Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (126. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1,3 yamasını nasıl kurucaz bilen varmı acaba yardım arakadaslar
  • arkadaşlar bende carbon mdf ve mds. nasıl yüklücem
    lütven bana yardım edin şimdiden teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: teeKin

1,3 yamasını nasıl kurucaz bilen varmı acaba yardım arakadaslar
    Korsan oyuna normal yolla kuramıyorsun. Korsan oyuna kurma yolunu anlatmak sanırım kurallar gereği yasak, bu yüzden anlatamıyorum.
  • Golf r32 kullanmak istiyorum ne zaman çıkacak bu araç

Haritanın yarısından çoğu bitti. Amg çıktı r32 çıkmadı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Loop

Golf r32 kullanmak istiyorum ne zaman çıkacak bu araç

Haritanın yarısından çoğu bitti. Amg çıktı r32 çıkmadı
    Biraz daha ilerle kariyerde belki çıkar. Tier 2 arabalar yeni yeni açılıyordur.
  • arkadaşlar şu nfs carbon oyununda sokaktaki yarışlardan sonra patronla yarış var yani wolf ile yarış ilk tarışta geçtim onu sonra dağda sürmeye başladık iki turluk heralde ilk turunda o önde başladı ikinci olarak bitirdim sonra devama bastım ve bu sefer ben önde başladım yarışı önde götürdüm ama finish çizgisine geldiğimde kamera arkada kalıo ve o gelip beni geçio bişi anlamadım yardımcı olun lütfen iki kez aynı şeyler oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: KADİR_39

arkadaşlar şu nfs carbon oyununda sokaktaki yarışlardan sonra patronla yarış var yani wolf ile yarış ilk tarışta geçtim onu sonra dağda sürmeye başladık iki turluk heralde ilk turunda o önde başladı ikinci olarak bitirdim sonra devama bastım ve bu sefer ben önde başladım yarışı önde götürdüm ama finish çizgisine geldiğimde kamera arkada kalıo ve o gelip beni geçio bişi anlamadım yardımcı olun lütfen iki kez aynı şeyler oldu
    Sona doğru puanın bittiği için öyle oluyor. En sonda puanın bitmezse kazanırsın. Bunun için birinci etapta rakibe mümkün olduğunca çok yaklaş (ya da 10 saniye boyunca önüne geç, ikinci etaba geçmeden kazanırsın). İkinci etapta ise rakibi mümkün olduğunca çok uzakta tutmaya çalış ve rakibin gerisine düşme.

• Toshiba A100-192 notebook pc var. Atı rodeon mobility x1600 ekran kartım var. Core duo işlemcim ve 1024nb RAM var. NFS Carbon yükledim ama bir türlü oyun açılmıyor... Oyunu düzgün yükledim, ama açmak için clicklediğim zaman mavi bi ekran üzerinde bir sürü yazı çıkıyor ve ardınadn bilgisayarım restart ediyor... Kaç kere denedim, tekrar uninstall edip, tekrar yükledim ama sonuç hep aynı... Sizce sorun nedir? Başka oyunlarda sorun yok... niye bunda böyle oluyor, oyun mu bozuk acaba...
  • quote:

Orjinalden alıntı: a_musmul

cıldıracam ya bu sorunla karşılaşan yokmu??

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU]

aynı sorun benim laptop dada çıkıyor bende babamın pc de oynuyorum

birde bu oyunda kurgu ne onu hala anlayamadım

ve Mustang GT % kaçta açılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: SentemenT@L

quote:

Orjinalden alıntı: a_musmul

cıldıracam ya bu sorunla karşılaşan yokmu??

aynı sorun benim laptop dada çıkıyor bende babamın pc de oynuyorum

birde bu oyunda kurgu ne onu hala anlayamadım

ve Mustang GT % kaçta açılıyor
    Ekran kartı İntel olan dizüstülerde oyun çalışmıyor, bu kadar basit! Ekran kartı Nvidia ya da ATİ olmak zorunda.

• evet ekran kartı intel malesef neyse alahtan babamın pc var onda oynuom

Birde şu oyunun konusunu ve Mustang GT nin % kaçta açıldığını söylerseniz sevinirim
  • kilitler nasıl açılır oyunu bitirmeme rağmen çuğu kapalı birde oyunu landa oynama imkanı varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konttnr -- 13 Şubat 2007; 17:00:03 >
  • ya birde v1,3 güncellmesi nasıl yapılıyor oyundan çok sık atıyor yükleyince belki kurtulurum bu dertten

oyunu bitiren arkadaşlar bi zahmet help
  • +1 yamayı yükleyebilen arkadaslar varsa pm den de yardım edebilirler
    quote:

Orjinalden alıntı: SentemenT@L

ya birde v1,3 güncellmesi nasıl yapılıyor oyundan çok sık atıyor yükleyince belki kurtulurum bu dertten

oyunu bitiren arkadaşlar bi zahmet help
  • arkadaşllar yamayı indirdim exe olarakhttp://www.electronicarts.co.uk/ bu adresten

aksam evde exe yi çalıştırcam noolcak bakalım
  • Burada çok fazla mesaj üstüste geliyor diye ayrı konu açmıştım,kilitlendi ya neyse buraya da yazayım.Arkadaşlar,Carbon'da araçları modifiye ederken bişey dikkatimi çekti.Arabalar virajları daha iyi dönsün,viraj dışına dalmasın diye süspansiyonu biraz oversteer'a ayarlıyordum,ama araba daha çok dışa kayıyordu.Ve bu her araçta oluyordu.Sonra bir arabada özellikle en uç noktalara ayarlayarak denedim.Ve çıkan sonuç,kesinlikle ayarları tam ters yapmışlar.Araba oversteer'ı sona dayayınca hiç bir virajı dönmüyor,ama understeer'ı sona dayayınca da oversteer'a düşerek az bir oynamada bile arkasını atıyor.Bence modifiye yaparken bu detaya dikkat edin.

Bir de şu Carbon için üst başlık koymak yerine Knight gibi ayrı bölüm açılsa daha iyi olur,forumda rağbet görüyor.Bu kadar mesajı üst üste kim okuyacak?

• benim hayret ettiğim bu kadar exe hatası ve 42 sayfa topic :S
    ben bildiğim birkaç soruna cevap vererek topic sonuna bakacak üşengeç arkadaşlara kolaylık yapayım bari.

oyunu kurduktan sonra girmeye çalışırken bilgisayarı kilitlenen, restart atan arkadaşlar. size en basit önerim format atın gitsin. sonra service pezckleri falan adam gibi kurun, ekran kartınızın güncel driverlerini indirin,kurun ve dx 9.0c nin de en güncel sürümünü kurun. çalışır. birde exe yi çalıştırmadan önce özelliklerden win 95 veya nt seçeneklerinden birine getirin. şu uyumla ilgili bir sekmedeydi galiba o ayarlar.

oyundayken exe hatası ben de hala alıyorum. çözüm olabilecek hiçbir şey bulamadım. bazen daha ilk yarışa girmek için araba seçerken, bazen yarım saat içinde bazen bir saat içinde hata veriyor ve atıyor oyundan.bazen de ben oyundan çıkana kadar hiç hata vermiyor. bir çözüm olsa iyi olur tam gaza gelmiş arabaları test ediyorum diğerini seçecem, küt exe. deli olacam bigün. direksiyonu kırmazsam iyi olacak.

ben direksiyonla oynuyorum ama driftte kendi kendine kontra vermesi bana hiçbir şey ifade etmiyor. hoş değil. ancak çok hızlı arabalarda faydalı olduğunu keşfettim bugün. çok yüksek süratlerde virajlara yan yan girip çooook uzun dirftler yapabiliyorsunuz. 2 aydır ilk kez adam gibi drift yaptım (ki nfs u2 de driftten başka bişi oynamam) ilk kez 1 milyonun üstünde puan topladım. detay vereyim hemen dodge viper full modd. drift ayarlı. quick race te drift yarışları arasında 7. pist. 2 tur. 1,128,645 puan aldım. daha iyileri de var biliyorum. ama iyiymiş.

arabalara yapılan modifiye seçeneklerinde güzel olanları da var eksik bulduklarım da var.özellikle neon olmaması ve kadranları değiştirememek gibi detaylar bence % 20 eksi puan almasına sebep olur. ama autosclupt olayı bence süper ki bir kanatı istediğiniz gibi uzatmak, öne veya arkaya doğru eğim verebilmek, yüksekliğini ve kanat açısını ayarlayabilmek hoş. ama en beğendiğim autosclupt modd jantlar. kesinlikle süper. yanaklar yok olana kadar jantı büyütebiliyorsun ve lastikleri neredeyse birbirine değecek kadar büyütebiliyorsun(yere bastığı alanı uzatabiliyorsun yani)yalnız after market ürünleri ile autosclupt ürünlerini bazılarını beraber kullanamıyorsun. diğelim ki bir body kit aldın ama egsozları autosclupt alıp istediğin gibi büyütmek istiyorsun olmuyor ama işte.

free run olmaması beni de üzdü. arabamla keyfine gezemiyorum. ancak kariyer de free run a oyunu bitirsenizde girip gezebiliyorsunuz ama, polislerden kurtuluş yok. ben sakin sakin gezmek, gaza gelince basmak istiyorum. çok gerçek hayattaki gibi olmuş, iki dakkada bir polisler peşinizde. birde mitoz bölünme falan yapıyo bu polisler herhalde hemen çoğalıyorlar.

drag meraklıları için üzgünüm drag yok. ben de pek sevmem aslında. ama bir sonraki oyunda keşke orjinal drag pistleri olsa da orada drag yapılabilse. ve daha çok araba. mesela hala bir ferrari göremiyoruz nfs serisinde. benim en son gördüğüm ferrari, nfs hot pursuit 2 deydi. olmuyor ea. ferrari istiyoruz. mclaren istiyoruz. ve daha fazla amerikan arabası.eskilerden.

benim sistem aşağıdaki gibi. yani 1.8 ghz işlemci, 1 gb ram, 256 mb ekran kartı var. ortaya biraz yakın ayarlarda gayet rahat ve akıcı oynayabiliyorum. ama tek sorun kanyon da duvarları göremiyorum. çok karanlık kalıyor ve ara sıra çarpıyorum. göremediğim için. kötü oluyor. sanırım yeni bir sisteme geçmek gerekecek. fsp umrumda bile değil. sadece bana akıcı ve görüntüler oldması gereken gibi görünsün yeter. fazlasını istemiyorum.

oyunda kanyonda geçilememiş birisinden bahsediyordu bir iki arkadaş. kesinlikle lamborgini kullan diyorum. ve ilk tur hata yapmadan gitmeye çalış. artık o kadar uğraştığına göre pisti de biliyorsundur. ikinci tur nefesini tut ve mümkünse hiç hata yapma . geçersin. herkese buradan bir tavsiye virajlardan çıkarken arabayı öyle bir yerde çıkartın ki fazla direksiyon hareketi yapmadan araba düz olarak devam etsin. hızlanırken ne kadar az direksiyon hareketi yaparsanız o kadar çabuk hızlanırsınız. ve virajlara mümkün olduğunca dıştan girip ortasında içte kalıp, viraj sonuna doğru dışa hızlanarak çıkın. fren yerine birçok yerde gaz bırakmak çok işe yarıyor. ama kesinlikle frensiz olmayacak virajlar da var. ve uçmayın. neredeyse tam yandan bir duvara veya bir yere çarpmak üzere iken, direksiyonu çarpacağınız yöne çevirin çok kısa bir süre ve araba tepki vermeden tekrar toplamaya çalıştığınız yöne alın direksiyonu. çarmadan veya sadece biraz sürterek kurtarabilirsiniz arabayı.

umarım bu kadar toparlanmış cevaplar listesi birçok kişinin işine yarar ve topic kirlenmesinden de kurtuluruz. çok sayıda aynı soru var.

• hocam bu 1.3 güncellemesi nasıl yapılıyor onuda bi yazıverseydin
  • quote:

Orjinalden alıntı: Şeffaf Kasa

benim hayret ettiğim bu kadar exe hatası ve 42 sayfa topic :S
    ben bildiğim birkaç soruna cevap vererek topic sonuna bakacak üşengeç arkadaşlara kolaylık yapayım bari.

oyundayken exe hatası ben de hala alıyorum. çözüm olabilecek hiçbir şey bulamadım. bazen daha ilk yarışa girmek için araba seçerken, bazen yarım saat içinde bazen bir saat içinde hata veriyor ve atıyor oyundan.bazen de ben oyundan çıkana kadar hiç hata vermiyor. bir çözüm olsa iyi olur tam gaza gelmiş arabaları test ediyorum diğerini seçecem, küt exe. deli olacam bigün. direksiyonu kırmazsam iyi olacak.

ben direksiyonla oynuyorum ama driftte kendi kendine kontra vermesi bana hiçbir şey ifade etmiyor. hoş değil. ancak çok hızlı arabalarda faydalı olduğunu keşfettim bugün. çok yüksek süratlerde virajlara yan yan girip çooook uzun dirftler yapabiliyorsunuz. 2 aydır ilk kez adam gibi drift yaptım (ki nfs u2 de driftten başka bişi oynamam) ilk kez 1 milyonun üstünde puan topladım. detay vereyim hemen dodge viper full modd. drift ayarlı. quick race te drift yarışları arasında 7. pist. 2 tur. 1,128,645 puan aldım. daha iyileri de var biliyorum. ama iyiymiş.

arabalara yapılan modifiye seçeneklerinde güzel olanları da var eksik bulduklarım da var.özellikle neon olmaması ve kadranları değiştirememek gibi detaylar bence % 20 eksi puan almasına sebep olur. ama autosclupt olayı bence süper ki bir kanatı istediğiniz gibi uzatmak, öne veya arkaya doğru eğim verebilmek, yüksekliğini ve kanat açısını ayarlayabilmek hoş. ama en beğendiğim autosclupt modd jantlar. kesinlikle süper. yanaklar yok olana kadar jantı büyütebiliyorsun ve lastikleri neredeyse birbirine değecek kadar büyütebiliyorsun(yere bastığı alanı uzatabiliyorsun yani)yalnız after market ürünleri ile autosclupt ürünlerini bazılarını beraber kullanamıyorsun. diğelim ki bir body kit aldın ama egsozları autosclupt alıp istediğin gibi büyütmek istiyorsun olmuyor ama işte.

free run olmaması beni de üzdü. arabamla keyfine gezemiyorum. ancak kariyer de free run a oyunu bitirsenizde girip gezebiliyorsunuz ama, polislerden kurtuluş yok. ben sakin sakin gezmek, gaza gelince basmak istiyorum. çok gerçek hayattaki gibi olmuş, iki dakkada bir polisler peşinizde. birde mitoz bölünme falan yapıyo bu polisler herhalde hemen çoğalıyorlar.

drag meraklıları için üzgünüm drag yok. ben de pek sevmem aslında. ama bir sonraki oyunda keşke orjinal drag pistleri olsa da orada drag yapılabilse. ve daha çok araba. mesela hala bir ferrari göremiyoruz nfs serisinde. benim en son gördüğüm ferrari, nfs hot pursuit 2 deydi. olmuyor ea. ferrari istiyoruz. mclaren istiyoruz. ve daha fazla amerikan arabası.eskilerden.

oyunda kanyonda geçilememiş birisinden bahsediyordu bir iki arkadaş. kesinlikle lamborgini kullan diyorum. ve ilk tur hata yapmadan gitmeye çalış. artık o kadar uğraştığına göre pisti de biliyorsundur. ikinci tur nefesini tut ve mümkünse hiç hata yapma . geçersin. herkese buradan bir tavsiye virajlardan çıkarken arabayı öyle bir yerde çıkartın ki fazla direksiyon hareketi yapmadan araba düz olarak devam etsin. hızlanırken ne kadar az direksiyon hareketi yaparsanız o kadar çabuk hızlanırsınız. ve virajlara mümkün olduğunca dıştan girip ortasında içte kalıp, viraj sonuna doğru dışa hızlanarak çıkın. fren yerine birçok yerde gaz bırakmak çok işe yarıyor. ama kesinlikle frensiz olmayacak virajlar da var. ve uçmayın. neredeyse tam yandan bir duvara veya bir yere çarpmak üzere iken, direksiyonu çarpacağınız yöne çevirin çok kısa bir süre ve araba tepki vermeden tekrar toplamaya çalıştığınız yöne alın direksiyonu. çarmadan veya sadece biraz sürterek kurtarabilirsiniz arabayı.

umarım bu kadar toparlanmış cevaplar listesi birçok kişinin işine yarar ve topic kirlenmesinden de kurtuluruz. çok sayıda aynı soru var.

Yazdıklarına katılıyorum.Polis olayını Most Wanted'dan daha abartılı yapmışlar,ama ondaki gibi özel polis görevleri de yok,aptal aptal kovalamaca yapıyorsun.Zaten hiç gazlamaya imkan yok,iki cadde geçiyorsun,bi yerlere çarptıysan hemen damlıyorlar.MW'a göre tek iyi tarafı polislerin haritada görülebilmesi olmuş.

Drift tam anlamıyla berbat.Ben de aynen senin gibi NFSU ve U2'de sürekli drift oynuyor ve rekorlar kırıyordum,bunda işi çözene kadar ne çektim.En iyi drift yapma yolu el freni kullanmak.Ama arabanın kontraları can sıkıyor.Daha önce de yazmıştım,araba sanki buzlu yolda gidiyor ama direksiyon tepkilerini asfalttaymış gibi tak diye veriyor.Böylece de salak bi kayma durumu ortaya çıkıyor.

Modifiye seçenekleri iyi değil,üstelik tuning seçenekleri MW'daki gibi pratik değil.MW'da Pause menüsünde arabanın tüm tepkisini ayarlama şansı vardı,bunda ikide bir performans menüsüne girip çıkmak zorundasın.Üstelik yine de ince ayar daha kötü.

Bonus arabalarla gezinti yapılamaması da tam skandal bir durum.Gerçi gezinti yapsak ne yazar,şehrin son açılan bölümünde Audi Le Mans ile şöyle turlamaya kalksan zaten hemen aynasızlar tepene biniyor.

Kanyon yarışında bir sürü exotic class araba denedim,ama hiç birinde Evo kadar rahat oynayamadım,onunla oyunu bitirdim.

Bir de benim bu oyunun en sinir olduğum tarafı arabaların üç ayrı sınıfa ayrılmış olması ve exotic arabaların istediğin modu istediğin tuningi yap tuner arabalar gibi yol tutmaması.MW'da olay güzeldi,Gallardo ya da SLR'ı alıp hem deli gibi basıyordum,hem de virajları gokart gibi dönüyordum ama bunda bu arabalarla seri viraj dönmek imkansız.İlla Evo,Skyline kullanacaksın,onlar da yavaş arabalar.

Sonuç olarak oyun ortalama bir oyun,kesinlikle süper değil!!!

• arkadaşlar direksiyon seti siparişi verdim oyunu direksiyon,gaz fren,elfreni,vites bu şekilde oynucam bakalım nasıol drift yapılıo

işte sipariş ettiğim ürün:

Özellikler

PS 2/ PC USB Racing Wheel w/Vites değiştirme özelliği (Titreşimli) Ultra gerçekçi sürüş hiisi içn dönüş efekti güç geri besleme simülasyon teknoloji donanımlı direksiyon.8programlanabilir aksiyon anahtarı, mode gösterge ışıklı şalter.8 yönlü direksiyonel D-PAD.Aşamalı fren ve hız fonksiyonları.180 derece direksiyon açısı.PS2 içn oyun konsolunun kapalı olması gerekmektedir.PC USB için ise önce yükleme yapılmalıdır.Mutlaka kullanma kulavuzunu okuyunuz.İyi oyunlar dileriz.

bir güzel yanı ise boşa dönmüyor gercek araba sürmüş gibi hafif zorluyor böylece yola daha iyi tutunuyorsunuz

sizce nasıl

Fiyatı 45 YTL

• 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.