Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (127. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Elbruz : bence drift için dodge viper iyi bir araba oldu. bilemiyorum şimdiye kadar bütün arabaları modd layıp denedim. quick race te 7. drift yarışında en iyi puanı dodge viper ile aldım. ayrıca kanyon yarışlarında da en iyi sonucu gallardo ile aldım. hem seri hem hızlı hem de virajlarda kontrollü. drift yerine yol tutuş özellikli ayarlayınca kanyonlar daha kolay geçiliyo. bu arada wm ye göre pause menisindeki gibi ayar olmaması, nfsu2 deki gibi detaytlı mod ve detaylı ayar olmaması, özellikle dyno olmaması bence oyunun modifiye işini geriletmiş. bence işin sırrı sadece görüntüde deil, detaylarda. ben detaylarla ilgileniyorum. hala nfsu2 yüklü makinamda ve carbon a göre daha fazla oynuyorum. drift olayı bence biraz daha iyi şöyleki daha hızlı ve gerçekçi dönebiliyorsun ama nfsu2 deki gibi pistler olsa böyle dönemeyiz o da kesin. yalnız el freni kuralına pek katılmıyorum ben hızlanıp viraja gelmeden bi kere gaz kesip drifte çıkıyorum araba fazla dışa kayarsa bi daha gaz kesiyorum ve devam hatta bazı virajları driftte iken, gaz keserek alıyorum ve bahsettiğim 7. pistte ilk kombine sol sağ virajı 45.000 ile 50.000 puan arası 4x alarak geçiyorum. ilk turda 450.000 puan civarı alırsam ikinci turda bi yere çarpmazsam daha hızlı ve daha yüksek puanlar alarak 1 milyon puan yapılabiliyor. sır bu puan olayı nedeniyle drift e sardım tekrar. yoksa carbonda tek istediğim nfsu2 deki gibi bitmiş oyunda en sevdiğim arabayı alıp rahatça kocca şehirde turlamak.

SentemenT@L: bence o direksiyon pek uzun ömürlü değil. ayrıca force feedback özelliği yoksa pek de zevkli olmaz onu da söyleyim. titreşim özelliğinin yanında force feedback özelliği olan direksiyon kitleri daha başarılı oluyor. virajlarda zorlanıyorsun. direksiyonu daha sıkı tutman gerekiyor. ama fiyatı iyi görünüyor. hiç olmazsa tuşlarla oynamaktan iyidir herhalde. bende logitech in eski bir direksiyonu var. gayet iyi. ama arkadaşımda gene logitech in momo modeli var. birkaç farkı var. ama logitech in son çıkan ürününde o kadar geliştirme ve özelliğie rağmen hala el freni olmaması beni delirtti. adamlar debriyaj bile yapmışlar, pedalların hepsini havalı süspansiyon gibi bir teknoloji ile güçlendirmiş ve hissi arttırmışlar, sıralı şanzıman ve isteğe bağlı 6 ileri 1 geri manuel şanzıman seçenekleri koymuşlar ki ben buna bayıldım, direksiyon turunu 900 dereceye çıkartmışlar, ki bu tam sağdan tam sola verdiği değer. tam olarak 3 tur falan atıyo direksiyon. yani çok sert virajlarda direksiyonu çevir allah çevir bitmiyor. ama hala el freni yapmıyor bu firma. anlam veremiyorum. dandik firmalar bile yaptı o işi. herneyse ama bu zevkle oynamak şimdilik sanırım 600 ytl civarı bi rakama denk geliyor.

• carbon'u bugün yükledim.Ama büyük bir şok geçirdim.Görüntü bozuktu.Galiba ekran kartımla uyuşmuyor oyun.Tam bilmiyorum ama ekran kartım nvidia most wanted mükemmel bir şekilde çalışırken carbon çalışmıyor acaba benim ekran kartımı güncellemem mi gerekiyor güncellenecekse hangi siteden güncelleyeceğim yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: goktugkayis

carbon'u bugün yükledim.Ama büyük bir şok geçirdim.Görüntü bozuktu.Galiba ekran kartımla uyuşmuyor oyun.Tam bilmiyorum ama ekran kartım nvidia most wanted mükemmel bir şekilde çalışırken carbon çalışmıyor acaba benim ekran kartımı güncellemem mi gerekiyor güncellenecekse hangi siteden güncelleyeceğim yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Ekran kartının Gpu üreticisi Nvidia da Gpu modeli GeForce 4 MX 440 falansa görüntünün bozuk olması normal. Ekran kartını değiştirmen lazım sorunu çözmek için. Sürücü güncellemek işe yaramaz.
  • Şeffaf Kasa hocam: SentemenT@L: bence o direksiyon pek uzun ömürlü değil. ayrıca force feedback özelliği yoksa pek de zevkli olmaz onu da söyleyim demişsin

neden uzun ömürlü değil 1

force feedback ne işe yarıyor 2
  • şeffaf kasa hocam senin dediğin force feedback özelliği=güç geri besleme simülasyon teknoloji bu işte yanlışmıyım
  • OYUN GUZEL BITIRDIM SIMDIDE GEZIYORUM SUPER
  • ben drift de clio yu kulanıom küçük olduğu için çarpmıyor bide handlig oldukca yüksek ve çabuk manevra yapabiliyorum oyunun %53 ü bitti

yarın ehliyet sınavına giriyorum kazanacağımdan eminim kendime hediye olarak direksiyon seti aldım muaaha sınavdan gelince bol bol oynarım :P
  • bende bitirdim baya oldu son yarış çok zordu...
  • arkadaşlar tier 3 araçlar ne zaman açılıyor. şu an oyunun %70 lerindeyim ancak hala tier 2 (aston martin) aracım var ve yarışlarda karşıma lamborghini'ler viper'lar falan çıkıyor ve ne yapsam kazanamıyorum. Car lot'ta ise en son mercedes amg açıldı . 420,000 PAPELİM VAR AMA ORTADA ALACAK ARABA YOK ???

kırmızı daire içindeki yarışlar hariç bütün yarışları bitirdim

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackal78 -- 16 Şubat 2007; 13:39:30 >
  • iyi bi crew üyeni koy oyuna o senin için diğerlerini yawaşlatıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: SentemenT@L

iyi bi crew üyeni koy oyuna o senin için diğerlerini yawaşlatıo

ALAKASI YOK ARKADAŞIM. BENİM VE ELEMANLARIMIN ALTINDA TIER-2 ARAÇLAR VARKEN RAKİPLER TIER-3 ARAÇLAR İLE YARIŞIYOR.YANIMDAKİ ELEMAN BİLE ÇOK GERİLERDE KALIYOR. ADAMLAR BİZE GÖRE ÇOK HIZLI ANLICAN.
  • quote:

Şeffaf Kasa hocam: SentemenT@L: bence o direksiyon pek uzun ömürlü değil. ayrıca force feedback özelliği yoksa pek de zevkli olmaz onu da söyleyim demişsin

uzun ömürlü olmaması kaliteli malzeme kullanılmamasından kaynaklı. bir arkadaşımda da vardı benzer bir direksiyon. 1 yıl içinde gaz pedalı kırıldı. ayrıca force feedback dediğim senin de öğrendiğin gibi güç geri besleme anlamında ancak tam türkçesi gerçekçi simulasyon efekti gibi bi anlamı oluyor. sadece titreşim olayı değil yani. oyundaki bütün titreşimleri ve gerçekçi tepkileri hissedebiliyorsun. kesinlikle gerçek sürüş kadar keyif verici oluyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: Jackal78

arkadaşlar tier 3 araçlar ne zaman açılıyor. şu an oyunun %70 lerindeyim ancak hala tier 2 (aston martin) aracım var ve yarışlarda karşıma lamborghini'ler viper'lar falan çıkıyor ve ne yapsam kazanamıyorum. Car lot'ta ise en son mercedes amg açıldı . 420,000 PAPELİM VAR AMA ORTADA ALACAK ARABA YOK ???

CEVAP VEREBİLECEK Bİ ALLAHIN KULU YOKMU ?????

• araçları açmak için başka car lot a gitmeyi dene. sanırım 3 tane car lot olacak. bir bak bulursun istediğin araçları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şeffaf Kasa -- 16 Şubat 2007; 14:00:50 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jackal78

arkadaşlar tier 3 araçlar ne zaman açılıyor. şu an oyunun %70 lerindeyim ancak hala tier 2 (aston martin) aracım var ve yarışlarda karşıma lamborghini'ler viper'lar falan çıkıyor ve ne yapsam kazanamıyorum. Car lot'ta ise en son mercedes amg açıldı . 420,000 PAPELİM VAR AMA ORTADA ALACAK ARABA YOK ???

İşte o kırmızı çember içine aldığın yarışları kazanman gerekiyor Tier 3 parçaları açmak için. Lancer'ı açan kanyon yarışını kazanıp Lancer alırsan o yarışları rahat geçersin. Lancer'ı açan kanyon yarışına kadar RX-7 kullan derim ben.

• hocam tam senin dediğin gibi tepki veriyor işte hocam 1 saat fkln sonra elime ulasacak aksam gider gitmez evde kurup deneyeceğim insallah ayarları yaparken zorlanmam izlenimlerimi yazarım

en çok drift de el freni ni birde yarışlarda vitesi çok merak ediyorum :P
    quote:

Orjinalden alıntı: Şeffaf Kasa

quote:

Şeffaf Kasa hocam: SentemenT@L: bence o direksiyon pek uzun ömürlü değil. ayrıca force feedback özelliği yoksa pek de zevkli olmaz onu da söyleyim demişsin

uzun ömürlü olmaması kaliteli malzeme kullanılmamasından kaynaklı. bir arkadaşımda da vardı benzer bir direksiyon. 1 yıl içinde gaz pedalı kırıldı. ayrıca force feedback dediğim senin de öğrendiğin gibi güç geri besleme anlamında ancak tam türkçesi gerçekçi simulasyon efekti gibi bi anlamı oluyor. sadece titreşim olayı değil yani. oyundaki bütün titreşimleri ve gerçekçi tepkileri hissedebiliyorsun. kesinlikle gerçek sürüş kadar keyif verici oluyor.

• ya ben carrier i bitirdim challenge serisine gectim fakat bı kamyon vermısler altımıza polıslerden 5 dk da kurtul dıyorlar ben orasını cok sacma buldum ve bunnun yuzunden challenge ı bıtıremedım cok salakca bence ve bunun dısında tek bı hayalım vardı oda onlıne oynamak ama ben arastırdım forumlardan ve google gıbı yerlerden bulamadım onlıne nasıl oynanırr dıye bu oyunun tadı onlıne oyanarak cıkar bılen varsa soylerse cok sevınırım bır cok yarısında rekorunu kırdım yanı onlıne oyundada bıseyler yapmam lzım .....cvp yazarsanız sevnırım ....smdıden tskurler..
  • beyler direksiyon setim gelmiş kargocu adamı aradım dioki burda bi test edip getirimi çok güzel bişeymiş dio

aksam olsaydı yaw sabırsızlanıyorumm
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer
    İşte o kırmızı çember içine aldığın yarışları kazanman gerekiyor Tier 3 parçaları açmak için. Lancer'ı açan kanyon yarışını kazanıp Lancer alırsan o yarışları rahat geçersin. Lancer'ı açan kanyon yarışına kadar RX-7 kullan derim ben.

ARKADAŞIM TIER-3 ARABA OLMADIKTAN SONRA PARÇALARI NEREME TAKICAM BU KIRMIZI DAİRE İÇİNE ALDIĞIM YARIŞLARDA KARŞIMA TIER-3 ARAÇLARLA ÇIKIYOLAR. BENİM ARACIN PERFORMANS MODİFİYESİ FULL OLMASINA RAĞMEN ADAMLAR ÖLE Bİ UZUYOKİ DUMANLARINI KOKLUYORUM ARKADAN.

BİDE OYUN HERKEZDE FARKLI GALİBA ÇÜNKÜ ORDAKİ KANYON YARIŞINDA BENDE LAMBORGHİNİ AÇILIYOR AMA KAZANMAM İMKANSIZ . DİĞER ADAMDA LAMBORGHINI VAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackal78 -- 16 Şubat 2007; 16:03:30 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Şeffaf Kasa

araçları açmak için başka car lot a gitmeyi dene. sanırım 3 tane car lot olacak. bir bak bulursun istediğin araçları.

HEPSİNDE AYNI ARAÇLAR OLMUYOMU?
    BİDE SİZDE KIRMIZI DAİRE İÇİNE ALINMIŞ BÖLGEDE CAR LOT AÇILDIMI ? BENDE YOK !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jackal78 -- 16 Şubat 2007; 16:16:14 >
  • 
Sayfa: önceki 125126127128129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.