Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunu X360'da oynamak var aslında. Artık yeni çıkacak (multiplatform) oyunların çoğu böyle olacak, önce PS3 (ve X360) optimizasyon, sonra da PC. Hal böyle olunca PC'de oynayan insanlar forumlara girip "oyun kasıyor, şöyle FPS aldım" falan diye boş yere tartışacak. Oyundaki akıcılığa gelince, bu kişiye göre değişir, ben mesela hayatta 35 / 30 FPS'nin altında oynayamam, rahatsız olurum ama bazılar 20 FPS ile oynar.
  • ss ler guzele benziyo valla sabirsizlikla bekliyorum oynamadim demoyu ama ss lere bakilirsa grafikler m.w ile ayni gozukuyo
  • oyunda sm3.0 varmı ?
  • arkadaşlar ben oyunu indirdim kurdum ama açmak için tıkladıktan sonra mavi ekran hatası veriyor.sorun algılandı kapatıldı falan diyor ve resetliyorum.oyunu açamıyorum
  • Full surum yakin zamana degin bazi sitelerde zaten dolasiyordu arkadaslar. Şuan kapali olan o sitelerin birinden, bir hafta kadar once tabiri caizse "yetisen kapiyor" seklinde gorur-gormez 30m/bit'lik baglantim ile aninda download etmistim iso'yu
    Demo surumden sonra final surumun bu denli gec kalmasinin nedeni, ticari anlasmazliklar ve oyunun reklami arkadaslar. Yoksa EA oyunun tum kodlarini coktan bitirmis durumda..
  • quote:

Orjinalden alıntı: helsloot

oyunda sm3.0 varmı ?
    Var, motion blur ayarı ekran kartı SM3 desteklemiyorsa açılamıyor.
  • ARKADAŞLAR BEN DEMOYU ARKADAŞIN PC'YE İNDİRDİM ÇALIŞTI SONRA KENDİ BİLGİSAYARIMA YÜKLEMEK İÇİN CD YE KOPYALAYIP AKTARDIM VE YÜKLEDİM HERŞEY TAMAM OYUNU AÇMAK İÇİM TIKLADIĞIMDA HATA RAPORU VERİYO SEBEBİ NEDİR BİLEN VARMI.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

ilk sayfadaki link bozuk değil boş yere çirkeflik yapmayın gidin başka yerden indirin o sizin sorununuz
    bende o linkten indirdim ve oynadım
    neymiş sorun sizdeymiş
    Aynen bozuk degil bende ordan indirdim pasalar gibi oynuyoomBOZUK DEGIL
  • FPS ne ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: burak08

quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Oyunun tam sürümü çıkmış sanırım.

Hadi yaa benim sitelere baktım Pinky gelmemiş :(:(
    Offff yeter oyun 1NOVEMBER naden anlamak istemiyorsunuz

• quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Oyunun tam sürümü çıkmış sanırım.

off ya bizim buralara ne zaman düşer acaba
  • Arkadaşlar oyun amerikada yarın çıkıyor. Kısmetse 31 ekim akşamı malum sitelere düşer. 1 kasımdada kota sıfırlanıyor ama 4 küsür gblık oyunda indirilmezki şimdi...
  • kafayı yiycem o elemanla olan yarışı bi türlü kazanamıyorum, kaç kere oynadım
    hangi arabayı alıyım? 3ünü de denedim o yarışta en iyisi muscle car uçurumdan uçma olayı da güzel olmuş
  • Oyun çıkmadı beyler daha bir hafta var. En azından kopyasının çıkmasına Beşiktaş ve yakınında oturan arkadaşlar haftaya sinanpaşa center'dan temin edebilirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Oyun çıkmadı beyler daha bir hafta var. En azından kopyasının çıkmasına Beşiktaş ve yakınında oturan arkadaşlar haftaya sinanpaşa center'dan temin edebilirsiniz

1 hafta mı?
    avcılardayım yaw
  • Ya Sinanpaşa'daki elemanlar bir hafta dediler ama bu hafta içinde gelir kesin
  • ben drift de 180 aldim ama suan oldugum makinede usb calimıyo
    yoksa resmini cekmiştim :(
    rekor bende sanirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a|i -- 30 Ekim 2006; 16:54:28 >
  • 9550 ile 800*600 de anca oynayabiliyorum
    ev arkadşımda 6600GTX var oda benimle aynı ayarda oynayabiliyo
    forumda bi arkadaş atilerde daha iyi çalışıyo demiş bende onaylıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapidsensei

ben drift de 180 aldim ama suan oldugum makinede usb calimıyo
    yoksa resmini cekmiştim :(
    rekor bende sanirim

rekor sende değil 340 yapanlar vardı ben 300 anca aldım

2 sorum var demo ile alaklı

1. oyunda circuitte yarışırken sol üste yeşil olan gösterge ne şe yarıyor cargher falan yazıyordu sanırım

2. son yarışta ilk etapya rakibin önde başladığı yerde elemanı geçen varmı zorda olsa geçmeyi başardımda başka yapan varmı diye merak ettim

• imzamdaki sistem
    1280*1024
    sadece world detail high (max deil)
    bide shader mı ne o medium diğer herşey full bl de açık

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2fast4u -- 30 Ekim 2006; 18:32:31 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.