları çıkardım ama nfsc.exe den oyunu çalıştırınca windows nfsc.exe bi sorunla karşılarştı kapatılması gerekiyo diyo...hata raporu fln çıkıyo.... sanırım oyun kurulurken sistem klasörüne dosya atmış ve bende o dosya yok sorun ne olabilir sizce? bir çözümü varmı... bu arada pc min özellikleri iyi... sorun oyunda yani.... tekrar cd den kur demeyin cd sürücüm serviste ve adls im kotalı
quote:
Orjinalden alıntı: McCarty
yahu birde %57deyim sol altta mor yildiz var 12 tane araba var nasil gecicem yaw adam bi basiyo gaza 10 sanıye fark takiyo. bide hicbiryere carpmadan gidiyo Mercedes SL 65 ile kasiyom ama işe yaramadi. porche cayman aldim o daha beter
AAAA yeter ama 1000 kisi sormustur bunu
quote:
Orjinalden alıntı: LuGaNo_FB
quote:
Orjinalden alıntı: McCarty
AAAA yeter ama 1000 kisi sormustur bunu
kardesim sorduda napiyim yanı 40 sayfayi okuyacak deilim herhalde
quote:
Orjinalden alıntı: BeAr
ya arkadaslar ben arabaların mesela customizede hani parcalari kendimiz sekillendiriyoruzya onu bi turlu yapamıyorum ustune geliyorum zone lerin sag sol yapıyorum ama bi turlu degismiyor neden acaba yuzde 70 lerde falanim bide
Autosculpt özelliğini tam olarak kullanabilmen için Crew'inde Sal ve Colin'in bulunması lazım. Ancak sadece girmiş olması yeterli değil. Sal'a veya Colin'in üstüne gelip Hire'a bas, sonra Autosculpt yapabilirsin. Sonra istemezsen tekrar çıkar Crew'inden...
oyunun %55'ni bitirmiştim. arkadaş al bende oyunun bitmiş savesi var dedi kopyaladım belgelerimin içine bütün kayıtlar gitti. oyunu yüklerken yazdığımız cdkey ile save dosyasının cdkey'i uyuşması gerekiyomuş
tamam gerek kalmadi hallettim
bu oyunu hemen bitirdim ben yahu. biraz kolaymıydı nedir.
oyun kanyon finalleri dısında wanted a gore inanılmaz kolay bence die r yarıslarda re start yaptıım çok nadir zorlaştırmanın bi yolu varmı
Zorluk yapılmıyor yaw
NFSC.exe bir sorunla karsılastı kapatılması gerekiyor diyo açınca ne yapmam geerek lütfen yardım edermisiniz
quote:
Orjinalden alıntı: Rietveld
Oyundaki Şarkıları İsteyenler Baksın
Arkadaşlar bana göre bu oyundaki soundtrack'lerde süper olmuş.Bu şarkıları internetten indirmenize gerek yok.Aşağıdaki adımları takip edin :
Önce alttaki linkten "Music Extractor" programını indirin.
Program Winrar'lı olarak inecek.Winrar içindeki dosyaları C:\Program Files\Electronic Arts\Need for Speed Carbon\SOUND\PFDATA klasörüne çıkartın (extract edin).
Daha sonra dosyaları çıkarttığınız klasördeki "Convert" dosyasını çalıştırın.Hepsi bu kadar.Yaklaşık 10-20 dk. sonra 30 şarkıda aynı klasöre çıkacak mp 3 olarak.Üstelik 192 kpbs kalitesinde.
Not:Bu işlemden önce harddiskinizde 2 gb yer olmasına dikkat edin.İşlem bittiğinde şarkılar sadece 120 mb yer kaplıyor ama merak etmeyin.
eyvallah rietveld bunu görmemiştim bak...
quote:
Orjinalden alıntı: grandboss
NFSC.exe bir sorunla karsılastı kapatılması gerekiyor diyo açınca ne yapmam geerek lütfen yardım edermisiniz