Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (134. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saol kanka herkes bana katılsa mutlu mesut yaşardık (çok bahtiyar oldum)
  • Berko cok kafa cocukmussun valla tanıstıgıma cok seviniyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilacci72

Selam, bende Carbon Nfsc.exe hatası veriyor. Bilgisayarım dell latitude d620 core2 duo 1.86 ram 1 gb ekran kartı intel 945gm 224 mb paylaşımsız... MOST WANTED oynayabiliyorum. Temmuz 2007 tarihli Dirextx9c yüklü. Carbon patch 1.4 ve nocd 1.4 yüklü. Ama tüm bunlara rağmen açılmıyor. Sizce sorun ne olabilir. Aynı cd ile masa üstü bilgisayarında çalıştı. Başka arkadaşın diz üstünde çalıştı. Acil yardım pls. tşk.
    Oyun İntel ekran kartlarında çalışmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: ilacci72

Selam, bende Carbon Nfsc.exe hatası veriyor. Bilgisayarım dell latitude d620 core2 duo 1.86 ram 1 gb ekran kartı intel 945gm 224 mb paylaşımsız... MOST WANTED oynayabiliyorum. Temmuz 2007 tarihli Dirextx9c yüklü. Carbon patch 1.4 ve nocd 1.4 yüklü. Ama tüm bunlara rağmen açılmıyor. Sizce sorun ne olabilir. Aynı cd ile masa üstü bilgisayarında çalıştı. Başka arkadaşın diz üstünde çalıştı. Acil yardım pls. tşk.
    Oyun İntel ekran kartlarında çalışmıyor.

Yani yapabilecek birşey yok mu?

• Makine dizüstü olduğu için maalesef yok.
  • BEYLER KENDİ VİDYO YAPIMIM İLK VİDYOM YORUMLARINIZI BEKLİYORUM

http://www.youtube.com/watch?v=8tCKOZGHpRQ
  • Bakın şu soruna artık kendimi yırttım bilen yok

http://forum.donanimhaber.com/m_15897708/tm.htm
  • carbonu kendi pc me yükledim ve çok memnunum çok rahat bir şekilde çalışıyor
  • ben de yarın gidip bi carbon alıyom.usaklar.
  • ben de carbon oynuyorum.%42 deyim. arabam mazda rx-8 resmini yarın yayınlayacağım.modifiyesi süper
  • arkadaşlar

onlıne olarak bır grup arkadas carbon oynamak ıstıyoruz ama hepımızde lımıtlı adsl var
    bır sorun olurmu bırde nasıl oynaycagız yardımlarınızı beklıyorum sımdıden tesekkurler
  • abi carbon güzel oyun ya most wanted'e değişmem
  • quote:

Orjinalden alıntı: a.e.o.s

abi carbon güzel oyun ya most wanted'e değişmem

Katılıyorum.Başta carbonu most wanted dan daha iyi sanmıştım.Fakat cacth-up(ketcap) programını ögrendigimde bu durum hemen degişti.Ne denebilir ki REZALETTE SON MODA!
  • arkadaşlar vista kullanıyorum oyunun yarısını bitirdim ama şimdi yarışlardan oyun kapanıyor masa üstünü atıyor yamaları indirdim hiç bir düzelme yok oyun açılırken 1.2 olarak açılıyor 1.4 mü olması gerekiyor yardım ltfn
  • quote:

Orjinalden alıntı: hkotev

arkadaşlar vista kullanıyorum oyunun yarısını bitirdim ama şimdi yarışlardan oyun kapanıyor masa üstünü atıyor yamaları indirdim hiç bir düzelme yok oyun açılırken 1.2 olarak açılıyor 1.4 mü olması gerekiyor yardım ltfn
    1.4 olması gerekiyor, bir yerlerden 1.4 exesi bulacaksın.

Bir de yama olarak şunu indirdin değil mi?
    ftp://largedownloads.ea.com/pub/patches/NFS/carbon/north_america_1_4.zip

• bende arkadaşlar ne 1.3ü nede 1.4ü yükleyebildim oyun acılırken 1.2 yazıyor yardım edin lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: grinbol

Herhalde sen benim dedğimi anlamadın sen diyorsun ki niye hep gece ben de diyorum ki senin dedğin oyunun mantığına aykırı adamlar sokak yarışı olarak yapmışlar ayrıca senin dedğin hesapla oyunu sıfırlatınca bu oyun bitti bir daha oynanmasın adam sokak yarışını bıraksın kuzu kuzu araba sürsün ama EA bunu istemiyor oyun bittiği zamanda ilk oynandığı gibi olsun istiyor.

most wanted de gunduzdu carbon neden gunduz olmasın ?
  • mrb arkadaşlar. ben carbonu yüklerken sorun alıyorum directx yüklü değil diye. 50 defa yükledim ama hala aynı hatayı veriyor. daha oyunu yüklemeden. oyunu da daha yeni indirdim rapidden. o kadar uğraştım emeklerim boşa gitmesin bi yardım edin gözünüzü seveyim. sistem p4 3.06 ht sapphire x1650pro 256 ddr3 agp. 1 gb ram. sorun nedir acaba.çok teşekkürler
  • birisi doğru düzgünce rapide bi ten save atsın çıldıracam ya sinirden patlıom
  • Driftte "815.211" puan yaptım, nasıl sizce ? Shelby GT500 canyon drift

Resimli

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU]
  • 
Sayfa: önceki 132133134135136
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.