Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (133. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaw oyunun giriş videosundaki kızın adı ne hani bize yok gerçekte yapmayın falan diyen
  • quote:

Orjinalden alıntı: grinbol

Peki öyse sen sokak yarışlarının gece olduğunun bilmiyormusun.Ama sen gelipte bunu bana pro street'de söyleseydin haklıydın.

hayır abi ama oyunu bitirince gündüz olsaydı ya işte ben orayı diyiyorum
  • Ama gündüzde hiç hız yapamazdın adım attığın yerde polis çıkardı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: grinbol

Ama gündüzde hiç hız yapamazdın adım attığın yerde polis çıkardı.

ee grinbol oda arbayı süren kişide hem ben oyunu 100%100 bitirince diyiyorum gündüz gece olsa
  • Herhalde sen benim dedğimi anlamadın sen diyorsun ki niye hep gece ben de diyorum ki senin dedğin oyunun mantığına aykırı adamlar sokak yarışı olarak yapmışlar ayrıca senin dedğin hesapla oyunu sıfırlatınca bu oyun bitti bir daha oynanmasın adam sokak yarışını bıraksın kuzu kuzu araba sürsün ama EA bunu istemiyor oyun bittiği zamanda ilk oynandığı gibi olsun istiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: true lies

NFS Carbonu bir süre önce Pc denkaldırmıştım.Şimdi tekrar kurmaya çalışıyorum.Ancak DirectX 9.0c istiyor.Yüklüydü bildiğim kadarıyla çünkü daha önce oynamıştım.Şimdi Carbonun dvd sindeki setup dan kurmaya çalışıyorum.En sonda ,
    An internal system error occured.
    Please refer to DXError.log and DirectX.log in your Windows folder to determine problem.
    şeklinde uyarı alıyorum.Kurulum failed oluyor.Nasıl çözebilirim.Teşekkürler.

bilgisayara format attın mı belki sebeb odureğer format edeceksen biligileri kaydet ne olur ne olmaz
  • güzel oyun
  • ya beyler konu bir an gitti hadi yeniden oyun hakkında konuşalım
  • NFS 11: Pro Street beklendiği için bu oyunun yüzüne pek bakılmıyordur artık. Zaten bekleneni verememişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 4 Temmuz 2007; 22:15:14 >
  • süper çalışma indirdim oyunu çok beyendim
  • Biraz başlığı canlandıralım.

1.4 yamasını sonunda yükleyebildim. Değişen pek bir şey yok ama en azından arada pat diye kapanmıyor artık. Bir de belirtmekte gecikmiş olabilirim ama grafiklerde en beğendiğim efekt şüphesiz ki ayın suda yansıması.
    Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU]

Bu arada 1.4 yamasını yükleyecekseniz şu dosyayı indirin, bende sorunsuz yüklendi.
    ftp://largedownloads.ea.com/pub/patches/NFS/carbon/north_america_1_4.zip

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 6 Temmuz 2007; 22:04:37 >

• quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Biraz başlığı canlandıralım.

1.4 yamasını sonunda yükleyebildim. Değişen pek bir şey yok ama en azından arada pat diye kapanmıyor artık. Bir de belirtmekte gecikmiş olabilirim ama grafiklerde en beğendiğim efekt şüphesiz ki ayın suda yansıması.

Bu arada 1.4 yamasını yükleyecekseniz şu dosyayı indirin, bende sorunsuz yüklendi.

vay sendemi skyline cisimisin

• Skyline'ı drift'lerde kullanıyorum, denetimi oldukça rahat.
  • tabi en rahat arba skyline
  • ya abi skyline tunedeydi değil mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Biraz başlığı canlandıralım.

Bunu yükledikten sonra oyun açılışnda 1.4 yazıyor mu ben yükledim ama hala eski versiyonun numarası yazıyo 1.2 Bu patchi yükleyenlerinki nasıl acaba?

• quote:

Orjinalden alıntı: teknolojik09

Bunu yükledikten sonra oyun açılışnda 1.4 yazıyor mu ben yükledim ama hala eski versiyonun numarası yazıyo 1.2 Bu patchi yükleyenlerinki nasıl acaba?
    1.4 yazmaz olur mu hiç? Oyun dosyalarındaki exe dosyası yama dosyasının istediği gibi değilse yama dosyası exe'ye yamayı yapmaz. Bu sadece exe için değil yama yapılacak bütün dosyalar için geçerlidir. Yama dosyasının diğer dosyalara yama yaptığından eminsen 1.4 yamalı exe bul, tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 18 Temmuz 2007; 9:18:44 >
  • Selam, bende Carbon Nfsc.exe hatası veriyor. Bilgisayarım dell latitude d620 core2 duo 1.86 ram 1 gb ekran kartı intel 945gm 224 mb paylaşımsız... MOST WANTED oynayabiliyorum. Temmuz 2007 tarihli Dirextx9c yüklü. Carbon patch 1.4 ve nocd 1.4 yüklü. Ama tüm bunlara rağmen açılmıyor. Sizce sorun ne olabilir. Aynı cd ile masa üstü bilgisayarında çalıştı. Başka arkadaşın diz üstünde çalıştı. Acil yardım pls. tşk.
  • OYUN BERBAT
  • beko1234 katılıyorum oyun berbat otesi resimlere aldanmayın!!!!!!
  • 
Sayfa: önceki 131132133134135
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.