Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (135. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Drift KRalı efsane araç Shelby GT500.. klasik görünümüyle modifiye ettim, oyun biteli çok oldu, şimdi de quick race'teki driftleri tek tek bitiriyorum, rekor rekor üstüne araba çok iyi yanlıyor

Bir de bu 1.4 patch indirdim, nasıl kurulacağını bilen yardımcı olabilirse sevinirim

• Kendi rekorumu egale etmiş bulunmaktayım 900.000 ve 1.000.000 için zorlayacağım

• Arkadaşlar yeter ya ben oynamıycam daha yoksa 2-3 milyon yapıcam ayıp olacak

• doğru düzgün bi tane save bulamadım herşeyi indirdim önceden de vardı amaherşey tam açılmamıştı şimdi diğerlerinde hiç açılmıo
  • ya ufffffff bi tane bitmiş save ya nolur nolur nolur
  • Para yokken busted olunca arabayı alıyo polisler geri alabiliyomuyuz alabiliyorsak nasıl?
  • Yamayı bulmak kolay peki 1.3 ve 1.4 uyumlu exe dosyasını nereden bulacağım?

Hala kuramadım şu yamaları ve sinir bozmaya başladı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: merdocool

Para yokken busted olunca arabayı alıyo polisler geri alabiliyomuyuz alabiliyorsak nasıl?

gittimi güzelim araba bişi diyin yaw
  • quote:

quote:

Para yokken busted olunca arabayı alıyo polisler geri alabiliyomuyuz alabiliyorsak nasıl?

gittimi güzelim araba bişi diyin yaw

Emniyette tanıdığın varsa yada milletvikeli dayın falan arabana yeniden kavuşabilirsin
  • Arkadaşlar ben oyunu bitirdim yalnız sonra kalan paramla araba aldım param bitti tekrar yarışlara girince yüksek para kazanılmıo başka arabalarda almak için ne yapmak lazım tşk.
  • quote:

El konulan arabayı geri alma NFS9'da vardı, NFS10'da yok maalesef.
  • quote:

Orjinalden alıntı: PaP

Arkadaşlar ben oyunu bitirdim yalnız sonra kalan paramla araba aldım param bitti tekrar yarışlara girince yüksek para kazanılmıo başka arabalarda almak için ne yapmak lazım tşk.

Oyunu bitirdikten sonra arabaları parayla almıyorsun ki, My Cars bölümüne girip parasız olarak yeni araba alıp yine parasız olarak istediğin şekilde arabalarını modlayabiliyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: we[AGRA]

Yamayı bulmak kolay peki 1.3 ve 1.4 uyumlu exe dosyasını nereden bulacağım?

Hala kuramadım şu yamaları ve sinir bozmaya başladı.

Bu yama işi nasıl oluyor hakkaten ya.. Benim oyun 1.2
    bu konuda geçmiş sayfalarda link vermiş arkadaşlar 1.4 yama için ama nasıl kurulacağını belirtmemişler. Yamayı indirdim ve oyun dizinine alarak kurdum ama olmadı, hala 1.2 gözüküyor.
    Bu yama nasıl yüklenir, nedir püf noktası?
    Oyun arasıra kapanıyo atıyo, sanırım yama düzeltiyormuş bu durumu
    Yardım lütfen..
  • Arkadaşlar bir sürü kişi 1.3 ve 1.4 yamayı kurmuş. Bizde nasıl kuracağımızı soruyoruz,uyumlu exe dosyasını nereden bulacağımızı???

Niye kimse yardımcı olmuyor?

Ayıp denen birşey var
  • oyunu yeni aldım deneme sansım oldu sıkı oyun ama ben bu oyunda DRİFT olayını anlayamadım yaw.Cok zor yapmıslaar DRİFT kısmını
  • yarışlarda en hızlı araba hangisi ???
  • save de miyok trainer falan da olur
  • ya arkadaşlar biri şu 1.4 ilacının linkini pmlese Allah rızası için... ;)
  • bitmi save yi buldum şimdi tüm tokyo drift arablarının tıpatıp aynısı nı yaptım çok güzel oldu yaw resimlerini sonra yolluycam
  • 200 e cıktım
  • 
Sayfa: önceki 133134135136137
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.