Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (129. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YAAA! arkadaşlar lütfen yardım edin benim ekran kartı nvıdıa 64mb geforce 2 ben oyunu kurdum açtım heryer siyah beyaz şimdi yeni ekran kartı alcam da; 256mb expervision geforce:fx5500 yetermi lütfen yardım edin oynamayı çok istiyorum
  • Bide nvidia yerine expervision oluurmu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blackwound

Ben Carbon'u iki kez bitirdim. Ama açıkçası çıkmasını bu kadar çok beklediğim oyundan çok da zevk aldığım söylenemez. MW kesinlikle daha zevkliydi. Carbon'u ilk olarak ripli oynadım yani videolar yoktu ve konuşmalar fransızcaydı. Oyunun konusundan hiç bir şey anlamadım. İkinci bitirişimde full versiyondan bitirdim. Biraz daha konu anlaşıldı ama sonu çok kötü olmuş. O ana kadar elinden geleni ardına koymayan Darius, oyunun sonunda hiç bir şey demeden sessiz sedasız çekip gidiyor.

Oyundaki polisler çok gereksiz olmuş. Eğer son kısımlarda arabayı yeni aldıktan sonra Heat'ı 2'nin üstüne çıkarmazsanız, hiç polis filan takılmıyor. MW'deki olan zor görevler yüzünden mecburen polis arıyordum. Yani ben polis kovalıyordum. Ama carbon'da iki kez bitirmeme rağmen adam gibi sadece bir kez kovalamaca yaşadım.

Arabalara gelince, oyunu ilk bitirişimde Evo ile bitirdim. Mükemmel bir araba. İkinci bitirişimde Carrera GT kullandım. Bence kusursuz bir araç. Son bölümdeki Evo kullanan Çinli arkadaşı canyonda geçmem 14 saniye sürdü . Onunda 10 saniyesi mecburi. Yani 4. saniyede geçtim arkadaşı.

Harita kesinlikle çok kötü olmuş. Yol tasarımları çok kötü . MW'da haritayı ezberebiliyorum ama carbon'da karmaşadan dolayı hiç bir şey akılda kalmıyor. Zaten yarışlar da çok sabit alanlarda geçiyor.

Carbon'un benim için en güzel bölümü Drift olmuş. En iyi drift yapılan araç Dodge Challanger Concept. Full modifiye ettiğim araç ile Quick Race'in 21. Drift yarışında 1.200.000'in üzerinde bir puan yaptım. Tek bir driftte de 400.000'e yakın bir puan. Bu arada sonradan açılan Polis arabası Civic Cruiser ile drift yapmanızı tavsiye ederim. Çok iyi yol tutuyor .

Genel olarak bakacak olursak Carbon bence zayıf kalmış. Şu aralar tekrar MW kurup oynamayı düşünüyorum. Ondan aldığımız zevk gerçekten farklıydı .
    MW da son bolum superdi tulerim diken diken olmustu

• Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU]

benim özellikler bunlar yetermi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Orhun -- 14 Mart 2007; 18:58:02 >
  • @Burak_Orhun:
    Ekran kartı yetmiyor haliyle yukarıda yazdığın sorun yüzünden.
  • bu oyunu bir kaç kez bitirdim bir keresinde supra ile drift yarışında 996,456 yaptım hız olarak rekorum 502
  • MOST WANTED KADAR İYİ DEĞİL NE YAZIK Kİ
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

@Burak_Orhun:

YA Biliyorum da ben ekran kartı alcam geforce fx5500 256mb ram yetermi bide markası expervision nvıda değil expervision olabilirmi
  • Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU]
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burak_Orhun

quote:

@Burak_Orhun:

YA Biliyorum da ben ekran kartı alcam geforce fx5500 256mb ram yetermi bide markası expervision nvıda değil expervision olabilirmi
    İyi bir ekran kartı değil ama yine de düşük ayarda çalıştırmaya yeter. Bütçe olarak kaça kadar çıkabilirsin? Bütçeye göre en iyi ekran kartını önermek istiyorum da.
  • quote:

quote:

quote:

@Burak_Orhun:

İyi bir ekran kartı değil ama yine de düşük ayarda çalıştırmaya yeter. Bütçe olarak kaça kadar çıkabilirsin? Bütçeye göre en iyi ekran kartını önermek istiyorum da.

100ytl
  • Radeon 9550 ya da Radeon 9600 XT'ye bak derim. İki kart da bu oyunu keyifle oynamana yeter.
  • TŞK bide bunların ikiside atinin demi
  • quote:

TŞK bide bunların ikiside atinin demi
    Evet ATİ kartları. Zaten ATİ kartlar Carbon'da Nvidia kartlara göre daha başarımlılar.
  • Arkadaşlar oyundaki şu slow motion şeysini nasıl kapatabilirim?!
  • quote:

Orjinalden alıntı: RaceDoctor

Arkadaşlar oyundaki şu slow motion şeysini nasıl kapatabilirim?!
    Speedbreaker moduna girdiğinde moddan çıkmak mı istiyorsun? O zaman ayarlardan değiştirmediysen X tuşuna bas.
  • Dediğim şu panik fren ve ya hızlı direksyon çevirince olan. Hani bir saat logosu var.
    Mutlaka bir şekilde kapatmam lazım, oynanmıyor onunla!
  • Arkadaşlar ben şu nalet carbonu oynayınca bilgisayarım kendi kendine reset atıyor sizce neden
    P4 2.8 CPU
    256 Radeon 9550
    1 Gb Ram
    Samsung hdd (Bu etkilerni? )
    Şimdiden Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat2222 -- 30 Mart 2007; 20:00:28 >
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.