Bildirim
[:o]Need For Speed CARBON Türkçe YAMAAAAA!!!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Sagol -
http://forum.donanimhaber.com/m_10076003/mpage_41//tm.htm#11305701
Bu adreste sözünü ettiğim yama buydu işte. Çeviriler bana komik geldi de bu yüzden yamaya komik Türkçe yama dedim. -
onemli degil arkadaslar gorevimiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 36Boys -- 31 Aralık 2006; 22:36:43 > -
ama hakkatten komik olmuş yaw -
Geçenlerde bi arkadaş carbonun türkçe yaması yokmu diye konu açmıştı.Bizde çıkarsa kesin formda yayınlanır demiştik.YANILMADIK... -
quote:
Orjinalden alıntı: mustano23
Geçenlerde bi arkadaş carbonun türkçe yaması yokmu diye konu açmıştı.Bizde çıkarsa kesin formda yayınlanır demiştik.YANILMADIK...
-
komik olmuş daha güzel bi çeviri bekliyoruz. -
merak etme kardes oda çıksın hemen veririz -
quote:
Orjinalden alıntı: viper05
komik olmuş daha güzel bi çeviri bekliyoruz.
gercektende komik olmus -
up!!
-
ulan biz daha oyunu oynayamadık türkce yamasını yapmıslar tartısması bile yapılıyor lanet olsun parasızlıgın gözü kör olsun orjinal oynuyoz die kabahat bizimmi -
quote:
Orjinalden alıntı: mc.kork
ulan biz daha oyunu oynayamadık türkce yamasını yapmıslar tartısması bile yapılıyor lanet olsun parasızlıgın gözü kör olsun orjinal oynuyoz die kabahat bizimmi
-
Türkçe yama konusunu ben açmıştım (MUSTANO23 arkadaşım beni kastediyor) ama ben oyunu bitirdim sayılır %98'deyim CAREER modda.
Herneyse.çeviri için komik diyorsunuz. Biraz daha süre geçsin belki daha iyi çevirisi çıkar ben takip edeceğim. Gerçi oyunun zevkini aldım ama yinede denerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ConnorMcLeod -- 3 Ocak 2007; 0:44:23 > -
-
quote:
Orjinalden alıntı: ConnorMcLeod
Türkçe yama konusunu ben açmıştım (MUSTANO23 arkadaşım beni kastediyor) ama ben oyunu bitirdim sayılır %98'deyim CAREER modda.
Herneyse.çeviri için komik diyorsunuz. Biraz daha süre geçsin belki daha iyi çevirisi çıkar ben takip edeceğim. Gerçi oyunun zevkini aldım ama yinede denerim.
Evet haklısın hatta biz sana çıkar çıkmaz yayınlanır demiştik sözümüü tuttuk -
-
kardeş benim kayıt defterinde language klasörü yok ben nasıl türkçeye çevirecem bunu?? :( benimn nfs carbon hazır kurulmuş sadece cracktan masaüstüne kısayol attım öyle oynuyom gerçi oyunu bitirdim haftalar önce ama türkçe olsa fena olmaz :( nasıl yapcas bu işi bilen varmı?? -
mükemmel çeviri oyun daha zevkli oldu valla
(@husam74 indirdiğin klasörde adam resimli anlatmış herşeyi , o yolu takip et, language klasörü olmalı; görmemiş olabilirsin.. Bulamazsan sen bi tane yeni klasör aç..) -
ya yok o yolu atkip ettim kayıt defterinde öle bi klosör yok sadece dosyaları atıyım carbona dedim gene ingilizce bide kendim klasör açayım bakalım noolacak ilginiz için teşekkürler ama çalışmazsa yine yakanızdayım ha
Benzer içerikler
- assetto corsa evo
- lfs s2 kilidi açma
- eski araba oyunları pc
- gta vice city görev atlama hilesi
- forza horizon 6 ne zaman çıkacak
- araba oyunları pc
- assetto corsa sistem gereksinimleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X