saol kanka herkes bana katılsa mutlu mesut yaşardık (çok bahtiyar oldum)
Berko cok kafa cocukmussun valla tanıstıgıma cok seviniyorum
quote:
Orjinalden alıntı: ilacci72
Selam, bende Carbon Nfsc.exe hatası veriyor. Bilgisayarım dell latitude d620 core2 duo 1.86 ram 1 gb ekran kartı intel 945gm 224 mb paylaşımsız... MOST WANTED oynayabiliyorum. Temmuz 2007 tarihli Dirextx9c yüklü. Carbon patch 1.4 ve nocd 1.4 yüklü. Ama tüm bunlara rağmen açılmıyor. Sizce sorun ne olabilir. Aynı cd ile masa üstü bilgisayarında çalıştı. Başka arkadaşın diz üstünde çalıştı. Acil yardım pls. tşk.
Oyun İntel ekran kartlarında çalışmıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: nForcer
quote:
Orjinalden alıntı: ilacci72
Selam, bende Carbon Nfsc.exe hatası veriyor. Bilgisayarım dell latitude d620 core2 duo 1.86 ram 1 gb ekran kartı intel 945gm 224 mb paylaşımsız... MOST WANTED oynayabiliyorum. Temmuz 2007 tarihli Dirextx9c yüklü. Carbon patch 1.4 ve nocd 1.4 yüklü. Ama tüm bunlara rağmen açılmıyor. Sizce sorun ne olabilir. Aynı cd ile masa üstü bilgisayarında çalıştı. Başka arkadaşın diz üstünde çalıştı. Acil yardım pls. tşk.
Oyun İntel ekran kartlarında çalışmıyor.
Yani yapabilecek birşey yok mu?
Makine dizüstü olduğu için maalesef yok.
BEYLER KENDİ VİDYO YAPIMIM İLK VİDYOM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
carbonu kendi pc me yükledim ve çok memnunum çok rahat bir şekilde çalışıyor
ben de yarın gidip bi carbon alıyom.usaklar.
ben de carbon oynuyorum.%42 deyim. arabam mazda rx-8 resmini yarın yayınlayacağım.modifiyesi süper
arkadaşlar
onlıne olarak bır grup arkadas carbon oynamak ıstıyoruz ama hepımızde lımıtlı adsl var bır sorun olurmu bırde nasıl oynaycagız yardımlarınızı beklıyorum sımdıden tesekkurler
abi carbon güzel oyun ya most wanted'e değişmem
quote:
Orjinalden alıntı: a.e.o.s
abi carbon güzel oyun ya most wanted'e değişmem
Katılıyorum.Başta carbonu most wanted dan daha iyi sanmıştım.Fakat cacth-up(ketcap) programını ögrendigimde bu durum hemen degişti.Ne denebilir ki REZALETTE SON MODA!
arkadaşlar vista kullanıyorum oyunun yarısını bitirdim ama şimdi yarışlardan oyun kapanıyor masa üstünü atıyor yamaları indirdim hiç bir düzelme yok oyun açılırken 1.2 olarak açılıyor 1.4 mü olması gerekiyor yardım ltfn
quote:
Orjinalden alıntı: hkotev
arkadaşlar vista kullanıyorum oyunun yarısını bitirdim ama şimdi yarışlardan oyun kapanıyor masa üstünü atıyor yamaları indirdim hiç bir düzelme yok oyun açılırken 1.2 olarak açılıyor 1.4 mü olması gerekiyor yardım ltfn
1.4 olması gerekiyor, bir yerlerden 1.4 exesi bulacaksın.
bende arkadaşlar ne 1.3ü nede 1.4ü yükleyebildim oyun acılırken 1.2 yazıyor yardım edin lütfen
quote:
Orjinalden alıntı: grinbol
Herhalde sen benim dedğimi anlamadın sen diyorsun ki niye hep gece ben de diyorum ki senin dedğin oyunun mantığına aykırı adamlar sokak yarışı olarak yapmışlar ayrıca senin dedğin hesapla oyunu sıfırlatınca bu oyun bitti bir daha oynanmasın adam sokak yarışını bıraksın kuzu kuzu araba sürsün ama EA bunu istemiyor oyun bittiği zamanda ilk oynandığı gibi olsun istiyor.
most wanted de gunduzdu carbon neden gunduz olmasın ?
mrb arkadaşlar. ben carbonu yüklerken sorun alıyorum directx yüklü değil diye. 50 defa yükledim ama hala aynı hatayı veriyor. daha oyunu yüklemeden. oyunu da daha yeni indirdim rapidden. o kadar uğraştım emeklerim boşa gitmesin bi yardım edin gözünüzü seveyim. sistem p4 3.06 ht sapphire x1650pro 256 ddr3 agp. 1 gb ram. sorun nedir acaba.çok teşekkürler
birisi doğru düzgünce rapide bi ten save atsın çıldıracam ya sinirden patlıom
Driftte "815.211" puan yaptım, nasıl sizce ? Shelby GT500 canyon drift