Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha fazla yapardımda uğraşmadım.

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU]

Buda camaroyu şahlandırdığım an motoru baya güçlü

• Size tek kelimeyle izah ediyim indirmeyenler dakka beklemesin pişman olurlar oyun süperrrrr
  • Abi cahilligimize ver de bu DX10 nedir?
    quote:

Orjinalden alıntı: ReNNeG@De

bu DX 10 cıkana kadar herhalde boyle seyler yasıcaz gibi bu 2. hayal kırıklıgı oluyo....PES 6 da oyle Carbonda oyle....Aynı grafikleri kakalamıslar resmen...off off
  • amanin camaro şahlanıyo demek son yarım saat

quote]Orjinalden alıntı: @pi

Abi cahilligimize ver de bu DX10 nedir?

bu DX 10 cıkana kadar herhalde boyle seyler yasıcaz gibi bu 2. hayal kırıklıgı oluyo....PES 6 da oyle Carbonda oyle....Aynı grafikleri kakalamıslar resmen...off off

dx10 , directx 10 demek oluyor yani windows vista ile gelecek olan grafik hızlandırıcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mizra -- 29 Ekim 2006; 5:19:11 >

• quote:

Orjinalden alıntı: @pi

Abi cahilligimize ver de bu DX10 nedir?
    quote:

directx 10..

Evet Demoyu oynadım ve şunu söyleyebilrim şu ana kadar oynadığım en güzel nfs oyunu (underground 1-2, most wanted oynadım)
    most wanted da yuklu acıp bakıorum gercekten grafik konusunda gelişmeler var.
    çıkmasını sabırsızlıkla bekliyorum..
    Benim sistemi de baya zorladı 1024*768 full detail aa kapalı ortalama 25 fps ile oynadım..

• quote:

Orjinalden alıntı: HiTBoY

Oyunun Most Wanted'dan fazla kasmamasının bence iki nedeni olabilir...
    1. Most Wanted'da parlama efekti çok fazlaydı.. Bu sistemi çok yoruyordu...
    2. Öyle düşünüyorum ki bu oyundaki kaplamalar Most Wanted kadar iyi değil...

quote:

Orjinalden alıntı: Qui¢K_Mυяdє®

Demoyu bir saat önce kurdum.
    Oyun hoşuma gitti.Driftte tekerin otomatik ters tarafa dönmesi drifti kolaylaştırmış.Biraz kötü olmuş bu.
    O Canyon'daki duello biraz zorluyor, yolun kenarlarından uçabiliyorsunuz

1 tane ScreenShot ekleyeyim menüden;

quote:

Orjinalden alıntı: The Great

6600 GT'ler de durum daha parlak anladığım kadarıyla :) Most Wanted'dan daha mı az sistem ihtiyacı Carbon'un ?

Ekran kartı olarak;Most Wanted’ı full açan bir kart bunu da full açar.Most Wanted’a göre üstün bir ekran kartı istemiyor.X1600 pro ile 1024x768, AA açık, Full detay takılma falan olmadan rahatça oynuyorum.
    Ram olarak ise:Most Wanted’da bazen ufak tefek takılmalar oluyordu bende (Ram 512 maalesef) ama bunda hiçbir takılma olmadı.

Kısacası sistem gereksinimi Most Wanted’dan çok değil, Most Wanted'ı rahatça oynayabilen herkes bunu da rahatlıkla oynar.

Bir de oyun için ScreenShot’ı ekleyeyim:

Carbon'da MW'daki kadar parlama, gölge efektleri falan yok..Mw'ta ağaçlar, yapraklar, yoldaki çatlaklar, lastik izleri falan detaylıydı..Fark buradan.

@ra hmetli,
    p4 veya onun ayarında bir işlemcin varsa (min. 1.7 ghz gerekiyor sanırım.)512 ramle oynarsın.

Bu arada oyunu sorunsuzca oynuyorum ama bazen yarıştan çıkarken falan hata raporu gönder/gönderme çıkıyor ve atıyor oyundan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 28 Ekim 2006; 20:27:00 >

• quote:

quote:

quote:

Oyun hoşuma gitti.Driftte tekerin otomatik ters tarafa dönmesi drifti kolaylaştırmış.Biraz kötü olmuş bu.

quote:

6600 GT'ler de durum daha parlak anladığım kadarıyla :) Most Wanted'dan daha mı az sistem ihtiyacı Carbon'un ?

Ekran kartı olarak;Most Wanted’ı full açan bir kart bunu da full açar.Most Wanted’a göre üstün bir ekran kartı istemiyor.X1600 pro ile 1024x768, AA açık, Full detay takılma falan olmadan rahatça oynuyorum.
    Ram olarak ise:Most Wanted’da bazen ufak tefek takılmalar oluyordu bende (Ram 512 maalesef) ama bunda hiçbir takılma olmadı.

Kısacası sistem gereksinimi Most Wanted’dan çok değil, Most Wanted'ı rahatça oynayabilen herkes bunu da rahatlıkla oynar.

Carbon'da MW'daki kadar parlama, gölge efektleri falan yok..Mw'ta ağaçlar, yapraklar, yoldaki çatlaklar, lastik izleri falan detaylıydı..Fark buradan.

@ra hmetli,
    p4 veya onun ayarında bir işlemcin varsa (min. 1.7 ghz gerekiyor sanırım.)512 ramle oynarsın.

Bu arada oyunu sorunsuzca oynuyorum ama bazen yarıştan çıkarken falan hata raporu gönder/gönderme çıkıyor ve atıyor oyundan.

aynı sorun bendede var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi G-force -- 28 Ekim 2006; 20:31:01 >

• Bende grafiksel açıdan küçük de olsa devrim bekleyenlerdendim

Hem PES6 hem CARBON (sslere göre) hevesimizi kursağımızda bıraktı

Birde o kadar yağlayop cilalamıştık
  • bence grafik olarak gelişme var ozellikle araç detayları mw ye gore cok iyi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: G-force

quote:

quote:

quote:

quote:

@ra hmetli,

aynı sorun bendede var...

EKRAN KARTI SÜRÜCÜNÜZÜ DÜŞÜRÜN BU SON ÇIKAN 91.XX SÜRÜCÜ SORUN ÇIKARTIO ÇOĞU YERDE AYNI SORUN BENDEDE VARDI SÜRÜCÜYÜ DÜŞÜRDÜM OLDU KOLAY GELSİN

• galeride arabanın lastiğine bakın grafik farkını görürsünüz mosttan daha detaylı
  • millet çatır çatır indiriyo ama beğenen fazla yok gibi indirmeyecem
  • quote:

Orjinalden alıntı: bedel

galeride arabanın lastiğine bakın grafik farkını görürsünüz mosttan daha detaylı
    Baktım ama Most Wanted dan daha kötü olduğuna karar verdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orjinalden alıntı: bedel

galeride arabanın lastiğine bakın grafik farkını görürsünüz mosttan daha detaylı
    Baktım ama Most Wanted dan daha kötü olduğuna karar verdim

o kadar bekledik şimdi hüsran mı
  • evet oyun indi imzamdaki sistemle deneme yapıp gelicem
  • aklım karıştı benim şimdi yarınız güzel di,o yarınız berbat dio
  • Bence oyun harika ve eniyi nfs oyunu olmuş diyebilirim
  • quote:

linki editleyelim son haline

http://www.techpowerup.com/downloads/402/mirrors.php

bağlantım 1024 kbit 3 gb limitli dosya 107kb/sn ile iniyor torrentle falan uğraşmayın burası süper hızlı...

PS: TEŞEKKÜRLER @Nitrogliserin

Burdan indiriyorum bozuk degil dimihttp://www.techpowerup.com/downloads/402/mirrors.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 28 Ekim 2006; 21:50:05 >

• grafikler için kötü olmuş, ea mostwanted dan sonra gerilemiş vs. diyenlere kesinlikle katılmıyorum. iyi bir sistemde oynandığında gerçekten harika. Kendim oynadım test ettim. oynanılabilirlik olarak pek beğendiğim söylenemez. ama Grafikler harika. buyrun ss lar.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.