%55 oyun bitmişti (diğer tüm bölümler zaten bitmişti) oyun uçtu Hayalet bi araba kaldı elimde, son elde kalan araba satılmıyordu o da satıldı Tööbe tööbe ben bu EA yı var ya... Siz anladınız siiiz
arkadaşlar Options da Shader seçeneği var onu low yapınca oyun çok rahat oynanıo ama medium ve üstü çok kasıo bnm sistem 1024+512 400mhz ram P4 3.0 HT ATI Radeon 9550 Excalibur ekran kartı var yani medium ve high da kasıo low da gayet de güzel
arkadaşlar oyunda son bölüme geldim imkansız geçilmiyor.
İyi arabada vermiyor. AMG var 122. binlik full update li gene geçilmiyor. Niye yeni araba vermiyor nasıl geçicez son bölgeyi.
quote:
Orjinalden alıntı: consequance
İyi arabada vermiyor. AMG var 122. binlik full update li gene geçilmiyor. Niye yeni araba vermiyor nasıl geçicez son bölgeyi.
mercedes mc laren i alırsan gecme sansın büyük... ben son bölümü 4 tekrarda bitirdim...
quote:
Orjinalden alıntı: LuGaNo_FB
quote:
Orjinalden alıntı: spyfox
SAĞLAM EXE YOKMU WEYA Bİ ÇÖZÜM YOLU
bende 1 tek bile hata vermedi oyuna girip 3 saat oynuyorum ne masa ustune atmak ,ne seve etmemek
nfsc.exe dosyan var ya program files/EA altındaki, onu upload eder misin? tabi bir de link rica ediyoruz buraya ki indirebilelim 20dk-yarım saatte bir masaüstüne atıyor allahtan menülerdeyken atıyor sadece
bu carbon denen zıkkım çok basit bi şeymiş. tam 6saat te bitti.(bi kere ihtiyaç, üç beş kere de çay molası verdim tabi)...
ben artık THQ Juiced oynayacağım...
quote:
Orjinalden alıntı: 2e3a
quote:
Orjinalden alıntı: consequance
mercedes mc laren i alırsan gecme sansın büyük... ben son bölümü 4 tekrarda bitirdim...
çıksa alıcam da çıkmıyorki car lotta yeni araba_?
Drift'te sorun yaşayanlar bence mutlaka gamepad ile oynasinlar
ohhh bee valla Dünya warmiş klavye ile bugun 50 kere kastim en fazla 93.500 yaptim gecemedim bölümü. az önce gamepad ile denedim tam 324.000 yaptim ve hicbir yere carpmadim
quote:
Orjinalden alıntı: giyit
quote:
Orjinalden alıntı: LuGaNo_FB
quote:
Orjinalden alıntı: spyfox
SAĞLAM EXE YOKMU WEYA Bİ ÇÖZÜM YOLU
bende 1 tek bile hata vermedi oyuna girip 3 saat oynuyorum ne masa ustune atmak ,ne seve etmemek
nfsc.exe dosyan var ya program files/EA altındaki, onu upload eder misin? tabi bir de link rica ediyoruz buraya ki indirebilelim 20dk-yarım saatte bir masaüstüne atıyor allahtan menülerdeyken atıyor sadece
Neden atiyor yaw beni 1 kere bile atmadi CArbon hic sorun cikarmadi bende
quote:
Orjinalden alıntı: ardagksln
beyler sizden bi yardım istesem ayıp etmiş olmam değilmi bencede eyvallah
bende carbon'un fransızcası var bu oyunun bir dil paketi varmı varsa nerde
oui ile nou'nun evet hayır olup olmadıklarını öğrenmek beni çürüttü
yardımlarınızı bekliyorum.
orta kısımlarda bi konu vardi fransizca olan carbonculara müjde diye oraya bakmalisin
en son darıus dallamasını dağda en düşük hangi modelde yendiniz yani mclaren mersedes deilde subaru evo yada onun gibi ben mclarenle tokatlamıştım şimdi evoyla deniom biraz kasıcak gibi
arkadaslar arabaların uzerlerınde cıkan sey ne oluyor
ben 275.küsürlü yaptım klavyeyle
quote:
Orjinalden alıntı: McSlaty
Drift'te sorun yaşayanlar bence mutlaka gamepad ile oynasinlar
ohhh bee valla Dünya warmiş klavye ile bugun 50 kere kastim en fazla 93.500 yaptim gecemedim bölümü. az önce gamepad ile denedim tam 324.000 yaptim ve hicbir yere carpmadim
eyvallah çok saol bakıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: McSlaty
quote:
Orjinalden alıntı: ardagksln
beyler sizden bi yardım istesem ayıp etmiş olmam değilmi bencede eyvallah
bende carbon'un fransızcası var bu oyunun bir dil paketi varmı varsa nerde
oui ile nou'nun evet hayır olup olmadıklarını öğrenmek beni çürüttü
yardımlarınızı bekliyorum.
orta kısımlarda bi konu vardi fransizca olan carbonculara müjde diye oraya bakmalisin
süpper oyun
MW daha guzel ..................
bu oyunun para şifresini bilen varmı??
quote:
Orjinalden alıntı: palermo9
en son darıus dallamasını dağda en düşük hangi modelde yendiniz yani mclaren mersedes deilde subaru evo yada onun gibi ben mclarenle tokatlamıştım şimdi evoyla deniom biraz kasıcak gibi
bende mclarenle geçemedim nedense ama lancer ile geçtim. İstatistik olarak mclaren çok daha iyi ama tuner arabalar canyon yarışlarında daha iyi oluyor. Fakat tek bir dezavantajı var. Canyondan önceki Circuit yarışı Lancer ile biraz zor...
oyunun hangi versionu olduğunu nasıl anlayacaz. UK Collector's Edition mı, US mi yada UK ? ona göre 1.03ün patch ini indireceğimde...
Valla US veya UK olup olmadığını nasıl anlayabilirsin ben de bilmiyorum ama Collector's Edition olup olmadığını oyunun açılışında görebilirsin. Videodan sonraki Loading ekranında, sağ üstte 1.0 yazıyorsa Standard, 1.2 yazıyorsa Colllector's Edition'dur... Ya da Quick Race'den araba seçimine girersin. Orada Bonus diye bir kategori varsa demekki Collector's Edition...