Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yoktur baba desteklemezse koklayamazsın
  • Bu ne ya.. Çok kısa bu. İnsan Most Wanted'da olduğu gibi birkaç polis görevi falan koyardı. Ayrıca ben ana menü hakkında bir fikir edinirim diye düşünüyordum. Bunda o da yok. Lönk diye araba seçimine geliyor demo açılınca. Ayrıca Vinyl değiştiremememiz kötü olmuş. Bir de Drift modu niye bu kadar kolay anlamadım. Demin bir arkadaş söylemiş. Hatta ekran görüntüsü eklemişti. Evet lastikleri kendisi döndürüyor oyun. Mesela sağa doğru viraj varken siz sağa kırınca arabayı, tekrar sola dönmek için hiç birşey yapmıyorsunuz. O kendisi, parkura göre dönüyor. Yani aşırı kolay. Canyon Duel de tam zıttı. Bir tarafımı yırttım bitirene kadar. O bariyerlerden uçunca resetlenir sanıyordum. Meğer tamamen en baştan başlıyormuşsun. Bence Canyon Duel, en iyi Camaro SS ile oluyor. Hızlanması iyi olduğundan. Drift de Lancer ile biraz daha zevkli gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Evet bütün araba yarışı severlere hayırlı olsun diyelim arkadaşlar:) Ben henüz indirmedim demoyu açıkcası indirmeye pek niyetim yok kotayı zaten aştım birde 650mb lık demo indirmem mümkün değil. Ama arkadaşımın bilgisayarından indirebilirim merkımdan:) Topiği baştan sona okudum kimi arkadaş beğenmiş kimisi beğenmemiş bence beğenmeyenler beklentileri çok çok yüksek tuttuğu için beğenmemiş olabilir. Ne de olsa oyun çıkmadan kaç ay evvel ağızınızın suyu akıyordu şimdi de hayalinizdeki gibi bir şey göremiyince hemen 'kötü' demişsiniz. Bence bu kadar aceleci olmayın. Demo da herşey oturmuş değildir hiçbir zaman o nedenle kasılmalar ve grafik hataları olabilir bu normaldir. Tam sürüm çıktığı zaman fikrinizi net olarak söyleyim ama bir demo için bu kadar net konuşmayın bence. Neyse tekrar bekleyen arkadaşlar için hayrılı olsun diyelim.
    pollyanna gibi adamsın venom ya bu huyununa bayılıorm abi.gerçektende demoda bazı özellikler oturmaya bilir hemen dışlamayın oyunu.sadece drift olması we nissan skyline olması bile bana yeter.nedde olsa bu saatten sonra nfsmw den kötü bi oyun çıkaramazlar

• koyayımmı birkaç ss bende
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sky_

usta şöförlerin çok fazla crew özelliğini kullanacağını sanmıyorum :d
    bende tam öyle düşünüodum.bn asla ööle bişeye ihtiyaç duymam zira ben ki finish çizgisinde adamların gelmesini bekleyip geri geri gidip bitiriyordum
  • quote:

Orjinalden alıntı: trulli

quote:

Orjinalden alıntı: red_blade

arkdsm bended onun asus n6600tdh 256 agp 8x war ama ben hersey full de rahat oynuyorum vede anakartım agp 4x ı desteklıyor 4x de hersey full oynuyorumanlamadım senınkı nıe ole

saygılar...

6600 ile herhangi bi çözünürlükte herşey açık vaziyette oynamak "imkansız".kaldı ki sen rahat oynuyorum demişsin.nfs de rahat rahat oynayabilmek içn ortalama 30-35 fps almak gerekir.

eğer 6600 herşey açık olarak 800*600 de bile 35fps veriyosa benim kartta bi sorun var kesin
    bn 6600 ile mostwantedi 800x600 bazıları ayarları high olarak bitirdim.eer 6600 kasıo diosanız bilinki demo olduğu içindir

• oyun demo oldugu için kasma yaparmıki veya düşük fps verirmiki.
  • Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU]

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU]

bu blur özelliği benim çok hoşuma gitti aslında. hız duygusunu çok iyi veriyor. kesinlikle kapatmam bunu. yolda giderken arabanın kaplamaları hariç diğer kaplamalara bakmıyorum zaten. hızlı giderken kim dikkat eder bunlara.

• quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

5 fps de oynayan bile akıcı diyor

zaten şu arkadaşlardan hangisine sorsak hepsi full detay akıcı oynuyor

ztn bız ekran kartlarını boosuna alıyoz mıllet 5500 9600 le full oynuyor her oyunu

Tabi abi al bi 9600 bak keyfine ne para werdin o karta

• quote:

koyayımmı birkaç ss bende

ben bekliyorum tugy
  • iyide demo bende niye 25fsb de geziyor anlamış değilim hala
  • siz işte oyun çıkmadan elinizdeki 9600 ların falan yetersiz olucagını düşünüp hemen yüksek kartlar aldıgınız masrafa girdiginiz için bu denilenlere inanamıyorsunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: chazy

siz işte oyun çıkmadan elinizdeki 9600 ların falan yetersiz olucagını düşünüp hemen yüksek kartlar aldıgınız masrafa girdiginiz için bu denilenlere inanamıyorsunuz

demekkı senın kartla mılyarlık 7900GTX aynıymıs way bee bız hıc bılmıyoruz bunları

• offfff beeeaaaa yarım saatte indirdi indirme hızı 290kb/sn bazn 300kb/sn yeye cıkıo
  • ne alaka şimdi ben böle bişimi dedim arada tabi daglar kadar fark var ama 9600 full detay açıyo carbon u 7900gtx de açıyo sadece biraz daha fazla detay vardır oda motion blur denen salak şeyin açık olması road detail de bi kademe daha fazla olması falan filan o detayları görmesende olur yani kısacası haydi ordan bırak bu işleri.
  • quote:

ne alaka şimdi ben böle bişimi dedim arada tabi daglar kadar fark var ama 9600 full detay açıyo carbon u 7900gtx de açıyo sadece biraz daha fazla detay vardır oda motion blur denen salak şeyin açık olması road detail de bi kademe daha fazla olması falan filan o detayları görmesende olur yani kısacası haydi ordan bırak bu işleri.

o kadarda diil. abartmayalim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bullseye_00 -- 29 Ekim 2006; 21:05:33 >

• quote:

ne alaka şimdi ben böle bişimi dedim arada tabi daglar kadar fark var ama 9600 full detay açıyo carbon u 7900gtx de açıyo sadece biraz daha fazla detay vardır oda motion blur denen salak şeyin açık olması road detail de bi kademe daha fazla olması falan filan o detayları görmesende olur yani kısacası haydi ordan bırak bu işleri.

arkadaş komik olma istersen. hiç 45-60 frame de oyun oynamadığını anlıyoruz bu yorumlarından.

daha akıcı oyunun nasıl birşey olduğunu bilmiyorsun madem neden iddia ediyorsun. 10 fps ye akıcı dedin. 45 fps görsen dibin düşecek heralde.

• oyun çok hoşuma gitti yaws.
  • quote:

quote:

arkadaş komik olma istersen. hiç 45-60 frame de oyun oynamadığını anlıyoruz bu yorumlarından.

daha akıcı oyunun nasıl birşey olduğunu bilmiyorsun madem neden iddia ediyorsun. 10 fps ye akıcı dedin. 45 fps görsen dibin düşecek heralde.

+ bilmem kac

• boswerın beyler
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.