Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (131. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NFSCde bilgisayarda iki kişi oynamak mümkün mü? bilen vrsa yardım!!!(joystickle)
  • ya millet ben uzun zamandır forma uğramıyordumda şimdik soruyorum bu oyunda nasıl kendi müziklerimizi dinleyebiliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: htmn

Arkadaşlar ben online hala oynayamadım.Bi yardım etseniz ne yapmam gerek.Direk oyunun içinden hazır bağlanabiliyor muyuz?Mesela fifa 07 de hamachi var başka bişey yapmıyosun.Ben bunda ea ya üye oldum ama bi türlü online oynayamadım.Bi yardım.TEŞEKKÜRLER

aynen arkadaşım bende yapamadım ya millet bu nasıl olucak
  • quote:

Orjinalden alıntı: öyse

ya millet ben uzun zamandır forma uğramıyordumda şimdik soruyorum bu oyunda nasıl kendi müziklerimizi dinleyebiliyoruz
    Oyunun ses ayarlarından müziği kapatıp arkada Winamp gibi bir programdan kendi müziğini çalacaksın, başka türlü mümkün değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

ya millet ben uzun zamandır forma uğramıyordumda şimdik soruyorum bu oyunda nasıl kendi müziklerimizi dinleyebiliyoruz
    Oyunun ses ayarlarından müziği kapatıp arkada Winamp gibi bir programdan kendi müziğini çalacaksın, başka türlü mümkün değil.

belki bunun bir yaması vardır çünkü başka bir forumdaki arkadaşım bana bunu dedi ebnce yaması vardır gibime geliyor ama derdime çözüm ardığın için sağol
  • Nitrogliserin dostum topiğin adını değiştirsen artık
  • Oyunu tam bitirirken kardeşin saveni silerse ne yaparsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __RasHeeD__

Nitrogliserin dostum topiğin adını değiştirsen artık

neden ki abi böyle adı güzel ya değistirmeyelim OzCrash yoksa senin başına bumu geldi
  • ya beyler şu DRIFT yapıpda youtube yayınlayan kişiler varya şu puanları 12.500.000 olan onu yapmak için programımı var he
  • quote:

ya beyler şu DRIFT yapıpda youtube yayınlayan kişiler varya şu puanları 12.500.000 olan onu yapmak için programımı var he

pardon forumda biraz kalınca gördüm ne kadar yapabiliceğimizi ama yinede şüpe ediyorum
  • ya beyler ben 2 tane patch indirdim 1.3 die biri collector dieri normal ama yükleyemiyorum cevap verirseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: janyazgan

ya beyler ben 2 tane patch indirdim 1.3 die biri collector dieri normal ama yükleyemiyorum cevap verirseniz sevinirim

sorun neyki
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: janyazgan

ya beyler ben 2 tane patch indirdim 1.3 die biri collector dieri normal ama yükleyemiyorum cevap verirseniz sevinirim

sorun neyki

ikiside yüklenmiyor
  • arkadaşlar ben collector edition kurdum. yanlız araba sağa sola çok hızlı hareket ediyor. nasıl normal hale getirebilirim. hangi ayardan yapıcam ?
  • 1.4 yaması çıkmış, deneyenlerin yorumlarını bekliyorum.
    ftp://largedownloads.ea.com/pub/patches/NFS/carbon/ENGLISH.zip
  • oyunu ne zamandan beridir oynuyorum son olarak audi yi actim..cok guzel bir oyun...yanliz online oynuyamiyorum ..sunucuya baglanamiyor
  • arkadaşlar yukarda da yazmışım nfsh carbon collector edition kurdum ancak oyun 2 kat hızlı çalışıyor ne yaptıysam normal hıza getiremedim. nasıl getiririm ?
  • Arkadaşlar ben farklı yerlerden aldığım 5-6 nfs carbon da da aynı sorunla karşılaşıyorum...
    sorun ise şu: oyunda %20 leri geçtikten sonra rastgele masa üstüne atıyor. bazen bir yarış bitince bazende yarışa başlarken. sırf bu yüzden inat ettim oyunu bidaha oynamadım.

Bu sorunu yaşamayanlar ve çözümünü bilenler tavsiyelerinizi bekliyorum.

Veya bahsettiğim sorunla karşılaşmayan biri bana oyunu yollayabilir mi?

yeni oyun nfs pro çıkcak daha carbonu oynayamadım :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: mtngngr

Arkadaşlar ben farklı yerlerden aldığım 5-6 nfs carbon da da aynı sorunla karşılaşıyorum...
    sorun ise şu: oyunda %20 leri geçtikten sonra rastgele masa üstüne atıyor. bazen bir yarış bitince bazende yarışa başlarken. sırf bu yüzden inat ettim oyunu bidaha oynamadım.

Belki sistem özellikler yetersizdir bide oyunu tam çözünürlükte oyna belki düzelir

• quote:

Orjinalden alıntı: shooterr_bobb

quote:

Orjinalden alıntı: mtngngr

Arkadaşlar ben farklı yerlerden aldığım 5-6 nfs carbon da da aynı sorunla karşılaşıyorum...

Belki sistem özellikler yetersizdir bide oyunu tam çözünürlükte oyna belki düzelir

imzamdaki alptop yetersiz midir yani?

• 
Sayfa: önceki 129130131132133
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.