Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (120. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw arkadaslar ben oyun bıttı onlınee oynuyorum adamlar hılee mı yazıyo nee adamın araba takla atıyoo tavan ustunde gıdıyoo ne ıs anlamadım var bı..lik ama neyse

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU]
  • Arkadaşlar oyunda iyi drift yapmak için arabyı performance kısmından hangi özellerle ayalamak lazım yani arabanın turbosu düşük rpm yada yüksek rpm olması suspansion ayarı gibi bu ayarları tam oalrak ne yapmak lazım.

Birde Drift işçin hangi arabarları önerirsiniz...
  • 1.3 versiyonunu yüklemeye çalıştığım zaman dos ekranı açılıyor sonra kapanıyor devamında hiç bir tepki yok patch yüklenmiyor.Nasıl yükleyebilirim bilen varsa söylerse cok sevinirim şimdiden teşekkürler
  • beyler oyuna girmeyi deneyince hata veriyo.2. şehri almıştım tambiri sağlam exe uploadlayabilirmi?1.2 veya 1.3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BFF06D4E4 -- 30 Kasım 2006; 22:44:36 >
  • ilk başlarda çok uyuz die driftleri hep sona bırakıodum hep ucucuna geciodum ama alışınca çok zevkli gelmeye başladııı ve sonuccc

• http://www.youtube.com/watch?v=kzUgjTYczt8

Adam NFS Carbonda hiç drift'i bırakmadan hiç bir yere çarpmadan bölümü bitiriyor.
    Adam 2 milyon 200 küsür puan yapıyor, tek turda...

Drift King
  • quote:

Orjinalden alıntı: BİG KİNG

http://www.youtube.com/watch?v=kzUgjTYczt8

Adam NFS Carbonda hiç drift'i bırakmadan hiç bir yere çarpmadan bölümü bitiriyor.

Drift King

ya onu bende gordum o zaten insan deilde ben kendimi skorumu ovmek için solemedim ben hiç sevmiodum sonrdan çok sardı onu vurgulamk içinn

• quote:

Orjinalden alıntı: BİG KİNG

http://www.youtube.com/watch?v=kzUgjTYczt8

Drift King

Yuh bea Hıc Duvara carpmadı walla hll

• beyler oyundan bi ss fakat jpeg e çevirince görüntü kalitesi biras bosuldu.. işte golfüm.. :D
    sizece nasıl??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkoylu2005 -- 1 Aralık 2006; 15:14:38 >
  • bu kıl olduğumun oyunu kapanıyo ve genel olarak kilitleniyo
    tfk ve 21st street i bitirdim 2 sinin de boss unu bitirdim
    şimdi bushido lara sataşıyorum
    fakat öncekilerde genelde kapanmıyordu nadiren 1-2 kere kapandı ama şimdi oyuna girer girmez kilitliyo
    daha nfs carbon yazısını görmeden kilitliyo ne iş anlamadım
    bazen tam açıldı diom audi le mans ı görüyorum o zaman kilitliyo
    sistem
    1.75 amd athlon prosussor işlemci 512 mb ram fx5200 ekran kartı
    ama kilitliyo oyundan da atmıyo direk kilitliyo
    yardım edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: yepyepcool

1.3 versiyonunu yüklemeye çalıştığım zaman dos ekranı açılıyor sonra kapanıyor devamında hiç bir tepki yok patch yüklenmiyor.Nasıl yükleyebilirim bilen varsa söylerse cok sevinirim şimdiden teşekkürler

oyun crackli olmayacak yani oyunu yeniden kurup 1.3 yamasını uygulayıp ona göre 1.3 crackini yapacaksın....
  • dün oynu %100 bitirdim...son birkaç challenge kalmıştı onlardan birkaç ss...

1. ss de gold olan drift challenge...kanyonda olan... x20 oldu ( yaklaşık 200.000 puan tek seferde )

2. ss heat 7 de kaçış

3. ss heat 8 de kaçış...az daha pes ediyodum ama zorlamayla bitti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caprinx -- 7 Aralık 2006; 10:14:04 >

• iyi akşamlar arkadaşlar.
    carbon almış bulunmaktayım,online-multiplayer oynamak için ne yapmalıyım ? oynanabiliyor mu ?
    daha önce sorulduysa özür dilerim yardımlarınız için de teşekkür ederim..
  • Daha önce bahsi geçtimi bilmiyorum o kadar çok yazmışsınız ki okumak mümkün değil

1-oyunda araba satmayı göremdim
    2-kamera açılarına farklı çözümler bulanlar var mı mw deki gibi
    3-konuşmalara türkçe altyazı çıktı mı

7900gs veya sonic karta sahip olanlar hangi ayarlarda kaç fps alıyor?
    full efekt +800*600,1024*768,1280*1024 te de gariptir 15-20 fps arası; zor sahnelerde aşağı inmiyor fakat rahat sahnelerde çözünürlüğe göre artıyor bana düşük geldi normal mi;?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluetime

Daha önce bahsi geçtimi bilmiyorum o kadar çok yazmışsınız ki okumak mümkün değil

1-oyunda araba satmayı göremdim
    2-kamera açılarına farklı çözümler bulanlar var mı mw deki gibi
    3-konuşmalara türkçe altyazı çıktı mı
    1 ve 3'e cevap:
    1. Car Select ekranındayken 2 tuşuna basarak araba satabilirsin.
    3. Oyuna Türkçe yama çıkarsa yamada oyundaki filmlere Türkçe altyazılar da olabilir ki Türkçe yama çıkmadı.
  • oyunu bitirmiş biri olarak bence oyun most wantede göre berbat tabi bu benim yorumum gen olrak bitirme yuzdem %98 carrear modu tam olarak bitirdim ama patronun audi sini kapamadım birde carrear moduna m3 gelmiyor normal single a geliyor bosuna uğraşmısız artık most wanted takılmak lazım
  • arkadaslar ben xfx 7600GT ile en fazla fps 15-20 bazen 25 lere kadar çıkıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: maxtreme66

oyunu bitirmiş biri olarak bence oyun most wantede göre berbat

Malesef öyle. Bir kere bitirdim sildim hemen
  • oyunu sayamadıgım kere bitirdim bence tam tadında bi oyun olmuş fazla sıkmamış çabuk bitiyo ama tadında olmuş şimdi işin yoksa 1 sene bekle bakalım seneye ne çıkıcak yine düzenekleri hazır oyun çıkıcak denilmesi haziran 2007 yi bulut kasım gibide çıkarırlar offff beklenmezki yaaa
  • Yaa arkadaşlar şu garajı genişletmenin bir yolu varmı bana soyleyebılırmısınızzz
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.