Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (121. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yok spawnım ya keşke olsa ama maalesef Ben de en çok o garaj olayına sinir oldum zaten sorma gitsin yani kardeşim Yanlış hatırlamıyorsam 6-7 tane falan araba alıyor garajımız ve işin ilginç yanı koca şehirdeki bütün garajlarımızda aynı arabalar var Ya madem gta yı taklit ediyorsunuz adam gibi taklit edin her garajda farklı araçlar koymamıza müsade edin ama yok işte... Koca şehir lafı da lafın gelişin yani Yoksa öyle koca falan değil

• ya arkadaşlar acil yardım bekliyom yav.
    şu ilk bölümün sonunda bir hatun çıkıyor gıcık mavi yüzlü bişey.
    tepeden öle malak gibi yan yan inip kanyonda yarışıyorsunuz ya
    onunla yarışın amacı nedir birinci geliyom ama yinede olmuyo kazanamıyom yahu nedir o yarışın amacı bir yardımcı olun yahu
  • Saol venom800 ama benım de bıldegıme gore 6 araba alıyor ama bır trainer
    ,flaan varmı dıyee sordum ama onemlıde degıl bu oyun sarmadı most wanted gıbı dıreksıyonu taktım onlada sarmadı sıldım gıttı bılgısayardaa
  • @snowboys: Resimde yazanları aşağıya aynen çevirdim. Umarım kanyon yarışlarını geçmende yardımcı olur.

KANYON DÜELLOSU 2 ETAPLI BİR YARIŞTIR

BİRİNCİ ETAP - Rakibinizi takip edin
    Daha yakından takip ederseniz, daha çok puan kazanırsınız.

İKİNCİ ETAP - Rakibiniz sizi takip eder
    Size daha yakın olursa, daha çok puan kaybedersiniz.

Kazanmak için bunu bitiş çizgisine kadar yapın.

ANİ KAZANMA: Öndeki araba 10 saniye boyunca geçilirse olur.
    ANİ KAYBETME: Puanınız kalmazsa, uçuruma giderseniz, arkadaki takip eden araba çok uzakta kalırsa olur.
  • Most Wanted En ıyısı SAnkı EA Oyunu Basından atmıs Cabucak yapıp Pıyasaya Surmus pffff
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pistol

Most Wanted En ıyısı SAnkı EA Oyunu Basından atmıs Cabucak yapıp Pıyasaya Surmus pffff

bence nfs serisinin en kalitelisi underground 2'dir çünki ne most wanted da ne de carbon da arabalara neon ses sistemi nos purge fln eklemioruz bunlar çok büyük eksikler ancak nfs undgrnd2'de bunların hepsi mevcut en kalitelisi 2.si

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lee-on! -- 11 Aralık 2006; 22:57:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: McSlaty

Drift'te sorun yaşayanlar bence mutlaka gamepad ile oynasinlar

ohhh bee valla Dünya warmiş klavye ile bugun 50 kere kastim en fazla 93.500 yaptim gecemedim bölümü.
    az önce gamepad ile denedim tam 324.000 yaptim ve hicbir yere carpmadim

ya bende de gamepad varda biraz geç kalıyor ya bilg. göre o yüzden klavye ile oynuyorum kardeş senn gamepad markası ne logitech fln ? bendeki casper dı ve biraz senkronize sorunu var

• Valla sisteminize güveniyorsanız kurun derim.Ama tabiki güzel oyun.Herkesin kurması gereken bir oyun olmuş
  • Biraz Topic Şenlensin!!!!!!!!

NOLDU HA SENİ GİDİ ZENGİN ZÜPPESİ SENİ ALMADIMMI ANAHTARINI!!!!!

• Arkadaşlar dikkat ettiyseniz oyunun sonunda Darius kendi arabasıyla değil de farklı bir arabayla gidio...

Sanırım bidahaki oyunda biz Audi ile başlayabiliriz.. Bişey daha sorucam ya bu oyunda en başta bizim BMW M3 ü kim ve ne sebeple aldı anlamadım bilen varmı....

• ho
    quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

@snowboys: Resimde yazanları aşağıya aynen çevirdim. Umarım kanyon yarışlarını geçmende yardımcı olur.

KANYON DÜELLOSU 2 ETAPLI BİR YARIŞTIR

BİRİNCİ ETAP - Rakibinizi takip edin
    Daha yakından takip ederseniz, daha çok puan kazanırsınız.

İKİNCİ ETAP - Rakibiniz sizi takip eder
    Size daha yakın olursa, daha çok puan kaybedersiniz.

Kazanmak için bunu bitiş çizgisine kadar yapın.

ANİ KAZANMA: Öndeki araba 10 saniye boyunca geçilirse olur.
    ANİ KAYBETME: Puanınız kalmazsa, uçuruma giderseniz, arkadaki takip eden araba çok uzakta kalırsa olur.

hocam çok saol ya valla makbule geçti emeğine saygı duyuyorum büyüksün saolasın

• Bende oyunu çok bitirdim :P (daha hiç oynamadım bile)
  • ya anlamadigim bi olay oldu ben daha oyunun %79 iken oyun bitti ya ne sacmaliktir bu? dedimkii içiden herhalde en büyük patron gelicek? cünkü ortada %21lik bi dilim var.

yariş bitti oyuna girdim 1-2 yariş yaptim %82 oldu

benım görüşüm: oyunu cok abartilar. hic zor deil. mw'de bile polis kovalamacasi 1 saat sürebiliyodu. bunda 300km/h ile gidince kaybettiriyosun izini.

ya bide bunu %100 tamamlamanın yolu varmi? hangi yarişi nasil yada yarişilmamiş oldugunu nerden anliycam. hepsinde ok işareri var
  • arkadaşlar ben oyuna yeni başladım ama ilk etapta yanımda iki araba daha var ve sürekli bir amaç olmadan geziyoruz. bu yarışta yapmam gereken nedir anlamadım? lütfen bilen biri ilk turu ne yapıpta geçebileceğimi söyleyebilirmi. sinir oldum oyunu kuralı günler oldu ama ben birtürlü ilk etabı bile geçemedim. lütfen yardımmmm.
    teşeküürler şimdiden.
  • m3 ü kimse almadı eğer dikkat edersen ilk 3 araba seçme ekranında (araban crossdan kaçarken şaftı kaydı bu yüzden gıcır bi arabayla devam etmen gerekiyor ) yazıo ama istersen benim gibi yapıp trainer ile tüm career i m3 gtr ile geçersin ben daha çok zevk aldım bu şekilde va hala oyunu free roam da m3 ile dewam ettiririm
  • arkadaşlar şimdi sizden bişey isteyecem yardım edin bi türlü drifti geçemiyorum bunu upload etsem biri geçip bana verse yanlız bunu sizin geçmeniz için belgelerim >nfs carbon un içindekini mi upload etecem onu bilmiyorum
    link burda
    http://rapidshare.com/files/7386078/AMcFLY.rar.html
    20. denemem de falan geçtim zorla gerek kalmadı canım çıktı bu drfitler klavyeyle zorrrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marty.McFLY -- 14 Aralık 2006; 17:21:13 >
  • Çift çekirdekli bir Laptopta, tıklayıp oyuna girmek istediğimde "need for speed.exe" hatası veriyor. Direkt X son sürüm yüklü. Sorun ne olabilir arkadaşlar???
  • Geriye bakmak için L tuşu kullanılıyor ama ben pc dual shock la nasıl geriye bakabilirim ya ayarı da yok bilen var mı ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rdursun01

arkadaşlar ben oyuna yeni başladım ama ilk etapta yanımda iki araba daha var ve sürekli bir amaç olmadan geziyoruz. bu yarışta yapmam gereken nedir anlamadım? lütfen bilen biri ilk turu ne yapıpta geçebileceğimi söyleyebilirmi. sinir oldum oyunu kuralı günler oldu ama ben birtürlü ilk etabı bile geçemedim. lütfen yardımmmm.
    teşeküürler şimdiden.

usta eğitim yarışı gibi bişi o ford gt'nin arkasına geçip draft yapıyosun ama ekranda bi yazı çıkıcak o çıktığında ctrl ye basıcaksın.ondan sonra yine benzer şeyler olucak yine ctrlye basıcaksın alfa seni geçmeye çalşırken ford ona çarpıcak falan

• hey masallah 2523 msj oldu ya b topıcte ne biçim iştir bu ya
    carbon sanırım bı devrım yaratmıs
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.