Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: SELBAL

valla oyun sistem istiyor arkadaşlar imzamdaki sistem ile 1280*1024 ve tüm ayarlar full de masaüstü ayarları dengede 25 35 arası fps alıyorum sistem overcloklu tabi

Nasıl olur ya o sistemde o fps.Hangi sürücüyü kullanıyosun?

Motion blur açık heralde...

@cmax-mert kardeş hala nasıl oynuyosun şaşırmış durumdayım.O kartın hızları 200/270 değilmi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 29 Ekim 2006; 18:23:17 >
  • yav arkadaşlar yalanmı söyliyeceğim allahım yaa.sürücüm 91.47.ekran kartımda hafif bir overclock var.bilgisayarım ise
    intel p4 lga 775 3.10 ghz,1024 mb ram,anakart asrock 775v88+,power supply asus 480w.budur abicim.neden oynayamayacam yaa.
  • Ayrıca saçmalama faruk kardeşim saat hızlarım Çekirdek:315 Memory/Ram 450 Mhz.
  • sm3 olmadığından olabilir mi acaba faruk kardeşim nedersin
  • ayrıca yarın ekran kartımın sürücü panelindeki modelini ve saat hızlarının screenshot
    'ını atacağım.
  • sm3 deılde DX7 oynuyor olmasın
  • 1024*768 de AF Kapalı Shader Low dierleri full gayet akıcı oynadım 9600xt ile
    Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU]
  • quote:

sm3 deılde DX7 oynuyor olmasın

Dostum bu nedemek şimdi?
  • yanı sen buyuk ıhtımalle dx9 yerıne dx7 ıle oynuyorsun bu sayede akıcı oluyor bu kdr baska bır acıklaması yok cunku obur turlu yalan soyluyor durumuna dusersın kı bn senın yalan soledıgıne ınanmıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: blueway83

eeeeeeeee oyun nasıl bi ses verin yaaa..!!! ah telekom kotalı zihniyetine ne diyim yaa

Kotasına edeyim bu ne yav!
    4. indirdiğim oyun yine bozuk çıktı. Hayret bişey bende mi bi terslik var acep. İlk defa oyun indirmiyoruz ki.
    24 saattir bi demo indiremedik yazık valla.

• @supremum:

Winrar programıyla bozuk dosyayı onarmayı denedin mi?
  • bunu nerden anlayabilirim rockford fostage arkadaşım.sanıyorsam zaten bu oyun dx7 ile çalışmazki.illa kendi olsa bile dx9.0c yi yükler bence.
  • arkadaşlar imzamdaki sistemim ile 1280x1024 resimdende anlaşılacagı gibi bütün ayarlar full açık en üst seviyede herşey bi motion blur passive görünüyo açamıyom o kadar gayet akıcı oynuyorum ama bunun fps denilen şeyini nasıl ögrenirim.

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU]
  • ewt
  • ya abicim ne derseniz deyin ben yarın dx versiyonumu sürücü panelimi+saat hızlarımın screenshot'ını koyacağım o zaman görürsünüz yani.şu anda yukarı çıkamadığım için koyamıyorum.(misafir varda)
  • grafikler güele benziyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: nForcer

@supremum:

Winrar programıyla bozuk dosyayı onarmayı denedin mi?

Onardığım dosyalardanda yenileri çıktı bilgisayarda 7 tane Carbon var. Hiç biri çalışmıyor. Bi taneside yolda.
    Millet tam sürümünü bitirecek ben hala demo indiriyo olacam galiba.
  • Arkadaşlar demoyu indirdim kurdum ama çalıştırırken mavi ekran üzerinde (hızlı geçiyor tam okuyamıyorum) bilgisayar problem olmasın diye kapatılıyor gibi bir şey yazıyor. ve pc reset atıyor. açılışta sistem ciddi bir hatadan kurtarıldı diyor! acaba nedendir ve ne yapmam gerekir?

Pc özellikleri. core duo t 2300 1.66 ghz işlemci. ati radeon x1600 128 paylaşımsız 128 paylaşımlı ekran kartı. 512 mb ram var. acaba pcmi kaldırmıyor?
  • arkadaşlar ayarları yapamıyorsunuz sanırım bende tüm ayarlar açık mation blur falan herşey dahil açık ayrıca cahzy@ senin verdiğin ss te grafik hiçte fulle benzemiyor world detayı maxsimum yap high tan fazla ayar yeri var

supremum @ sanada üzüldüm yav bu kaçıncı indiriş ben % 20 iken iptal ettim sağolsun indiren arkadaşlar getirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SELBAL -- 29 Ekim 2006; 19:17:55 >
  • Bende motion blur hariç hepsi açılıyor,ama niye motion blur açık değil adamı deli ediyor
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.