Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (23. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar demoda sorun yaşıyorum. indirdim ama oyuna girmedi restart yopıo pc bana salam bi link gönderin ..........
    yaaaaaaaarrrddddddddııııııııııımmmmmmmmmm
  • fullda kasıyo aa kapalı 1280x1024 tahmınen 20 fps cıvarıdır 6800 ultra ile
    81.84 nvidia driver yüklü belki ondandır.most wandet ı bu driverdan baska driverla acılmıyor ondan bu 81.84 yüklü
    takılırsa takılsın artık . nede olsa tv ye baglıyorum 70 ekranda game pad le 1024 le 4 x anti ile rahat oynuyorum allahtan
    tv ye baglma ımkanınız varsa tv de deneyın bıde rahat bır koltuk olunca keyif oluyor tavsiye ederim.19 lc olmasına kaşı tv nın yerı ayrı bende

• quote:

Orjinalden alıntı: TikoskiMaloz

yuh yaw bende 6200 ekran kartı 3000 celeron 512 ram var 1024*768 shader medium gerisi high çok rahat oynuyorum senin bilgisayarda sorun olabilir...

Senin dediğin özelliklerde actım benim 6600 ün anası ağladı bee sen nası oynuyosun kardes anca Shaders medium ve Aa kapalı çözünürlük de 800*600 de anca 11-12 fps weriyo anlamadım gitti
    Sistemin su:
    Pentium 4 3000
    Ge Force 6600 256 Mb PCI Express
    1 Gb Ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AmunG -- 30 Ekim 2006; 0:12:45 >

• ne bu yav oyunu indirdim fakat oyuna girmeye çalıştığımda paso reset çakıyo kendine pc?
  • quote:

Orjinalden alıntı: TikoskiMaloz

yuh yaw bende 6200 ekran kartı 3000 celeron 512 ram var 1024*768 shader medium gerisi high çok rahat oynuyorum senin bilgisayarda sorun olabilir...

Kac Fps aliyorsun dediğin ayalarda???
  • senden iyi alıyom derse şaşırma
  • şu düşük model ekran kartlarıyla komplekse girenlere cvp vermesek diyorum nasıl olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

şu düşük model ekran kartlarıyla komplekse girenlere cvp vermesek diyorum nasıl olur

Haklısın
  • Arkadaşlar öğlenden beri girmiyorum foruma ama yaklaşık 3 sayfa ilerlemiş bu ne hız yahu Gerçi son 2 sayfa sadece düşük model ekran kartı olup da yüksek detayda akıcı oynadığını söyleyen arkadaşlar ve onlara böyle bir şeyin mümkün olmadığını söyleyen arkadaşların mesajlarıyla dolmuş.. Neyse bunu fazla uzatmayalım bence çünkü topic çok karışmış bu mesajlarla Herkese iyi geceler diyeyim dostlar iyi yarışlar
  • 2-3 sayfa bi temizlik yapar buna musakka
  • Biz gec kaldık :D hemen indiriyorum valla.
  • Ben vazgeçtim artık sonuncusu az önce olmak üzere 7 tane demo indirdim. Alayı bozuk çıktı. Kimisi zipten çıkmıyor kimisi hata veriyor hiç kurulmuyor.
    Başka bir diskte hazır kurulu başka bir windowsla denedim flashgetle denedim Flashgetsiz denedim. Firefozla denedim farklı adreslerden denedim. En sonunda abdest aldım denedim yine olmadı.
    Son 24 saat içinde 4.5 gb Carbon demosu indirdim ama nafile.
    Size iyi oyunlar ben pes ettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: supremum

Ben vazgeçtim artık sonuncusu az önce olmak üzere 7 tane demo indirdim. Alayı bozuk çıktı. Kimisi zipten çıkmıyor kimisi hata veriyor hiç kurulmuyor.
    Başka bir diskte hazır kurulu başka bir windowsla denedim flashgetle denedim Flashgetsiz denedim. Firefozla denedim farklı adreslerden denedim. En sonunda abdest aldım denedim yine olmadı.
    Son 24 saat içinde 4.5 gb Carbon demosu indirdim ama nafile.
    Size iyi oyunlar ben pes ettim.

Kadir bende tek denemede çektim

• sistemim;

Abit NF7-S
    Amd 1700+ (2200mhz)
    Winfast A6200 td 128mb (575/715)
    2x512 ddr 400

ayarlar;

1024*768
    aa 2x
    tf anistropic
    sd high
    v-sync off
    wd, rrd, cd high
    mb off
    ps on

ssler;

yalnız resimler tam boyutunda çıkmıyor ayrı sayfada açarsanız tam boyutunda daha iyi olduğunu görürsünüz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRKN' -- 30 Ekim 2006; 4:34:22 >

• oyun çok sağlam.Oyunda kenji ile yarışmak zevkli.Adamı tokatladım dün gece
  • Ewt arkadaşlar sonuçda EA optimizenin içine etmiş oyunun grafikleri bana göre Most Wanted dan daha geride olmasına rağmen özellikle shader ayarını high yaptığınızda gereksiz yere çok fazla FPS düşüyor. EA'e benden bir daha. Tabi bu söylediklerim demo için geçerlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 30 Ekim 2006; 10:25:28 >
  • Yav arkadaşlar hız duygusu nasıl umarım undergrund 1 deki gibidir.
  • Oyunun tam sürümü çıkmış sanırım.
  • Çıkmış mı nerde ?adres falan var mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Oyunun tam sürümü çıkmış sanırım.

Hadi yaa benim sitelere baktım Pinky gelmemiş :(:(
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.