Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (116. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • boyutu kaç yaw o kadar çokmu gelicek exe si
  • quote:

Orjinalden alıntı: spyfox

boyutu kaç yaw o kadar çokmu gelicek exe si

msn wer istersen pmden oradan göndereyim
  • arkadaşlar acaba ben bilgisayarıma ram eklesem oyunu oynayabilir miyim? yukarda bi arkadaş 32 mb paylaşımlı ekram kartı ile oynuyormuş.bende 64 mn ekran kartı var fakat 512 ram var. acaba oynayabilir miyim??
  • yaww cash:1.000 ve kariyerde arabanın gücünü artırmam lazım ve para da lazım %98'deyim para toplayacak yarışta yok yok mu başka para toplayacağım bir yer kalcak mı %98 de
  • quote:

Orjinalden alıntı: bugrabaskaya

arkadaşlar acaba ben bilgisayarıma ram eklesem oyunu oynayabilir miyim? yukarda bi arkadaş 32 mb paylaşımlı ekram kartı ile oynuyormuş.bende 64 mn ekran kartı var fakat 512 ram var. acaba oynayabilir miyim??

kardeş 256 mb ram al bak keyfine
  • ben full maximum grafik oynuyorum süper
  • birşey daha soracağım arkadaşlar kariyer dışanda my cars bölümünde ki arabalarla şehirde gezemiyor muyuz yaw

gezebiliyorsak nerden yapcaz iki saat uğraştım bulamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

yaww cash:1.000 ve kariyerde arabanın gücünü artırmam lazım ve para da lazım %98'deyim para toplayacak yarışta yok yok mu başka para toplayacağım bir yer kalcak mı %98 de

Ya oyunun %98'inde paranın 1.000 olmasının tek bir sebebi olabilir. O da Safe House'ını arabayla doldurman. Zaten oyunun sonuna gelmişsin ve sondaki yarış da tuner arabalarla daha iyi oluyor. O yüzden elinde Lancer, Subaru veya Toyota Supra varsa onların dışında bütün arabalarını sat ve bunlardan birini full upgrade yaparak oyunu bitir. Onlar yoksa McLaren, Carrera GT, Murcielago veya Ford GT ile de bitirebilirsin. Ama yapman gereken şey basit. En iyi araban dışında bütün arabalarını sat. Hala full upgrade yapmaya paran yetmiyorsa trainer kullan Kusura bakma başka çözüm yok. Kariyerin sonunda parasını senin gibi harcayan birini de görmedim açıkçası

• ya arkadaşlar bende montion blur ve visuel ile ilgili bir efekt var o açılmıyo neden açılmaz bunlar .. nvidia sürücümde güncel geçen ay yüklemiştim son versiyonu nu ..
  • verdiğim linkteki trainer'ı indirirseniz 1 milyon para ekleyebilirsiniz.
  • arkadaş yapmış sistemi şovunu yapıyor.

benim pc ilk nfs zor kaldırıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: .::HANDSOME::.
    ben full maximum grafik oynuyorum süper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manero -- 26 Kasım 2006; 4:14:40 >
  • Arkadaşlar !
    Aranızda conroe işlemcili ati 1900 xt yada 1950 pro ile oyunu oynayan varmı.Kaç fps alıyorsunuz.

Forumda genelde hep eski ekran kartlılar var.6600 gt ler falan var.E tabiki 10 fps yada20 alıyorlar.Bu kartlar dışında benim yazdığım ekran kartlarıyla oynayan bilgi lütfen........
  • quote:

birşey daha soracağım arkadaşlar kariyer dışanda my cars bölümünde ki arabalarla şehirde gezemiyor muyuz yaw

Malesef ben %52 ye geldim ama o dediğin olmuyor. Hatta ben 3 yarış alanını geçtim ama hala araba alamıyorum, RX7 ile devam ediyorum. Crew de ayarlar mı var? Mitsubishy GT yi nasıl yarışa sokacağım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: evohan

ya arkadaşlar bende montion blur ve visuel ile ilgili bir efekt var o açılmıyo neden açılmaz bunlar .. nvidia sürücümde güncel geçen ay yüklemiştim son versiyonu nu ..
    Herhalde FX ekran kartı kullanıyorsun. O görüntü ayarlarını senin ekran kartın desteklemediği için açamıyorsun. Motion blur için shader model 3.0 destekli ekran kartının şart olduğunu da söyleyeyim.
  • Çok iğrenç bir yükleme sorunu oldu lütfen arkadaşlar yardımınız lazım...Herhangi biri oyunun kurulu olduğu klasörün içindeki moviesde bulunan ''crew_nikki_english_pal.vp6'' dosyasını uploadlayabilir mi?Çok lazım lütfen
  • Upload ettim arkadaşım buyur iyi oyunlar
    http://rapidşhare.com/files/4863021/crew_nikki_english_pal.rar

linkteki "ş" harfini "s" olarak değiştir

rar şifresi: mertalp_dh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahi anlamındaki de -- 26 Kasım 2006; 10:39:12 >
  • çok saol abi eline sağlık
  • quote:

birşey daha soracağım arkadaşlar kariyer dışanda my cars bölümünde ki arabalarla şehirde gezemiyor muyuz yaw

deyzeoğlu oyunu bitir yarıyıl tatilinde yanına gelecem(hiç sanmam ama)
    gelip sana tozumu yutturcam

• format attım bilg a save lerin yedeğini yine gereken yere attım patchi de yaptım oyunun ama açılırken unable load diyor napacağım??
  • arkadaşlar bu oyunu en az kaçlık ekran kartı çalıştırır
  • 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.