Şimdi Ara

[:o]Need For Speed CARBON Türkçe YAMAAAAA!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Sagol
  • http://forum.donanimhaber.com/m_10076003/mpage_41//tm.htm#11305701
    Bu adreste sözünü ettiğim yama buydu işte. Çeviriler bana komik geldi de bu yüzden yamaya komik Türkçe yama dedim.
  • onemli degil arkadaslar gorevimiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 36Boys -- 31 Aralık 2006; 22:36:43 >
  • ama hakkatten komik olmuş yaw
  • Geçenlerde bi arkadaş carbonun türkçe yaması yokmu diye konu açmıştı.Bizde çıkarsa kesin formda yayınlanır demiştik.YANILMADIK...
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustano23

Geçenlerde bi arkadaş carbonun türkçe yaması yokmu diye konu açmıştı.Bizde çıkarsa kesin formda yayınlanır demiştik.YANILMADIK...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Need for Speed Underground 2
    16 yıl önce açıldı
    need for speed modifiye
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • komik olmuş daha güzel bi çeviri bekliyoruz.
  • merak etme kardes oda çıksın hemen veririz
  • quote:

Orjinalden alıntı: viper05

komik olmuş daha güzel bi çeviri bekliyoruz.

gercektende komik olmus
  • up!!

• ulan biz daha oyunu oynayamadık türkce yamasını yapmıslar tartısması bile yapılıyor lanet olsun parasızlıgın gözü kör olsun orjinal oynuyoz die kabahat bizimmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: mc.kork

ulan biz daha oyunu oynayamadık türkce yamasını yapmıslar tartısması bile yapılıyor lanet olsun parasızlıgın gözü kör olsun orjinal oynuyoz die kabahat bizimmi

• Türkçe yama konusunu ben açmıştım (MUSTANO23 arkadaşım beni kastediyor) ama ben oyunu bitirdim sayılır %98'deyim CAREER modda.
    Herneyse.çeviri için komik diyorsunuz. Biraz daha süre geçsin belki daha iyi çevirisi çıkar ben takip edeceğim. Gerçi oyunun zevkini aldım ama yinede denerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ConnorMcLeod -- 3 Ocak 2007; 0:44:23 >

•  [:o]Need For Speed CARBON Türkçe YAMAAAAA!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ConnorMcLeod

Türkçe yama konusunu ben açmıştım (MUSTANO23 arkadaşım beni kastediyor) ama ben oyunu bitirdim sayılır %98'deyim CAREER modda.
    Herneyse.çeviri için komik diyorsunuz. Biraz daha süre geçsin belki daha iyi çevirisi çıkar ben takip edeceğim. Gerçi oyunun zevkini aldım ama yinede denerim.

Evet haklısın hatta biz sana çıkar çıkmaz yayınlanır demiştik sözümüü tuttuk
  • kardeş benim kayıt defterinde language klasörü yok ben nasıl türkçeye çevirecem bunu?? :( benimn nfs carbon hazır kurulmuş sadece cracktan masaüstüne kısayol attım öyle oynuyom gerçi oyunu bitirdim haftalar önce ama türkçe olsa fena olmaz :( nasıl yapcas bu işi bilen varmı??
  • mükemmel çeviri oyun daha zevkli oldu valla

(@husam74 indirdiğin klasörde adam resimli anlatmış herşeyi , o yolu takip et, language klasörü olmalı; görmemiş olabilirsin.. Bulamazsan sen bi tane yeni klasör aç..)
  • ya yok o yolu atkip ettim kayıt defterinde öle bi klosör yok sadece dosyaları atıyım carbona dedim gene ingilizce bide kendim klasör açayım bakalım noolacak ilginiz için teşekkürler ama çalışmazsa yine yakanızdayım ha
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.