Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (124. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: nForcer

Carbon komik Türkçe yama !

Dün nette gezerken Carbon'un bir Türkçe yamasına rastladım. Yamaya bakayım dedim ve oldukça güldüm. Yamadan birkaç görüntü:

bunu çevirene Türkçe'yi yasaklamak lazım kesinlikle bu nedir yaaaa

• Hatta bu komik Türkçe yamanın daha nereleri komik görmek istiyorsanız buyrun indirin:
    http://www.yamaarsivi.info/depo/700_nfs_carbon_turkce_yama.rar
  • beyler bunun hilelerini ben çalıştıramadım.click to .... yazan ekranda hileleri yazıyorum ama olmadı var mı bilen?
  • adamlar ne zavallı bi oyun yapmış yaa
    oyun çıkmadan önce konu 40 sayfa idi oyun çıktı 42 sayfa oldu

imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi combata -- 5 Ocak 2007; 14:09:16 >
  • walla ya bu sifreler hic bi ise yaramıyo

• bence adamlar oyun oynamaktan cevap yazamıyorlardır oyun güzel
    quote:

Orjinalden alıntı: combata

adamlar ne zavallı bi oyun yapmış yaa

imla hatası

• quote:

Orjinalden alıntı: eryılmaz

bence adamlar oyun oynamaktan cevap yazamıyorlardır oyun güzel
    quote:

Orjinalden alıntı: combata

adamlar ne zavallı bi oyun yapmış yaa

imla hatası

• Arakdaşlar maruz görün ama bu NFSC.exe hatasını nasıl çözücez...
  • ben ne kadar şanssız bi çocugum ya bu gün playstationuma NFS Carbon almaya gittim NFs CArbon varmı dedim sen gelmeden 5-10 dakka önce bitti dedi ya
  • Arkadaşlar Carbonu online olarak başkalarıyla nasıl oynayabiliriz?Bu konuda 42 sayfayı oturup okuyamadım.42 sayfa içinde var mı nasıl multi oynayacağımızı belirten bir yazı.Online oynayan varsa lütfen yardım edin...

Online oyun için yaptıklarım:
    kendime nickname ile şifre aldım.Yine nick name almış bir arkadaşımı friend olarak ekledim.(yarışa girmeden oyun üzernden konuşabiliyoruz) . Yolu seçtim arabamı seçtim.Sonra bir yerden sonra Space e basıyorum.Fakat uyarı veriyor. needforspeed.com dan en son update leri indirin diye, ki indirdim de.ismi :nfsc_patch 1.3 euromulti diye bir dosya.Ama ne yaptıysam olmadı.Yardımlarını bekliyorum.Saygılarımla
  • Beyler bu NFSC.exe hatasını nasıl halledicez ya bi yardım ediverin...
  • Arkadaşlar oyunu aldım 2-3 gün oynadım sorunsuz gitti fakat şimdi oyundan atıyor.
    Sistemim:
    -amd 2500 1.82 GHz
    -512 MB RAM
    -128 mb ati9600se
    işte böyle ne yapmam gerek inş. parça değişikliği önerileriniz arasında olmas...
    Tşkrler şimdiden
  • quote:

Orjinalden alıntı: DK

Arkadaşlar oyunu aldım 2-3 gün oynadım sorunsuz gitti fakat şimdi oyundan atıyor.
    Sistemim:
    -amd 2500 1.82 GHz
    -512 MB RAM
    -128 mb ati9600se
    işte böyle ne yapmam gerek inş. parça değişikliği önerileriniz arasında olmas...
    Tşkrler şimdiden

Hocam bilgisayarın özelliklerinden olacağını sanmıyorum.Bende kuvvetli bir sistem var fakat benide arada sırada oyunda atıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

sm3 deılde DX7 oynuyor olmasın
    Dx7 olsa böyle oynar.
    http://www.youtube.com/watch?v=WjO5CPxQNBo
  • Bu oyunun CD siz çalışma Crack i elinde olan varmı acaba? yada Crack varmı bu oyun için?
  • sürekli oyundan atıyorsa:texture filter :trainer olacak
  • ya beler bakarmısınız ben oyunun yuzde 95 bitirdim en son DARİUS bi adam var audi li serefsiz gecemiom cok zor gecen varsa 1 kaç taktik versin arkadaslar
  • quote:

Orjinalden alıntı: apachii

ya beler bakarmısınız ben oyunun yuzde 95 bitirdim en son DARİUS bi adam var audi li serefsiz gecemiom cok zor gecen varsa 1 kaç taktik versin arkadaslar
    1. Lancer ile oyna.
    2. Yolun resimde elipsle gösterdiğim bölgesinden itibaren Darius'un önüne 10 saniye boyunca geçmeye çalış.

• beler ben oyunda yuzde 95 im yav altımda lamborcini var yani mc mersedesin bi dusuğü ya su AUDİ ADAMI GECEMEDİM GUNLERDİR KARDESİM Bİ KAC YER OKUDUM LANCER FELAN GECİLİO DİYOO ARKADASLAR DOĞRUMU PARAMDA YOK LANCER ALACAK KADAR 25 CASH VAR NASIL GECEBİLİRM ACABA........
  • Ben oraları hep lambo ile geçtim.Hiç birindede öne geçmedim hep arkadan takip ederek.Aracın virajları sağlam almıyorsa (ki lambom pek alamıyordu) gaz kes çoğu yerde ve dibinden ayrılmamaya bak.2. bölümde sakin oynayarak sağ sola vurmazsan kılpayı geçebiyosun Ha gayret diyeyim
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.