Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (123. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kilometre göstergesini nasıl km/h yapabiliyoruz ben menüde bulamadım bilen varsa yardımcı olabilirmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: goofy17

kilometre göstergesini nasıl km/h yapabiliyoruz ben menüde bulamadım bilen varsa yardımcı olabilirmi
    Options > Gameplay bölümüne girip Units ayarını Metric olarak değiştir.
  • TEŞEKKÜR EDERİM
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

bişey diyeceğim yahu

hani biz bir arkadaşımızla yarışmalara katılıyoruz yaa ordan arkasından alevler mi ne çıkan arkadaşımız bakın arkadaşımız diyorum ama o hiç de öyle düşünmüyor eminim çünkü tam ben virajı alacam 300 le bi bakıyom önümde bitmiş ve son sürat frene basıyor önüme geçip halyle çarpıyorum ve hızım 150 ye kadar düşüyor bu arkadaşımız neden bana düşmanca davranıyor her yerde önüme çıkıp hızımı düşürüyor söyler misiniz?

yok mu bilen o kadar oynuyonuz laa

• ArkadasLar Oyunun %57 sini tamamLadım arabam yavastı bu yuzden Cayman aLdım.Fakat 4. boLgedeym sanırım arabaLar cok hızLı gıdıo 312 yapmam ragmen hep sonuncuyum bunun nedeni ne ? beni surekLi daha once yarıstıgım yerLere cagırdıLar gıtmedım ondan oLabiLirmi?bashka bir sorun mu var yardımcı oLurmusunuz ? Arabamın performansı fuLL...
  • quote:

Orjinalden alıntı: egzersayz

ArkadasLar Oyunun %57 sini tamamLadım arabam yavastı bu yuzden Cayman aLdım.Fakat 4. boLgedeym sanırım arabaLar cok hızLı gıdıo 312 yapmam ragmen hep sonuncuyum bunun nedeni ne ? beni surekLi daha once yarıstıgım yerLere cagırdıLar gıtmedım ondan oLabiLirmi?bashka bir sorun mu var yardımcı oLurmusunuz ? Arabamın performansı fuLL...
    Ben Stacked Deck bölgelerini Bushido boss'u Kenji'den aldığım RX-7 ile rahatça ele geçirmiştim. İstersen bir de RX-7 ile oynamayı dene.
  • bitanede ASTON MARTIN aLdim para kaLmadi senin soLedigine gore oyunda bisi yok ben gecemiyorum ama benim yardimcimda sonLarda hic ustLere cikamiyor anLamadim gitti gayet ii gidiyordum ama burda takiLdim kaLdim...
  • hangi tuş ne işe yarıyor.

LÜTFEN YARDIM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: m3L!h

Bunlarda benden...

lancerdeki kirmizi rengi nerden yapiyorsunuz yaw birisi SS ceksin hangi renk oldugunu bana gostersin simdiden tskk

• Carbon komik Türkçe yama !

Dün nette gezerken Carbon'un bir Türkçe yamasına rastladım. Yamaya bakayım dedim ve oldukça güldüm. Yamadan birkaç görüntü:

• quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

Minumum sistem Gereksinimleri
    Operating System: Windows 2000/XP
    Processor: 1.4 GHz
    Memory: 256 MB RAM
    Hard Drive: 4.7 GB for CD/DVD versions / 11 GB for EA Downloader version (5GB for download, 6GB for install)
    Optical Drive: 8x DVD drive ( Europe, CD drive for North America )
    Video Card: A video card with 64 MB memory and one of these chipsets is required:
    NVIDIA GeForce3 / NVIDIA GeForce4 (Ti series only) / ATI Radeon 8500.
    Laptop versions of these chipsets may work but are not supported
    Sound Card: DirectX 9.0c compatible
    DirectX: Version 9.0c
    Online Multiplayer: 512 Kbps connection; 2-8 Players
    Input: Keyboard, Mouse
    Optional: USB Steering Wheel / Dual Analogue Gamepad

bu sistem gereksinimler ile benim bilgisayarın sistem gereksinimlerini karşılaştırırsak benimki en düşük ayarlarda olursa çalıştırır mı?
    64 mb geforce4 mx440 ekran kartı
    256 ram
    1.8 ghz
    sistem eski ama çalıştırma mevzusuna gelince genelde minimum sistem gereksinimi olsa bile bazıları çalıştırmıyor benimki çalıştırı mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: *VelociRaptor*

quote:

Hard Drive: 4.7 GB for CD/DVD versions / 11 GB for EA Downloader version (5GB for download, 6GB for install)
    Video Card: A video card with 64 MB memory and one of these chipsets is required:

bu sistem gereksinimler ile benim bilgisayarın sistem gereksinimlerini karşılaştırırsak benimki en düşük ayarlarda olursa çalıştırır mı?
    256 ram
    1.8 ghz
    sistem eski ama çalıştırma mevzusuna gelince genelde minimum sistem gereksinimi olsa bile bazıları çalıştırmıyor benimki çalıştırı mı?
    GeForce 4 demesine bakma, çalıştırmaz. Ekran kartı nedeniyle oyuna girince grafikler bozuk, arabalar bembeyaz gözükür ve yazıları okuyamazsın. Ayrıca bellek yetersiz, bu oyun için en az 512 Mb bellek gerekli. Bu arada...
    quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Şu aralar bütün reward card'ları almaya çalışıyorum. Bir reward card'ın açıklamasında "Commit 6 Infractions in a single pursuit while in Career Freeroam." yazıyor, bu demek ki kariyerdeki bir polis kovalamacasında bir defada 6 farklı ihlal (infraction) yapmalıyım. Yalnız NFS 9: MW'daki bütün ihlalleri uygulasam da en fazla 5 tane ihlal yapabiliyorum. 6. ihlal ne olabilir sizce? Bu arada NFS 9: MW'daki ihlalleri hatırlatalım:

- Speeding
    - Excessive Speeding
    - Reckless Driving
    - Ramming a Police Vehicle
    - Hit and Run
    - Damage to Property
    - Resisting Arrest
    - Driving Off Roadway
    6. ihlal bulundu! Reckless Driving. Demek ki 300 km'nin üzerinde hız yapınca oluyormuş bu ihlal. Benim arabalarım 300 km'nin üzerine çıkamıyordu herhalde bu yüzden yapamamışım bu ihlali. Dün Lotus Elise aldım ve polis kovalamacasında 320 km hız yaptım, anında bu ihlal de yapılmış oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 1 Ocak 2007; 15:39:02 >

• oyun çok sürükleyici aynı zamanda maalesef kısa oyun 2 günde %60 a geldi ama ben hala yeni arba almayı bilmiyorum nasıl alınıyo?
  • Haritadaki Car Lot'lardan birine gidiyorsun.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: *VelociRaptor*

quote:

256 ram
    1.8 ghz
    GeForce 4 demesine bakma, çalıştırmaz. Ekran kartı nedeniyle oyuna girince grafikler bozuk, arabalar bembeyaz gözükür ve yazıları okuyamazsın. Ayrıca bellek yetersiz, bu oyun için en az 512 Mb bellek gerekli. Bu arada...
    quote:

Şu aralar bütün reward card'ları almaya çalışıyorum. Bir reward card'ın açıklamasında "Commit 6 Infractions in a single pursuit while in Career Freeroam." yazıyor, bu demek ki kariyerdeki bir polis kovalamacasında bir defada 6 farklı ihlal (infraction) yapmalıyım. Yalnız NFS 9: MW'daki bütün ihlalleri uygulasam da en fazla 5 tane ihlal yapabiliyorum. 6. ihlal ne olabilir sizce? Bu arada NFS 9: MW'daki ihlalleri hatırlatalım:

- Speeding
    - Excessive Speeding
    - Reckless Driving
    - Ramming a Police Vehicle
    - Hit and Run
    - Damage to Property
    - Resisting Arrest
    - Driving Off Roadway
    6. ihlal bulundu! Reckless Driving. Demek ki 300 km'nin üzerinde hız yapınca oluyormuş bu ihlal. Benim arabalarım 300 km'nin üzerine çıkamıyordu herhalde bu yüzden yapamamışım bu ihlali. Dün Lotus Elise aldım ve polis kovalamacasında 320 km hız yaptım, anında bu ihlal de yapılmış oldu.

saol yardımın için.en iyisi ben yakında bellek alayım bide ekran kartı .peki konuyu dağıtmak gibi olacak ama işlemcinin çok büyük bir önemi var mı ram ve ekran kartı yenilendikten sonra.yani örneğin 1,8 ghz lik bir makina rami 512 nin üstünde ekran kartıda en az 128 lik iken bu oyunu rahat çalıştırır mı?

• Aslında oyunlarda işlemci çok da önemli değil. Benim 3 yıldan fazla süredir kullandığım 2.4 işlemcim güncel oyunları hala rahat çalıştırıyor (bir Splinter Cell 4: Double Agent'a yetmedi). Bu arada 128'lik ekran kartı demişsin, o 128'lik ekran kartı MX 440 da olabilir 6600 GT de. Ve MX 440 ile 6600 GT arasında dağlar kadar fark var. Bu nedenle ekran kartlarını bellek boyutlarına göre söylemenin yanlış olduğunu bir kez daha hatırlatalım.
  • quote:

Aslında oyunlarda işlemci çok da önemli değil. Benim 3 yıldan fazla süredir kullandığım 2.4 işlemcim güncel oyunları hala rahat çalıştırıyor (bir Splinter Cell 4: Double Agent'a yetmedi). Bu arada 128'lik ekran kartı demişsin, o 128'lik ekran kartı MX 440 da olabilir 6600 GT de. Ve MX 440 ile 6600 GT arasında dağlar kadar fark var. Bu nedenle ekran kartlarını bellek boyutlarına göre söylemenin yanlış olduğunu bir kez daha hatırlatalım.

haklısın.en iyisi iyi bir araştırma yapıp yenileme yapmak ama benim durum zor seneye öss ye girecem (Allah'tan hazırlık okudum da bi sene daha geç giriyorum)
    babam pc de hiç bir yeniliğe izin vermez bende artık nfs nin sonraki versiyonunu oynarım.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_11325875/tm.htm
    arkadaşlar bu linkteki doğrumudur?bana pek inandırıcı gelmedi ama.bide ekran kartları ile aram pek iyi değil(modelleri pek bilmem)arkadaşın ki benimkinden daha mı iyi?
  • ya arkadaşlar oyunların kopyalarının birbirinden farklı olması gibi bi durum söz konusu olabilirmi.ben bendeki oyunla arkadaşımdaki oyun arasında bazı farklar gördüm ???
  • türkçe yama komedi olmuş
  • 
Sayfa: önceki 121122123124125
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.