Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (114. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ulen 2 saattir oynuyorum ve lanet olsun oyun hata verdi çok zor bir yeri geçtim lanet olsun boşa gitti %73'den %83 yaptım araba da aldım ama boşa gitti offfffff
  • challenge series de canyon yarışlarında Corvette'le M3 GTR'i geçemedim ya corvette'in kontrolü çok zor araba çok kayıyo..
    Zaten bu oyunda hayal kırıklığına uğradığım 2 araç var biri ve en büyük hayal kırıklığı Gallardo..Araba dönmüyor ya MostWanted daki efsane aracımı hiç beğenmedim carbonda..
    Diğeri de corvette..
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

ulen 2 saattir oynuyorum ve lanet olsun oyun hata verdi çok zor bir yeri geçtim lanet olsun boşa gitti %73'den %83 yaptım araba da aldım ama boşa gitti offfffff
    Auto save yi acmadin mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 24 Kasım 2006; 20:45:16 >

• Evet arkadaşlar yukarıda nforcer ın dediği gibi il etapta adamın onune gecip(eserileyşını ii olan bi araba ile) 10sn dayanırsanız cok rahat oluyo(15 denemede becerdim).Valla ben darius u corvettle gecebildim,alışınca kontrolu baya kolay aslında,tabi bide bu performance tuning yaparken ne çeşit ayarlar uyguladıgına bağlı!!!
  • evet ekran kartım intel ee çalışmıcakmı oyun yani..... yardım helpppppp
  • quote:

Orjinalden alıntı: MissYou

quote:

Orjinalden alıntı: MaxRpm

quote:

Orjinalden alıntı: MissYou

Beyler bi şi sorcam NEED FOR SPEED CARBON'da 1280x1024 Çözünürlükte High Detail de A9250 SE ekran kartı 30 FPS alabilir mi?

Atiler bu oyunda iyi performans göstersede okadarda değil yani. alacağı 10-15 fps'dir.

Yok abi onu bile alamaz yaw!

3-5fps anca alır o kart
  • quote:

Orjinalden alıntı: LuGaNo_FB

quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

ulen 2 saattir oynuyorum ve lanet olsun oyun hata verdi çok zor bir yeri geçtim lanet olsun boşa gitti %73'den %83 yaptım araba da aldım ama boşa gitti offfffff
    Auto save yi acmadin mi

bi sus yaw gereksiz insan

• quote:

Orjinalden alıntı: dr0wn1ng

challenge series de canyon yarışlarında Corvette'le M3 GTR'i geçemedim ya corvette'in kontrolü çok zor araba çok kayıyo..
    Zaten bu oyunda hayal kırıklığına uğradığım 2 araç var biri ve en büyük hayal kırıklığı Gallardo..Araba dönmüyor ya MostWanted daki efsane aracımı hiç beğenmedim carbonda..
    Diğeri de corvette..

gallardo için haklısın bende beğenmedim ama corvette'le m3'ü daha birinci turda geçmiştim...o geniş açılı viraja hemen arkasında girersen geçebiliyorsun önüne...

• quote:

Orjinalden alıntı: someone74

1) Oyuna küçük emrah modunda başlamamak için trainer ile biraz dolar stokladım ve oyun içinde 2 araba aldım ama yukarıdaki bir arkadaş gibi mitsubishi yi oyuna sokamıyorum hala mazda da devam etme durumundayım Bu sorun ni ile alakalı?

4) Sizde de oyun dili Franzızca mı?

Geriye bu 2 sorum kaldı yok mu fikri olan?

• carbon oyundan atıyor 15-20dkda bir. bir başlıkta düzeltiyor demişler, 1.3 versionu diye bir dosya indirdim onu kurarken böyle bir hata veriyor
    [simage][/simage]
    napmam gerekiyor ben sabaha kadar aralıksız oynamak istiyorum
    Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU]
  • yok mu cvp
    edit: siz benim kusuruma bakmayın MOST WANTED YAZISINI YENİ GÖRDÜM

ama oyundan atıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigit+ -- 24 Kasım 2006; 22:20:53 >
  • 20dkda bir oyun hata veriyor yok mu buna çözüm bulan bakıyorum eski sayfalara ama orda da yok somut bir şey
  • ya beyler ilk bölümü nasilgecicem yaa
  • @giyit
    Oyunu kurduktan sonra bilgisayara format mı attınız? Güncelleme dosyası oyunun kurulum dizininin kaydını kayıt defterinde bulamıyor sanki...

Bu arada ben de utanarak hala oyunu çalıştıramayanlardanım. Grafik kartı Radeon 9550, işletim sistemi Vista RTM, grafik kartı sürücüsü Vista uyumlu orijinal ATI sürücülerinin sonuncusu. Hala bir çözüm yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: luxaeterna

@giyit
    Oyunu kurduktan sonra bilgisayara format mı attınız? Güncelleme dosyası oyunun kurulum dizininin kaydını kayıt defterinde bulamıyor sanki...

Bu arada ben de utanarak hala oyunu çalıştıramayanlardanım. Grafik kartı Radeon 9550, işletim sistemi Vista RTM, grafik kartı sürücüsü Vista uyumlu orijinal ATI sürücülerinin sonuncusu. Hala bir çözüm yok...

yok o most wanted içinmiş edit şeklinde belirtmiştim hatamı
    oyundayken 20dkda bir exe hatası veriyor genelde menülerdeyken...
    sürekli atıyor oyundan, bu da zevkini kaçırıyor tabi. buna çözüm bekliyorum pek çok kişi gibi

• oyun esnasında rakibin elemanlarından biri yanıma gelip işaret veriyor azı tam aklımda degil de chenc filan diyo enter larsam bana harityada 5-6 tane yeşil bayrak gösteriyo ve seçtigim bayraga kadar o arabayla yarışıyoruz yarışı kazanıyorum ama hiç birşey olmuyor... ne dir bu olaya başına gelen varmı?

3 kez karşılaştım ilk ikisinde bi anlam veremedim zaten 5 saniye ekranda kalıyo yazı sonra kayboluyo rakipte gidiyo tabi ama son seferinde yakalayıp yarıştık ama hiç bişey olmadıarabasına yarıştık sanıyodum adamda 350z vardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rizeli

oyun esnasında rakibin elemanlarından biri yanıma gelip işaret veriyor azı tam aklımda degil de chenc filan diyo enter larsam bana harityada 5-6 tane yeşil bayrak gösteriyo ve seçtigim bayraga kadar o arabayla yarışıyoruz yarışı kazanıyorum ama hiç birşey olmuyor... ne dir bu olaya başına gelen varmı?

3 kez karşılaştım ilk ikisinde bi anlam veremedim zaten 5 saniye ekranda kalıyo yazı sonra kayboluyo rakipte gidiyo tabi ama son seferinde yakalayıp yarıştık ama hiç bişey olmadıarabasına yarıştık sanıyodum adamda 350z vardı
    Aynen bendede 3 kere oldu !!!!!

• Oyunun %30 u bitti ama resmen hayal kırıklığı var

1) Drift eski versiyonlardaki gibi zevkli değil
    2) Drag olmaması düpedüz standart tavizi
    3) Oyunun akışı ve konu bağlayıcılığı öncekilerin yarısı kadar bile değil
    4) EA ilk NFS de yaptığının üzerine birşey ekleme çabasına girmemiş
    5) Oyun içinde açının rahatsız edici yönleri var
    6) Altennatifi yok ama beklentilerimizi tam manası ile karşılayamadığı bir gerçek
    7) Kuramayanlara tavsiyem eski serileri bir daha oynasınlar çünkü kendi adıma zevk almak bir yana oyun stresle bitiriliyor.
  • arkdadaşlar hani bir kadınla yarışıyoruz sonra dağ gibi yerde iiki tur gidiyoruz ya ben orada ikinci turda birinciydim bitirdim arkamdan o kadın geldi ama ben sonuncu oldum ne yapmamız gerekiyor burada yardım

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU]

• quote:

Orjinalden alıntı: DaRkFoX [tHu]

arkdadaşlar hani bir kadınla yarışıyoruz sonra dağ gibi yerde iiki tur gidiyoruz ya ben orada ikinci turda birinciydim bitirdim arkamdan o kadın geldi ama ben sonuncu oldum ne yapmamız gerekiyor burada yardım
    Canyon bölümünün ilk etabında topladığın puanları ikinci etapta kaybediyorsun. İkinci etabı tamamlayıp sona puan bırakabilirsen bölümü kazanırsın. İkinci etapta rakipten ne kadar önde olursan o kadar az puan kaybedersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 25 Kasım 2006; 17:56:30 >

• 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.