Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: cmax-mert

Ayrıca saçmalama faruk kardeşim saat hızlarım Çekirdek:315 Memory/Ram 450 Mhz.

Saçmaladığımız yok kardeş bunlar default halimi yoksa overclocklu halimi?

Zaten rockford yazmış dx7 ile oynuyosundur büyük ihtimal...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 29 Ekim 2006; 21:17:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

boswerın beyler

werdik :D 25-30 FPS alıyorum oyunda o bile az geliyo bana adam 10 a akıcı demiş
  • bende palit radeon 256 mb 9550 var. biraz o/c yaptım zaten oynanmazdı o/c siz. most wanted a göre daha iyi ayarlarda motionblur hariç tüm ayarlar full ama çözünürlük 800x600yetio ama beah bunada şükür
    @pinky_daemon sen demo ilk çıktığında illada circuit ss koyun diyodun millete.. kaç yaptın bakem circuitda??

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU]

• FX5200 yeterdi aslında siz gidip ne diye para verdiniz o kadar
    6 fps neyinize yetmiyor

• quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

FX5200 yeterdi aslında siz gidip ne diye para verdiniz o kadar
    6 fps neyinize yetmiyor

yaw bırak hacı 45-60 fps mı gormusler

10fps AKICI bır sekılde FULL DETAY oynuyorlar

• quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

FX5200 yeterdi aslında siz gidip ne diye para verdiniz o kadar
    6 fps neyinize yetmiyor

yaw bırak hacı 45-60 fps mı gormusler

10fps AKICI bır sekılde FULL DETAY oynuyorlar

euhueuhue. gören war göremeyen war ezmeyin hemen

• 6600 gt ile oynuyodum 1024 çöüzünürlükte ve 20 fps filan ama ayarları kızdım ve 40fps deki aradaki farkı anladım görmeden bişeylerin farkına varılmıyor tabiki o yüzden fazla konuşmayalım her zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: EstrEmO

6600 gt ile oynuyodum 1024 çöüzünürlükte ve 20 fps filan ama ayarları kızdım ve 40fps deki aradaki farkı anladım görmeden bişeylerin farkına varılmıyor tabiki o yüzden fazla konuşmayalım her zaman

bu fps dene zıkkımı nası ölçüoz miilet ya??
  • quote:

Orjinalden alıntı: seljuk

quote:

6600 gt ile oynuyodum 1024 çöüzünürlükte ve 20 fps filan ama ayarları kızdım ve 40fps deki aradaki farkı anladım görmeden bişeylerin farkına varılmıyor tabiki o yüzden fazla konuşmayalım her zaman

Fraps kur pc ye

• quote:

Orjinalden alıntı: DiMarzio

tokyo drift çok saçma bir film;oyunda onun gibiyse yandık

bilmiyorum artik kafandaki düşünceyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak08

quote:

Orjinalden alıntı: seljuk

quote:

Fraps kur pc ye

teşekkürler burak

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU]

• @seljuk birşey değil
  • biraz önce oyunu oynadım siz haklısınız bir çok test yaptım 1280x1024 ile oynadım daha sonra 800x600 e indim arada bayaa bi fark varmış pardon yani bide şunu demeden geçemiycem 30dk ayrıldım forumdan beni mevzu etmişsinizya bravo yani.
  • kardeş sen ne yaptın ya o kartla 1280 zor ben bile açmıyom 1280
  • Yaw bende su an Ge force 6600 256 Mb ekran kartı wwar.Carbonu oynarkene baya bi kasıldı 640*480 de medium detayın biraz üstünde akıcı bi şekilde anca oynayabiliyorum.Bu kartı overloack etsem bi artış olurmu yada eski sürücülerimi yuklemem lazım.Bide bu overlock ayarını ne ile yapacam nası yapacam bilen bi arkadasdan yardım bekliyorummm
  • yuh yaw bende 6200 ekran kartı 3000 celeron 512 ram var 1024*768 shader medium gerisi high çok rahat oynuyorum senin bilgisayarda sorun olabilir...
  • Müthiş Oyun Ben Full Sürümünü Beklicem
  • tamam ama öyle ben oynuyorum demekle olmaz yani bende derim 5200 ile oynuyorum herkez inanacak mı yani saygılarr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 29 Ekim 2006; 23:18:08 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: forious

al bide burdan yak kardeş şundan frapsla bi ss koy bakalım bizde görelim şu rahat oynamayı

gözleri ile görmedikçe inanmıyor insan arkadaşım boşver sen
  • yukarda bir yanlışlık oldu o mesajın yerinde

al bide burdan yak kardeş şundan frapsla bi ss koy bakalım bizde görelim şu rahat oynamayı

vardı bilginize
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.