Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler önceki sayfalar baksaydınız onları geçemediğinizi görürdünüz buda son rekorum yokmu şöle zorlucak bi rakip :D

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulidin -- 29 Ekim 2006; 14:52:39 >
  • quote:

fx 5500 ile 1024*768 ile detaylı olarak gayet ferah oynadım.

1024*768 ferah oynadın mediumda mı sen bir fraps ile öçlüm yapsana bakalım buraya ss koyarsan iyi olur çünkü o kartla pek ferah oynanamaz da
  • yaw ben zorluyorum 300.000 i bi türlü geçemedim gitti yaw süper drift yapıyorum ama hala geçemedim gitti neyse devammmm.
  • Motion blur özelliğini çok abartmışlar sevmedim hiç...Yolada motion blur koymuşlar kaplamalar asfalt bugulanıo bi araba kalıo ortada..

Drift özelliği kesınlıkle güzel değil..Onun dışında oyun gayet ii
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

Ali kac fps alıyorsun gtx ıle???? 1280 full AA lar full?

1600x1200 22fps
    1280x1024 26fps cıvarı aslında bu kadar kasması ilginç
  • quote:

Orjinalden alıntı: sulidin

beyler önceki sayfalar baksaydınız onları geçemediğinizi görürdünüz buda son rekorum yokmu şöle zorlucak bi rakip :D

Hayır bakmadım ama sen dikkat edersen ben tek seferde yapılanı göstermek istemiştim yoksa yaptığını yapmak pek zor değil

• neden flashget kullanıyorsunuz ki arkdaşlar kullanmadan indirin dosyalara zarar verebiliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Digiali

quote:

1600x1200 22fps

1280 1024 4x aa ile 60fps sabit oynuyor oyun motion bluru kapatınca 1900de..acıncada bu özelliği 50-55 arası gidip gelıyor fps min 40-45 arası görüyor..

Senın sürücüden yada windowstan kaynaklanan bir sorunun olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi {PeGaSuS} -- 29 Ekim 2006; 15:58:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: EstrEmO

neden flashget kullanıyorsunuz ki arkdaşlar kullanmadan indirin dosyalara zarar verebiliyor
    Ben EA Games'ten Flashget 1.65 ile indirdim, hiç bozulma olmadı. Hatta indirmeye birkaç kez ara verdim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurkans

quote:

beyler önceki sayfalar baksaydınız onları geçemediğinizi görürdünüz buda son rekorum yokmu şöle zorlucak bi rakip :D

Hayır bakmadım ama sen dikkat edersen ben tek seferde yapılanı göstermek istemiştim yoksa yaptığını yapmak pek zor değil

tabiki cnm ben zor demiorum..oyun daki rakipler zorlamadığı için sizinle yarışalım dedim ondan yoksa matah bişi deil bu arada benim 500.000 i geçti ii bi ss gelirse karşılık koyarım

• quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

quote:

Orjinalden alıntı: Digiali

quote:

1600x1200 22fps

1280 1024 4x aa ile 60fps sabit oynuyor oyun motion bluru kapatınca 1900de..acıncada bu özelliği 50-55 arası gidip gelıyor fps min 40-45 arası görüyor..

Senın sürücüden yada windowstan kaynaklanan bir sorunun olabilir..

8 serisi sürücü kulanıyorum 9 serisi ile denerim
    9 serisi ilede değişen bir şey yok hatta düşüş var aynı sistem fear 1680x1050 4xaa 8xaf full max112 min30 demo ile ilgili bir sorun sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Digiali -- 29 Ekim 2006; 16:35:09 >

• buyur forious dostum.bilmiyorum bu değer ne kadar iyi ama takılmadığını söyleyebilirim.bu değer max.43 e çıktı fakat tuşa basamadım o anda çünkü çok değişkendi.

• quote:

tabiki cnm ben zor demiorum..oyun daki rakipler zorlamadığı için sizinle yarışalım dedim ondan yoksa matah bişi deil bu arada benim 500.000 i geçti ii bi ss gelirse karşılık koyarım

Her ne kadar çok beğenmesem de nfs bu gene de oynattırıyor kendini :) Rekabet olsun eğlenelim.

• quote:

Orjinalden alıntı: cmax-mert

buyur forious dostum.bilmiyorum bu değer ne kadar iyi ama takılmadığını söyleyebilirim.bu değer max.43 e çıktı fakat tuşa basamadım o anda çünkü çok değişkendi.

5500 le full ayrıntılı oyunayamazsın zati çünki oyun izin vermio ayrıca sanki bu görüntü 800x600 gibi geldi bana

gürkans tebrikler geröekten süper hemen kasıorum geçicem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulidin -- 29 Ekim 2006; 16:14:10 >

• ayarlar ne tam olarak yazabilirmisin
  • fraps ile ortalama fps testi yaptırın
    o zaman gerçekler ortaya çıkar
  • asfalta baktım da karton gibi o ayarlar kesinlikle yüksek ayarlar değil
  • Kardeş sen optionsdan ss koyda görürüz grafik ayarlarının ne seviyede olduğunu.
  • oyunun girişi mw gibi.araba modlama işi değişik.Tüm parçaları tampon-cant-kaput vs kendiniz eğip büküpşekil veriyorsunuz.3 çeşit araba var clasik-tuner-carbon diye ayrılıyo.NFSUG 2 gibi drift var sprint var.en değişiği ise bi lawuk arkadaş var önce o yarışa başlıyo siz adamı takip ediyorsunuz eğer sizinle arayı açarsa veya uçurumdan uçarsanız oyunu kaybediyosunuz 2 . etapta adam sizi takip ediyo.Ne kadar yakın takip ederseniz veya 10sn boyunca herifin önünde kalırsanız kazanıyosunuz.Demoda 3 tane pist ve 3 tane araba var pek kaptıramıyosunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

fraps ile ortalama fps testi yaptırın
    o zaman gerçekler ortaya çıkar

onu nasıl yapıyoruz kardeş
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.