Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zevk meseli bir yandan demoda çogu şey kapalı zaten save olayıda yok kotasızlar indirsin baksın derim kotası olmayanlar için indirmelerine pekde degmez açıkcası
  • zefkler tartışılmaz o beğenmedi diye sendemi oynamicaksın yani
  • vayyyyyyy hadi hayırlısı olsun i n direlim bakalım demoyu ss ler güzele benziyor inş oyunda güzeldir gerçi kötü olması imkansız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SELBAL -- 28 Ekim 2006; 21:46:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sulidin

arkadaşlar fx 5700 ü readme de support olarak vermiş ama nedense motion bluru açamıorum neden acep yardım etsin biri
    O motion blur ayarı sanırım ekran kartının Dx9'u tam olarak desteklemesini gerektiriyor ama senin FX 5700 kartın Dx9'u tam olarak desteklemediği için o ayar açılmıyor.
    (Not: ATİ 9500 - ATİ X850 arası ekran kartı olanlar motion blur ayarını açabilip açamadıklarını lütfen söylesinler. Bu ayar o kartlarda açılamıyorsa bilin ki bu oyundaki motion blur ayarı SM3 gerektiriyor demektir.)
    quote:

Orjinalden alıntı: bedel

çalışır kardeş rahat oynarsın
    Dalga mı geçiyorsun? X1300 Pro düz 6600'den biraz daha başarımlı bir kart ve ben kendi düz 6600'ümle 800x600 medium detayda doğru düzgün oynayamıyorum, Fps düşük geliyor.
    quote:

Orjinalden alıntı: disasterx

gforge 4 mx 440 agp 8x 64 mb ekran kartında calısmıycakmıs dıe bıse duydum
    dorumudur!
    Doğrudur. Oyunun temelini oluşturan bazı grafikler MX kartlarda çalışmıyor. Bir örnek vereyim, arabaların içindeki adamların grafikleri NFSU ve NFSU2'deki Crowds (yani yarışın başında ve sonunda çıkan insanlar) efektinin yöntemiyle yapılmış ve hatırlarsanız MX kartlarda Crowds ayarı açılamıyordu.
    quote:

Orjinalden alıntı: nicaleus

quote:

Orjinalden alıntı: @pi

Abi cahilligimize ver de bu DX10 nedir?
    quote:

Orjinalden alıntı: ReNNeG@De

bu DX 10 cıkana kadar herhalde boyle seyler yasıcaz gibi bu 2. hayal kırıklıgı oluyo....PES 6 da oyle Carbonda oyle....Aynı grafikleri kakalamıslar resmen...off off

dx10 , directx 10 demek oluyor yani windows vista ile gelecek olan grafik hızlandırıcı
    Grafik hızlandırıcı mı?
    Directx bir Api'dir. (Api'nin açılımı: Application Programming Interface, Türkçesi: Uygulama Programlama Arabirimi)

• arkadaşlar bence kasmalar falan demodan oluyo most wanted de de öyle olmuştu
  • quote:

Dalga mı geçiyorsun? X1300 Pro düz 6600'den biraz daha başarımlı bir kart ve ben kendi düz 6600'ümle 800x600 medium detayda doğru düzgün oynayamıyorum, Fps düşük geliyor.

@nForcer

dikkat edersen hangi ayarlarda oynayacaığını yazmadım sadece oynarsın dedim berki medium için dedim
  • Yorumlar çoğalmış bakıyorum Ama hala grafik olarak most wandet tan kötü diyenler var. Ekran görüntülerinden bile en azından araba modellemelerinin daha iyi olduğu gözüküyor bence daha dikkatli inceleyin. Ben daha oynamadım ama yarın arkadaşın makinasından indirmeyi düşünüyorum. Oynadıktan sonra yorumumu yaparım. Bu arada sistemi iyi olup ta 'oyun bende kasılıyor' diyen arkadaşlar var ama öte yandan onlardan daha düşük sistemlerle 'oyun hiç kasılmıyor' diyen de var garip İnşallah most wandet taki gibi programlama hatası olan takılmalar yoktur bu oyunda. Demoyu oynayan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum acaba seçebildiğimiz ne kadar araç var ve en azından şehirin bir kısmını gezebiliyor muyuz?

• bence most wanted den kötü denilmesinin sebebi mostta gündüz olduğu için her detay daha ayrıntılı gözüküyor bunda ise karanlık ondan olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: bedel

bence most wanted den kötü denilmesinin sebebi mostta gündüz olduğu için her detay daha ayrıntılı gözüküyor bunda ise karanlık ondan olabilir

katılıyorum... most wantedda uçuşan yapraklar börtü böcek herşey vardı..bunda olsa nolur her yer karanlık zaten ama iyi olmuş nerde görülmüş gündüz vakti şehir içinde yarış yapıldığı bağdat caddesi ahriç
    bu arad siz kaç yaptınız circuitda

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU]

• quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Demoyu oynayan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum acaba seçebildiğimiz ne kadar araç var ve en azından şehirin bir kısmını gezebiliyor muyuz?
    3 tane araba seçebiliyoruz (Gallardo, Lancer ve Camaro). Şehirde serbestçe dolaşmak yok ama tam sürümde bu olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

Oynarken benim 6600'ün anası ağladı, 640x480 medium'da ancak rahat çalışıyor.

arkdsm bended onun asus n6600tdh 256 agp 8x war ama ben hersey full de rahat oynuyorum vede anakartım agp 4x ı desteklıyor 4x de hersey full oynuyorumanlamadım senınkı nıe ole

saygılar...
  • yaw oyun çıkmadan önce bazı arkadaşlar bu sistemlemi oynuycaksın bunu diye dalga geçiyolardı eeee full ayarda 800x600 oynuyorum oyunu oyunun full sürümündede sorun çıkmassaki çıkmaz full ayar oynuyorum demektir
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Demoyu oynayan arkadaşlara bir şey sormak istiyorum acaba seçebildiğimiz ne kadar araç var ve en azından şehirin bir kısmını gezebiliyor muyuz?
    3 tane araba seçebiliyoruz (Gallardo, Lancer ve Camaro). Şehirde serbestçe dolaşmak yok ama tam sürümde bu olabilir.

Saol dostum teşekkürler Lancer dışındaki iki araçta benim için süper Tabi daha önce de söylediğim gibi benim kullanmayı en çok istediğim araç DODGE VİPER!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: red_blade

quote:

arkdsm bended onun asus n6600tdh 256 agp 8x war ama ben hersey full de rahat oynuyorum vede anakartım agp 4x ı desteklıyor 4x de hersey full oynuyorumanlamadım senınkı nıe ole

saygılar...
    Senin görüntü ayarların nasıl? Ben ilk önce 800x600 çözünürlükte bütün görüntü ayarlarını açmıştım ve oyun feci kasmıştı. Şimdiki görüntü ayarlarım şöyle ve oyun şu an rahat çalışıyor:

Resolution: 640x480
    Anti-Aliasing: Off
    Texture Filtering: Bilinear
    Shader Detail: Medium
    V-Sync: Off
    World Detail: Medium
    Road Reflection Detail: Low
    Car Detail: Low
    Motion Blur: On
    Particle System: On

• quote:

quote:

quote:

saygılar...
    Senin görüntü ayarların nasıl? Ben ilk önce 800x600 çözünürlükte bütün görüntü ayarlarını açmıştım ve oyun feci kasmıştı. Şimdiki görüntü ayarlarım şöyle ve oyun şu an rahat çalışıyor:

Resolution: 640x480
    Anti-Aliasing: Off
    Texture Filtering: Bilinear
    Shader Detail: Medium
    V-Sync: Off
    World Detail: Medium
    Road Reflection Detail: Low
    Car Detail: Low
    Motion Blur: On
    Particle System: On

Acaba ikinizinde 6600 leri aynı model mi???

• arkadaslar benim laptopda veya normal sistemde calısırmı
  • quote:

saygılar...

6600 ile herhangi bi çözünürlükte herşey açık vaziyette oynamak "imkansız".kaldı ki sen rahat oynuyorum demişsin.nfs de rahat rahat oynayabilmek içn ortalama 30-35 fps almak gerekir.

eğer 6600 herşey açık olarak 800*600 de bile 35fps veriyosa benim kartta bi sorun var kesin
  • @anilaybek dostum iki sistemde de çalışır ama ayarları orta veya düşük seviyeye getirmen kaydıyla. Dizüstü bilgisayarındaki ram miktarı fena değil ama masaüstündeki yetmeyecektir yani ayarları düşük yapman gerekecek.
  • HErkese hayırlı uğurlu olsun.
    Hemen indirmeye başladım. 62 kb ile iniyor 62 mb inmiş durumda bakalım. İyiye benziyor deneyip göreceğiz.
    Yorum yapmak için erken olduğunu düşünüyorum.
    Benim beklentim grafikten ziyade eski Nfs'lerdeki rekabet gücü ve heyecan.
  • Bende gamershell'den çekiyorum bir 110 oluyor bir 55 oluyor kafayı yicem valla %86da.. Artık bu gece oynamak nasip olurmu bilmem.. Bu arada oynayan arkadaşlara bir sorum olacak. Demoda bulunan şarkıların isimlerini yazabilir misiniz???
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.