1.3 patch yükledim oyundan atma yapmadı ama inş. böyle devam eder pek beyenmedim carbonu ea games baştan savma oyun yapmış most wanted daha iyi gibiydi carbonun tek artısı drift olmuş bence
quote:
Orjinalden alıntı: SentemenT@L
arkadaşlar direksiyon seti siparişi verdim oyunu direksiyon,gaz fren,elfreni,vites bu şekilde oynucam bakalım nasıol drift yapılıo
işte sipariş ettiğim ürün:
Özellikler
PS 2/ PC USB Racing Wheel w/Vites değiştirme özelliği (Titreşimli) Ultra gerçekçi sürüş hiisi içn dönüş efekti güç geri besleme simülasyon teknoloji donanımlı direksiyon.8programlanabilir aksiyon anahtarı, mode gösterge ışıklı şalter.8 yönlü direksiyonel D-PAD.Aşamalı fren ve hız fonksiyonları.180 derece direksiyon açısı.PS2 içn oyun konsolunun kapalı olması gerekmektedir.PC USB için ise önce yükleme yapılmalıdır.Mutlaka kullanma kulavuzunu okuyunuz.İyi oyunlar dileriz.
bir güzel yanı ise boşa dönmüyor gercek araba sürmüş gibi hafif zorluyor böylece yola daha iyi tutunuyorsunuz
sizce nasıl
Fiyatı 45 YTL
bunun ps olanı vardı bende iğrenç bişi markasınıı söyliyim hemen asahi diyye bşi direksiyon plastik sana dönme hissini veeremiyor ayrıyetten çok büyük baya bir güç sarfetmen gerekiyor...onu alcağana para koy üstüne kaliteli bişi al
quote:
Orjinalden alıntı: Jackal78
quote:
Orjinalden alıntı: Şeffaf Kasa
araçları açmak için başka car lot a gitmeyi dene. sanırım 3 tane car lot olacak. bir bak bulursun istediğin araçları.
HEPSİNDE AYNI ARAÇLAR OLMUYOMU? BİDE SİZDE KIRMIZI DAİRE İÇİNE ALINMIŞ BÖLGEDE CAR LOT AÇILDIMI ? BENDE YOK !
hayır bende de o bölge de %100 bitirmeme rağmen car lot yok. anlamadım. kariyer de audi le mans açılmadı. ama my cars da alabiliyorum ve daha bir iki araba daha var aynı şekilde
Bir kaç haftadır uğraştığım ve birçoğumuzda da olan exe hatasını bi şekilde aştığımı düşünüyorum. Oyunu kurduktan 2-3 hafta sonra oyuna girememeye başlamıştım. 1-2 saniyelik siyah ekranın ardından exe hatası veriyordu. Ne yabancı ne de türk hiçbir site ya da forumda çözüm yoluna da rastlayamamıştım.
O gündan beri bayağı bir şey denedim ve grafik ayarlarıyla oynayarak sonuca ulaştım. Ekran kartım 6600GT ve kullandığım sürücü 93.71
Nvidia control panel/3D ayarları/3D ayarlarının yönetilmesi sekmesinden hemen hemen tümözellikleri kapalıya getirdim. (Bu ayarların sadece Carbon için etkin olmasını sağlayabiliyorsunuz. = Program ayarları sekmesinden ekle deyip oyunun exe. sini gösteriyorsunuz (bu özellik başka hengi sürücülerde var bilmiyorum ama 93.71 de var)
Şimdilik sadece herşeyi kapalı yaparak denedim. Kademeli olarak arttırıp hata vermediği en son noktada oynamak en mantıklısı heralde...
Sizlerde deneyebilirsiniz...
deneyen arkadaşlar sonucu buraya yazabilirlerse iyi bir paylaşım olur.
Çözümün herkezin işine yaraması dileğiyle...
Ya şu carbonda %68 e geldim başladığım arabayla oynuyorum.Nereden değiştiricem arabayı.Car Select e giriyorum ama orda sadece benim arabam var başka araba yok.Career e girmeden quiick race de arablar var ama ben career de istiyorum bilen varsa yazsın lütfen.Hiç bir araba açılmadı.
quote:
Orjinalden alıntı: metinyurdaer
Ya şu carbonda %68 e geldim başladığım arabayla oynuyorum.Nereden değiştiricem arabayı.Car Select e giriyorum ama orda sadece benim arabam var başka araba yok.Career e girmeden quiick race de arablar var ama ben career de istiyorum bilen varsa yazsın lütfen.Hiç bir araba açılmadı.
Free roam'dayken bir Car Lot'a git. Car Lot'lardan yeni araba alabilirsin.
Dostum çok saol ya.Sonunda değiştirdim.Bide carbonun bitirenler için kullanımı kolay olan araba hangisi.Murcileago yu alıyorum çok hızlı ama kontrol edilemiyor, kolay dönmüyor.Bide araba tavsiyesi istesem çok bişey istemem heralde.
quote:
Orjinalden alıntı: nForcer
quote:
Orjinalden alıntı: metinyurdaer
Free roam'dayken bir Car Lot'a git. Car Lot'lardan yeni araba alabilirsin.
Kesinlikle Lancer kullanmalısın. Stok haliyle bile Deadfall Junction gibi kanyon yollarında ilk etabı 260.000'den daha yüksek puanla bitirebiliyorsun. Üstelik rahat dönüyor.
ben hata ettim Ford GT aldım gene zorlanıom parada kalmadı performansı yükseltemıom lancer almadığıma pişman oldum hiç değilse kalan 100.000 dolara modifiye ederdim
carbonda yaptıım mukemmel driftleri arkadaslarıma izletmek için güzel bi capture programı soleyyebilirmisiniz bs player dısında :):)
quote:
Orjinalden alıntı: palermo9
carbonda yaptıım mukemmel driftleri arkadaslarıma izletmek için güzel bi capture programı soleyyebilirmisiniz bs player dısında :):)
Kardeş Fraps adlı programla çekebilirsin videoları oldukça kullanışlı ve basit bir program...
bişey değil güle güle kullan bende bu programı kullanıyorm gerçekten çok güzel bi program...
harbiden çok guzel kayıt edio hemde çok basit full versionuna bakıom şimdi bulabilirsem paylaşırım.
arkadaşlar carrieri tamamladım hemde olağanüstü bi şekilde dariusu arkama aldım 10 saniye tuttum arkamda ve tamamladım resimdeki kırmızı işaretli yerde adamı nakavt ettiğimi yazıyor
arabam Lancer bu arabaya hayranım ya
resimleri jpg yapınca biraz karanlık çıktı idare edin
Ben şimdi chalenger a dalıyorum
Gkhn
şimdi geldi sıra challenger vs onları tamamlamaya oyun bitmedi sadece kariyer bitti
Bu oyunu multiplayer nasıl oynuyacağız acaba??
Ben Carbon'u iki kez bitirdim. Ama açıkçası çıkmasını bu kadar çok beklediğim oyundan çok da zevk aldığım söylenemez. MW kesinlikle daha zevkliydi. Carbon'u ilk olarak ripli oynadım yani videolar yoktu ve konuşmalar fransızcaydı. Oyunun konusundan hiç bir şey anlamadım. İkinci bitirişimde full versiyondan bitirdim. Biraz daha konu anlaşıldı ama sonu çok kötü olmuş. O ana kadar elinden geleni ardına koymayan Darius, oyunun sonunda hiç bir şey demeden sessiz sedasız çekip gidiyor.
Oyundaki polisler çok gereksiz olmuş. Eğer son kısımlarda arabayı yeni aldıktan sonra Heat'ı 2'nin üstüne çıkarmazsanız, hiç polis filan takılmıyor. MW'deki olan zor görevler yüzünden mecburen polis arıyordum. Yani ben polis kovalıyordum. Ama carbon'da iki kez bitirmeme rağmen adam gibi sadece bir kez kovalamaca yaşadım.
Arabalara gelince, oyunu ilk bitirişimde Evo ile bitirdim. Mükemmel bir araba. İkinci bitirişimde Carrera GT kullandım. Bence kusursuz bir araç. Son bölümdeki Evo kullanan Çinli arkadaşı canyonda geçmem 14 saniye sürdü . Onunda 10 saniyesi mecburi. Yani 4. saniyede geçtim arkadaşı.
Harita kesinlikle çok kötü olmuş. Yol tasarımları çok kötü . MW'da haritayı ezberebiliyorum ama carbon'da karmaşadan dolayı hiç bir şey akılda kalmıyor. Zaten yarışlar da çok sabit alanlarda geçiyor.
Carbon'un benim için en güzel bölümü Drift olmuş. En iyi drift yapılan araç Dodge Challanger Concept. Full modifiye ettiğim araç ile Quick Race'in 21. Drift yarışında 1.200.000'in üzerinde bir puan yaptım. Tek bir driftte de 400.000'e yakın bir puan. Bu arada sonradan açılan Polis arabası Civic Cruiser ile drift yapmanızı tavsiye ederim. Çok iyi yol tutuyor .
Genel olarak bakacak olursak Carbon bence zayıf kalmış. Şu aralar tekrar MW kurup oynamayı düşünüyorum. Ondan aldığımız zevk gerçekten farklıydı .
gamecamda kaydettim bi carbon videosnu youtubey koyduum abuk sabuk bi hal alıyo bide nedendir videonn normali gayet guzel ken youtebede nie bole bişey olur
up up up NFS unutulmasin
ya arkadaşlar ben carbonu vistada oynyamıyorum yükleniyor oyun ancak ea games yazısının ardından program kapatılıyor nasıl çözücez bu sorunu