Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (130. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar crew e tıklıyorum bi kadın var onu seçmek istiyorum your crew full diyo nasıl yapmam gerekir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeısNowõmenT

arkadaşlar crew e tıklıyorum bi kadın var onu seçmek istiyorum your crew full diyo nasıl yapmam gerekir?
    İşe aldığın ekip üyelerinden birini "Fire" seçeneğiyle işten çıkarmalısın.
  • SAĞOL
  • arkadaslar bende radeon x600 256 mb ekran kartı var
    sizce nasıl bir ekran kartı teknik olarak

ve bu oyunu rahat oynarmıyım bunlar

pc özelliklerim ise

p4 3.2 chz
    512 ram
    ekran kartı yukarda zaten
    böyle işte.
  • son ayarlada bile oynarsın
  • http://www.omegadrivers.net/ bu sürücüyü yükle ati için sorunun düzelir ama oyundan atma arasıra karşına gelir

quote:

Orjinalden alıntı: Sedat2222

Arkadaşlar ben şu nalet carbonu oynayınca bilgisayarım kendi kendine reset atıyor sizce neden
    P4 2.8 CPU
    256 Radeon 9550
    1 Gb Ram
    Samsung hdd (Bu etkilerni? )
    Şimdiden Teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: ahmet2855

http://www.omegadrivers.net/ bu sürücüyü yükle ati için sorunun düzelir ama oyundan atma arasıra karşına gelir

quote:

Orjinalden alıntı: Sedat2222

Arkadaşlar ben şu nalet carbonu oynayınca bilgisayarım kendi kendine reset atıyor sizce neden
    P4 2.8 CPU
    256 Radeon 9550
    1 Gb Ram
    Samsung hdd (Bu etkilerni? )
    Şimdiden Teşekkürler

sunucu bulunmuyor

• super calisma
  • korsan oyun için 1.3 u nasıl yukleriz bilen varsa lutfen pm atsın msn adresim fenerinfener@hotmail.com başarabilirsem birlikte oynarız belki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: scratchfirebird

quote:

Orjinalden alıntı: Ziborotty

Tebrikler

scratchfirebird

sağol ama career bitti artık online oynuyoz ben herkese tavsiye ediyorum ea nicklerinizi yazın oynayalım

o nasıl olucak ya

• ya millet ben şu 21 street birisi var ya kız işte onlan dağada drift yapıyozya ondan sonra adamın teki biziarıyo ve onu ekibimize alıyoz ben işte oraya geldim adamın biyogrofisini izledim ve adamı işe al dedim sonrada oyundan çıktı ve masaüstüne döndünü oyunda sadece ekip yerine girince oluyor bu olay ne olur yardım?
  • ya ben ilk başlarda chevrolet ss aldım sonra ona n20 açıldı ve ona n20 takdım param baya bi oldu(55.00)sonra mustang aldım ya onda herşey kapalı ne olur bu nasıl olucak bu ya birde evo oyunun kaçta kaçında çıkıcak birde türkçe yama isteyenler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S-R -- 15 Mayıs 2007; 20:53:38 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: RaceDoctor

Arkadaşlar oyundaki şu slow motion şeysini nasıl kapatabilirim?!
    Speedbreaker moduna girdiğinde moddan çıkmak mı istiyorsun? O zaman ayarlardan değiştirmediysen X tuşuna bas.

senindediğin n20nin(nitro yada nos) altındaki mi o zaman x`e basıcan türkçede onu rahatlıkla bularbilirsin
  • pef eski zamanlardaki oyunları neden en üste taşıyonuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: öyse

ya ben ilk başlarda chevrolet ss aldım sonra ona n20 açıldı ve ona n20 takdım param baya bi oldu(55.00)sonra mustang aldım ya onda herşey kapalı ne olur bu nasıl olucak bu ya birde evo oyunun kaçta kaçında çıkıcak birde türkçe yama isteyenler
    Evo haritanın üst kısmındaki pembe bölgeleri ele geçirirken açılıyor. Ayrıca Türkçe yama için e-posta adresi yazmaya gerek yok, şu başlıktan indirebilirsiniz:
    http://forum.donanimhaber.com/m_12330364/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 14 Mayıs 2007; 20:55:55 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: öyse

ya ben ilk başlarda chevrolet ss aldım sonra ona n20 açıldı ve ona n20 takdım param baya bi oldu(55.00)sonra mustang aldım ya onda herşey kapalı ne olur bu nasıl olucak bu ya birde evo oyunun kaçta kaçında çıkıcak birde türkçe yama isteyenler
    Evo haritanın üst kısmındaki pembe bölgeleri ele geçirirken açılıyor. Ayrıca Türkçe yama için e-posta adresi yazmaya gerek yok, şu başlıktan indirebilirsiniz:
    http://forum.donanimhaber.com/m_12330364/tm.htm

yok ya ben şimdik aramasınlar diye verdim sen verdiğin içinde ben adresimi siliyom teşekkürlerbirde sen alıntında adresimi silermisin dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S-R -- 15 Mayıs 2007; 20:51:51 >

• quote:

Orjinalden alıntı: serdarorcun93

pef eski zamanlardaki oyunları neden en üste taşıyonuz

herkes sen değil tamam mı
  • Arkadaşlar ben online hala oynayamadım.Bi yardım etseniz ne yapmam gerek.Direk oyunun içinden hazır bağlanabiliyor muyuz?Mesela fifa 07 de hamachi var başka bişey yapmıyosun.Ben bunda ea ya üye oldum ama bi türlü online oynayamadım.Bi yardım.TEŞEKKÜRLER
  • ben need for speed carbonu şimdi indirdim çok güzel
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.