Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bazı arkadaslar ınanmıyor ancak Full versıyonu su an pininfarina arkadasımızda mevcut pazartesı bana dvd ye full ISO yu cekıp gonderecek hatta daha once sadece Ruscaydı ole oynuyordu en son rapıd ten bulduu ındırdı ve Full Ingılızce surum olarak oynuyor.Insanlar bırsey soyleyınce sen kac yasındasın vss demek yerıne ayrıntıları sorun
  • Ben ' de Bizim Cafe ' ye İndiriyom 2,44GB Denemek İçin İndirdik Fake OlabirLir Bu Gün İnerr Akşam Fake DeğiLse Resim Koyarım
  • bakalım baran'ın dediğine göre oyunun full versiyonu şuan mevcutmuş yarın eline geçsin banada yollayacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: LuGaNo_FB

quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

quote:

Orjinalden alıntı: supremum

quote:

Orjinalden alıntı: supremum

HErkese hayırlı uğurlu olsun.
    Hemen indirmeye başladım. 62 kb ile iniyor 62 mb inmiş durumda bakalım. İyiye benziyor deneyip göreceğiz.
    Yorum yapmak için erken olduğunu düşünüyorum.
    Benim beklentim grafikten ziyade eski Nfs'lerdeki rekabet gücü ve heyecan.

Yuh ya bu saate kadar bekledim. Dosya bozuk çıktı.
    İlk sayfadaki linki değiştirin kotası olanlara yazık olmasın. Banada sağlam bi link lazım.

ftp://largedownloads.ea.com/pub/demos/NFS/Carbon/NFS_Carbon_Demo_EU.zip
    http://largedownloads.ea.com/pub/demos/NFS/Carbon/NFS_Carbon_Demo_EU.zip
    Emin ol EA Games'ten daha sağlam bir link bulamazsın. Bir de dosyayı Flashget ile indirirsen dosyanın indirilirken bozulma olasılığı çok az olur.
    1 sayfadaki linkten indiriyom bozuk cikmasin Flashget indiriyor 30 parca !!

/>

Hay Alah kahretmesin ya!
    İnen 2. oyunda bozuk çıktı.
    Anasayfadaki linkten inen en azından çalışmaya çalışmıştı. Ea'dan inen zipten bile çıkmadı.
    Bana başka bi link.

• tmm ehrşey güzel hoş alıştım grafiklere
    1024*768 4x AA herşey full sadece world detail maximum deil high ortalama 30 fps overclock sayesnd :)

fakat araba fazla parlıyor yanları özellikle
  • quote:

Orjinalden alıntı: emilll

arkadaşlar ben bu oyunu imzamdaki daki özellikler le oynayabilirim değil mi??

Oynayabilirsin tabi Ama fx5200 ile bütün grafik ayarlarını açamayacaksın özellikle blur özelliği aktif değil bu kartta hatta sm3.0 olmayan kartlarda bu özellik maalesef kullanılmayacak. İşlemcin ve ramin gayet iyi ama mümkünse ekran kartını değiştir daha çok zevk alırsın oyundan

• beyler drift te rekor kaç tı ??
    ben 157,000 yaptım uğraşırsam dahada yaparım

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU]
  • Ya yeter artık bu ne ya indirdiğim 3. oyunda bozuk çıktı.

Şu oyunu yeni indirmiş ve oynayan bi arkadaş bana bi link verebilir mi?
  • drift rekoru heralde bende.

• hey maşallah tebrik ederim
  • Evet arkadaşlar.benim izlenimlerimi açıklayayım.demoda 3 araba sunuluyor.lambordghini gallargo,mitsubishi evo MR ve chevrolet camaro.bir yenilik olarak olarak aracı sürenler konuşuyor hareket yapabiliyor.araç sesleri mükemmel gerçekçilikte.ve en can alıcı bölüm modifiye unsurları.modifiye ilginç.mesela jantları seçtiğimizde jantın parmak aralıklarını büyüklüğünü şişmanlığını,tamponların yere uzunluğunu dışarı çıkıklığını yüzde ile ayarlayabiliyoruz.ama malesef demoda performans modfiye yok.diğer bir yenilik aracın hakimiyeti.artık sağa sola çarpıp dönmek hayli zor,driftlerde ise araç bazen kendine yön veriyor kolaylık için ama pek hoş değil açıkçası.diğer araç ve şehirdeki araçların detayları çok iyi.ve ben most wanted ı daha çok kasarak oynadığımı hissettim.fx 5500 ile 1024*768 ile detaylı olarak gayet ferah oynadım.bir ilginçlik ise yolda giderken bariyerlere çarparsanız kırılıyor ve direk aşşağıya düşüp diskalifiye olup yeniden başlamanız gerekiyor.bu gerçekten sinir bozucu.hasar modellemeleri ise her zaman olduğu gibi cam çatlaması ve yenilik olarak arabanın gerçekçi bir şekilde çizilmesi.göçme kırılma yine yok.şimdilik izlenimlerim bu kadar.

KOLAY GELSİN...

• buda yeni rekor evo ile yapılmış olmaktadır

• ilk sayfadaki link bozuk değil boş yere çirkeflik yapmayın gidin başka yerden indirin o sizin sorununuz
    bende o linkten indirdim ve oynadım
    neymiş sorun sizdeymiş
  • Arkadaşlar helal valla demo ile rekorlar kırıyorsunuz bravo Bende bir indirebilseydim iyi olacaktı ama ah şu kota yokmu yaa Neyse bekliyecez tam sürümü ne yapalım.. Arkadaştan da indiremiyorum onunda kota dolu hay allah ya
  • demo bazen masa üstüne atıyor umarım final sürümde bu tip bir sorun olmaz
    ilk izlenim kötü olsada oynadıkça alışıyor insan şeytan tüyü var bu oyunda hırs yaptırıyor ama yinede garfikler daha iyi olabilirdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: chazy

buda yeni rekor evo ile yapılmış olmaktadır

Tek seferde 240k yaptım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkans -- 29 Ekim 2006; 14:30:38 >

• Ali kac fps alıyorsun gtx ıle???? 1280 full AA lar full?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

ilk sayfadaki link bozuk değil boş yere çirkeflik yapmayın gidin başka yerden indirin o sizin sorununuz
    bende o linkten indirdim ve oynadım
    neymiş sorun sizdeymiş

İlk sayfadaki linkten indirdiğim oyunun çalışmadığını söyleyenlerden biri benim.
    Buradaki "çirkeflik yapmayın" sözü ne anlama geliyor?

Sadece indirdiğim oyunun bozuk olduğunu söylediğim için mi sarfedildi?

+Ben linki veren kimseyi suçlamadım. Niye bozuk link veriyorsun diye hesapta sormadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supremum -- 29 Ekim 2006; 14:30:34 >
  • Kimse müzikler için yorum yapmayacak mı? Ben daha önce de dediğim gibi beğenmedim, zaten müzik kendini oyunda hiç hissettirmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.