arkadaşlar ben oyuna yeni başladım ama ilk etapta yanımda iki araba daha var ve sürekli bir amaç olmadan geziyoruz. bu yarışta yapmam gereken nedir anlamadım? lütfen bilen biri ilk turu ne yapıpta geçebileceğimi söyleyebilirmi. sinir oldum oyunu kuralı günler oldu ama ben birtürlü ilk etabı bile geçemedim. lütfen yardımmmm. teşeküürler şimdiden.
usta eğitim yarışı gibi bişi o ford gt'nin arkasına geçip draft yapıyosun ama ekranda bi yazı çıkıcak o çıktığında ctrl ye basıcaksın.ondan sonra yine benzer şeyler olucak yine ctrlye basıcaksın alfa seni geçmeye çalşırken ford ona çarpıcak falan
ek bilgi: Ctrl derken klavyenın SAG tarafinda bulunan CTRL ye basicaksin. benım gibi Sol taraftakine basarsan oyunu anca 2 gun sonra ilk etabi gecmiş olursun he bide orda sana mavi bi ışık vericek arabanın dibine yapiş onu gecmeye yada geride kalmaya calişma. o sana puan kazandircak.
quote:
Orjinalden alıntı: georgemcfly
arkadaşlar şimdi sizden bişey isteyecem yardım edin bi türlü drifti geçemiyorum bunu upload etsem biri geçip bana verse yanlız bunu sizin geçmeniz için belgelerim >nfs carbon un içindekini mi upload etecem onu bilmiyorum link burda http://****.com/files/7386078/AMcFLY.rar.html 20. denemem de falan geçtim zorla gerek kalmadı canım çıktı bu drfitler klavyeyle zorrrr
eger Gamepad alma imkanın varsa bence hemen al. driftlerde bende cok sorun yaşiyodum klavye ile en fazla 93 yapmiştim. sonra kullanmadigim gamepad'i bi taktim 350 yaptim
merhaba arkadaşlar. ben nfsc kurdum. crackli dosyayı kopyaladım. çalıştırınca windows mavi ekrana düşüyor. elinde sağlam bi nfsc.exe olan varmı.
Şu aralar bütün reward card'ları almaya çalışıyorum. Bir reward card'ın açıklamasında "Commit 6 Infractions in a single pursuit while in Career Freeroam." yazıyor, bu demek ki kariyerdeki bir polis kovalamacasında bir defada 6 farklı ihlal (infraction) yapmalıyım. Yalnız NFS 9: MW'daki bütün ihlalleri uygulasam da en fazla 5 tane ihlal yapabiliyorum. 6. ihlal ne olabilir sizce? Bu arada NFS 9: MW'daki ihlalleri hatırlatalım:
- Speeding - Excessive Speeding - Reckless Driving - Ramming a Police Vehicle - Hit and Run - Damage to Property - Resisting Arrest - Driving Off Roadway
quote:
Orjinalden alıntı: scratchfirebird
Arkadaşlar dikkat ettiyseniz oyunun sonunda Darius kendi arabasıyla değil de farklı bir arabayla gidio... Sanırım bidahaki oyunda biz Audi ile başlayabiliriz.. Bişey daha sorucam ya bu oyunda en başta bizim BMW M3 ü kim ve ne sebeple aldı anlamadım bilen varmı....
arkdaşım bende bu video çıkmıyo oyunun sonunda cinematic lerde oyun görüntüsü gibi çıkıyo most wanteddaki gibi deil
quote:
Orjinalden alıntı: McCarty
quote:
Orjinalden alıntı: coxcomb91
quote:
Orjinalden alıntı: rdursun01
arkadaşlar ben oyuna yeni başladım ama ilk etapta yanımda iki araba daha var ve sürekli bir amaç olmadan geziyoruz. bu yarışta yapmam gereken nedir anlamadım? lütfen bilen biri ilk turu ne yapıpta geçebileceğimi söyleyebilirmi. sinir oldum oyunu kuralı günler oldu ama ben birtürlü ilk etabı bile geçemedim. lütfen yardımmmm. teşeküürler şimdiden.
usta eğitim yarışı gibi bişi o ford gt'nin arkasına geçip draft yapıyosun ama ekranda bi yazı çıkıcak o çıktığında ctrl ye basıcaksın.ondan sonra yine benzer şeyler olucak yine ctrlye basıcaksın alfa seni geçmeye çalşırken ford ona çarpıcak falan
ek bilgi: Ctrl derken klavyenın SAG tarafinda bulunan CTRL ye basicaksin. benım gibi Sol taraftakine basarsan oyunu anca 2 gun sonra ilk etabi gecmiş olursun he bide orda sana mavi bi ışık vericek arabanın dibine yapiş onu gecmeye yada geride kalmaya calişma. o sana puan kazandircak.
yahu bu ne biçim oyun, bana kafayı yedirtecek. deniyorum deniyorum ilk etabı geçemiyorum. galiba böyle giderse oyunu bırakacam, sinirlerim bozuldu. aceba birisi ilk bölümün geçilmiş haliyle oyunun save dosyasını upload edemezmi? hatta mail bile atabilirsiniz. msn ve mail adresim: rdursun01@hotmail.com şimdiden teşekkür ederim.
Yardım!!!
Bu vinyle lerde BONUS VE ONLINE I nasıl açıyoruz bilen varmudur?
bunus için quick race yapman gerekiyo galiba online için online oynaman gerekiyo galibabende tam bilmiyom
arkadaşlar yine bu seridede ufak takılmalar oluyor yaw sizde nasıl ?
OYUN BITTI BENIMDE SONUNDA DARIUS DALLAMASINI YENDIM OLEYY OLEYYY
arkadasla ben drıft oynarken splıt score sureklı eksi, sureklı eksı her gecısımde puanım dusuyor, yaw bu nedır? nıe hep eksı? frene basmadan oynuyorum olmuyor...ne yapmam lazım anlamadım
Carier i Bayaa Önce Bitirmiltim Ama Şimdi oyunu bitirdimm haha ama arkadaslar su s14 ü fln sadece challeng larda kullanıoruz cok sacma benim arabamdır o ama sadece orda kullanılıo allah allah yaa bide bole bi gün kararlastıralım da onlıne oynayalım kapısalım
beyler oyunu yükledim ama açınca ekran kararıyor sonra yarıya inip hata raporu veriyor ekran kartını güncelledim directx i yükledim ama olmuyor nedeni ne olabilir?
quote:
Orjinalden alıntı: yagokhan
beyler oyunu yükledim ama açınca ekran kararıyor sonra yarıya inip hata raporu veriyor ekran kartını güncelledim directx i yükledim ama olmuyor nedeni ne olabilir?
Ekran kartın İntel ise normal bir şey, oyun İntel ekran kartlarında çalışmıyor.
quote:
Orjinalden alıntı: themurt
arkadasla ben drıft oynarken splıt score sureklı eksi, sureklı eksı her gecısımde puanım dusuyor, yaw bu nedır? nıe hep eksı? frene basmadan oynuyorum olmuyor...ne yapmam lazım anlamadım
el frenine(space) yada frene basmadan yapman gerekiyo.Gazı keserek dene virajlarda
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: yagokhan
beyler oyunu yükledim ama açınca ekran kararıyor sonra yarıya inip hata raporu veriyor ekran kartını güncelledim directx i yükledim ama olmuyor nedeni ne olabilir? Ekran kartın İntel ise normal bir şey, oyun İntel ekran kartlarında çalışmıyor.
ekran kartım atı 9600xt
Oyunda fark ettiyseniz sanki yollar hep aynı irenc o yuzden yaw bide grafikler mw nin yanından bile gecmes ne alaka anlamadım oyun bide kasıyor yok yere
bişey diyeceğim yahu
hani biz bir arkadaşımızla yarışmalara katılıyoruz yaa ordan arkasından alevler mi ne çıkan arkadaşımız bakın arkadaşımız diyorum ama o hiç de öyle düşünmüyor eminim çünkü tam ben virajı alacam 300 le bi bakıyom önümde bitmiş ve son sürat frene basıyor önüme geçip halyle çarpıyorum ve hızım 150 ye kadar düşüyor bu arkadaşımız neden bana düşmanca davranıyor her yerde önüme çıkıp hızımı düşürüyor söyler misiniz?
İşte buda benim kasım
quote: