Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (137. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş az önce baktım o dosyaya upload etmek içinde dosya 1,3 gb upload etmeye ne tt'nin altyapısı dayanır ne de benim ömrüm yeter kusra bakma
  • geniş ekranda görüntü bozuluyor bunun bir çözümü var mı ?
  • sadece benim dediğim dosyayı ve o dosyayı sıkıştırarak yolla yani winrar dosyası yap
    quote:

Orjinalden alıntı: ogz2232

kardeş az önce baktım o dosyaya upload etmek içinde dosya 1,3 gb upload etmeye ne tt'nin altyapısı dayanır ne de benim ömrüm yeter kusra bakma
  • ya arkadaşlar ben bu oyunu aldım yükledim gayet güzel 25-30 dk oynadım sonra birden kapattı ve açılmadı bir daha oyun hiç.tek sistemden şüpheleniyorum çünkü oyunu bilinen bir teknoloji mağazasından aldım sistemim şu:

İntel pentium 4 2.4 ghz işlemci
    İntel 840 anakart
    Sapphire ati radeon 9250 ekran kartı
    1024 mb ddr ram

başlık açmıştım ama kilitlenip buraya yönlendirilmiş konu.

• 2senedir devam eden neşeli bir konu olmuş bende ful sürümü var artık ful sürümünüde indirebiliyoruz...
  • intel gma 950 çalıştırır mı
  • kimse yok m indircem çalıştırıosahemen cvp istiorum yaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThunderBorn -- 15 Ağustos 2008; 17:27:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: technobaho

intel gma 950 çalıştırır mı
    Çalıştırmaz.
  • Selam
    Arkadaslar oyunu yukledım daha once xp de oynayıp bıtırmıstım ama sımdık vista ya yukledım ama oyun acılıyor yarıs yapılıyor fakat bırkac harıtaya geldıgımde .exe hatası verıp kendını kapatıyor. yamasını da yukledım ama problem devam edıyor sızce nedendır ve nasıl bır cozun bulabılırım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SukSuk

Selam
    Arkadaslar oyunu yukledım daha once xp de oynayıp bıtırmıstım ama sımdık vista ya yukledım ama oyun acılıyor yarıs yapılıyor fakat bırkac harıtaya geldıgımde .exe hatası verıp kendını kapatıyor. yamasını da yukledım ama problem devam edıyor sızce nedendır ve nasıl bır cozun bulabılırım.

o vistanı hatası aynı şeyleri ben de de yapıyor üstelik oyun orjinal ve diğerlerinde de aynı hatayı veriyor. ne kadar ekran kartı sürücüsü güncellediğimse de olmadı .
  • şu exe hatası nasıl çözülür?oyun ortasında zırt pırt hata verip çıkıyor patch mi lazım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Phoneix TUR

şu exe hatası nasıl çözülür?oyun ortasında zırt pırt hata verip çıkıyor patch mi lazım?

vista da yapıyor değil mi?
    vista'daysa ben gerekli güncellemeleri ve patch'i yükledim ama olmadı sonra da sinir olup sildim oyunu(tam dariusla canyon duel de yarışı birinci götürüyorum hop diye masaüstüne gidiyo sinir oluodum)
  • oyun açılıyor
    fakat "clik..." ekranı geldiğinde başlıyor kasmaya
    sonra kıvranarak tıklıyorsunuz oyun başlayınca düzeliyor akıcılık geliyor
    neden yapabilir , daha iyi çözüm nasıl bulabiliriz ekran kartı alana kadar geçici olarak
    selamlar

oyun: demo
    sistem: GA31-S2L anakart onboard X3100
    2GB ram
    E5200 işlemci
    vista 64bit home premium

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8948E37AE -- 19 Ekim 2008; 0:31:25 >
  • çok teşekkürler
  • Arkadaşlar yardım lazım.

Bilgisayarım yüklü olan nfs carbon oyununu türkçe yapmak için language klasörünü biraz bozdum. Pişman oldum. Şimdi geri almak istiyorum. Ancak oyunun cd si şu an elimde yok. Eğer sizin bilgisayarınızda da bu oyun varsa benim için oyunun yüklü olduğu klasördeki ''Language'' klasörünü bana upload ederseniz çok sevinirim.
  • carbon çoktan çıkı
  • Ya Beyler BEn Carbonun İnstall Şİfresini İstiyorum Biliyosanız Bi Yazabilrmisiniz???
  • Full save lazım r8 ile oynamak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim internetten birkaç tan save indirdim r8 i seçemiyorum yinede...
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.