Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (14. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • demodan bile oyunun iyi yada kötü diye fişini kestinizya helal olsun
    ekran kartı tartışmalarınıda anlamıyorum kardeşim bu sadece demo demoya bakarak oyunu nasıl tartışıyosunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: chatty_boy

Bu arada oynayan arkadaşlara bir sorum olacak. Demoda bulunan şarkıların isimlerini yazabilir misiniz???
    Demo açılırken yazıyor, ben de görüntüsünü çektim.

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 28 Ekim 2006; 23:21:19 >

• Yarbay

9 Mayıs 2006; 23:21:51

--------------------------------------------------------------------------------

sağol endo ve plakton yardımlarınız için teşekkürler resimleri küçültüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SELBAL -- 9 Mayıs 2006; 23:26:26 >

İNTEL CONREO E6400 2.1@3,84 GHZ ▓GİGABYTE 965 DS3▓MİNTON KASA MOD (KAPALI KASA SU SOĞUTMA)TIKLA
    ▓2*1 GB DDR2 667 TWMS▓X1900GT 760/850▓19' SONY LCD▓AUDİGY 2 ZS + CREATİVE MEGAWORKS 5+1
    DÜN GEÇTİ, BUGÜN GEÇİYOR, YARIN VARMI? GENÇLİĞİNE GÜVENME SEN ÖLEN HEP İHTİYARMI ?

.................................DİKKAT........................DİKKAT..........................................................................

BİR HAFTA ÖNCE YENİ SİSTEM KURDUM.HIZ VE OYUN AMAÇLI ALET MANYAK OLDU ................................
    AMA SU SOĞUTMA YAPMAK İSTİYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.............

ANA KART;ASUS P5B DELUXE WİFİ-
    İŞLEMCİ ;İNTEL 6400 CORE DUO 2.13MHZ-
    RAM ;2X1 GB HI LEVEL-
    ERKAN K.;ATİ RADEON RX1900XT 512MB-
    HADR D.;SAMSUNG 250 GB-
    KASA ;FEEL 550 WATT-

• quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: chatty_boy

Bu arada oynayan arkadaşlara bir sorum olacak. Demoda bulunan şarkıların isimlerini yazabilir misiniz???
    Demo açılırken yazıyor, ben de görüntüsünü çektim.

Öff ya demek Ekstrak yok.. O şarkıya hayran kaldım. Bütün demolarda o çalıyor. Zaten yenilenen NFS Carbon sitesindede biraz dinleme şansın var. Soundtrackler bir şeye benzemese de bazıları güzel parçalar. Ama en güzel Ekstrak & Know-1. Demoda da aralarında en iyisi dynamite mc olabilir...

• hehee ortamm kkopmus bayagııı

valla oyun süper ben begendim!..
  • cümleten geçmiş olsun hayırlı olsun
  • Yarışlar gece olduğundan grafikler Most Wanted'tan kötü olabilir, ama zevk bakımından Carbon daha iyi bence.....Demoyu indirdim ve 512lik Ram çalıştırdı (maşallah)...........

Oyunun bi full versiyonu çıksın asıl zevki ozaman alacağız.
  • Aslında daha geçmedi ya. Millet şimdi de deli gibi tam sürümü bekliyor Demo kime yeterki? Neyse oda 3-4 güne kadar çıkar cümleten rahat ederiz
  • abi ver çoşkuyu ver çoşkuyu Oyun gerçekten güzel olmuş.Bence de en iyisi CARBON full versiyonunu merakla bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: LuGaNo_FB

quote:

linki editleyelim son haline

http://www.techpowerup.com/downloads/402/mirrors.php

bağlantım 1024 kbit 3 gb limitli dosya 107kb/sn ile iniyor torrentle falan uğraşmayın burası süper hızlı...

PS: TEŞEKKÜRLER @Nitrogliserin

Burdan indiriyorum bozuk degil dimihttp://www.techpowerup.com/downloads/402/mirrors.php

bozuk sakın indirme

töbe töbe

• oyununun grafiklerinde nasıl gelişme yok ya mis gibi yapmışlar işte. arabanın yanı çok güzel parlıyor bu oyunda bayıldım. Canyon Duel modu çok değişik birşey olmuş güzel olmuş. most wanted dan kat kat zevkli bir oyun kesinlikle. most wanted da hep aynı monoton, kolpa, fason yarışları sıkılmadan yapanlar şimdi carbondaki değişik canyon duel, drift özelliklerini beğenmiyorlar. ilginç..
  • arkadaslar radeon 9550 var bende motion blur kapalı ekran kartım mı desteklemıyor acaba anlamadım bu sorunu yasayan varmı tesekkurler
  • Ya millet şu anda biraz şaşkın durumda sanırım yani sanki full sürümü oynamışlar da beklediklerini bulamamışlar gibi bir durum var. Ya insan bu kadar süre beklediği oyunu bir kalemde silermi ya hem de daha tam sürümünü oynamadan. Yapmayın dostlar hele bir tam sürüm gelsin o zaman oyunun suyunu sıkıp bitirin sonra yorum yapın ama bir demo için bu kadar acımasız olmayın yahu. Ben nfs serilerini undergraund dan sonra pek de beğenmeyen biriyim açıkcası. Bakın kötü demiyorum! Nfs için yeni bir çağın başlangıcıdır undergraund ama ben beğenmiyorum hatta undergraund 1 i arkadaşımın zoruyla oynamıştım beğenmememin sebebi de o eski (yani nfsIII hot pursuit zamanı) nfs ruhundan vazgeçilmesidir. Ama yine de carbon için nfs ye bir şans veriyorum kendi adıma yani hala iyimserim nfs için:) Ama siz büyük ihtimalle undergraund ve sonrası serileri benden daha çok seviyorsunuz buna rağmen hemen vazgeçiyorsunuz çok acımasızsınız valla:)

• Demoyu denedim, fena değil ama müzik hiç hoşuma gitmedi... Umarım demoda böyledir yoksa pek çekilmez... Nerede Most Wanted'deki müzikler...
  • oyunu oynayıpta yani demoyu beğenmeğenler ben nfs nin topiğinde d esöylemiştim bu kadar büyük beklentiler içinde olmayın dedim ama ben beğendim oyunu herkese iyi oyunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: flow

arkadaslar radeon 9550 var bende motion blur kapalı ekran kartım mı desteklemıyor acaba anlamadım bu sorunu yasayan varmı tesekkurler
    Görüntü ayarlarına giriyorsun ve motion blur ayarını pasif olduğu için açamıyor musun?

Öyle ise, artık oyundaki bu motion blur ayarının SM3 gerektirdiğinin kesin olup olmadığını ATİ X700/X800/X850 ekran kartı kullanan birisinden yorum alarak anlayabilirim.
  • oyun bence güzel olmuş da bana biraz zor gibi geldi acaba 6aydır pcye araba yarışı kurmadığım için olabilir mi?
  • motion blur açmak için vga nın ps ve vs 3.0 desteklemesi lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: flow

arkadaslar radeon 9550 var bende motion blur kapalı ekran kartım mı desteklemıyor acaba anlamadım bu sorunu yasayan varmı tesekkurler
    Görüntü ayarlarına giriyorsun ve motion blur ayarını pasif olduğu için açamıyor musun?

Öyle ise, artık oyundaki bu motion blur ayarının SM3 gerektirdiğinin kesin olup olmadığını ATİ X700/X800/X850 ekran kartı kullanan birisinden yorum alarak anlayabilirim.

cvbı 45 dakka sonra vereceğim
  • quote:

Orjinalden alıntı: sloomkan

SİZ DEMOSUNU OYNAYA KOYUN E MULEDE 4GB FULLU PAYLAŞILIYOR VE 1 GÜNE İNİYOR DEMO İLEN İDARE EDİN GARİ HA BU ARADA İNEN 4GB LIK DOSYA MDF SANAL CD İLEN BAYA İŞE YARAYACAK HABERİNİZ OLAAA

evet arkadaşlar full versiyonu çıktı!!! ama kota yok, neyse piyasaya düşmesini yada indiren arkadaşları bekleyeceğiz
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.