Şimdi Ara

Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 | (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.785
Cevap
18
Favori
261.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sagol dostum umarim en kisa zamanda speedlist multi guncellemesi oyuna katilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tacsizkral05 -- 8 Nisan 2020; 22:10:8 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar biraz sacma bir soru olabilir fakat bilmiyorum ve o yuzden soruyorum kusura bakmayin simdiden.
    Sahibi oldugumuz araci guclendirmek icin aldigimiz ekipmanlar yeni sifir bir arac alirsak ona da uyuyor mu yoksa yeni arac icin tekrar sifirdan mi o ekipmanlari almamiz lazim ?
    Ona gore ya araci guclendirecegim ya da yeni arac alip onu guclendirecegim.

• Oyun şu anda Psn’de 159-TL takdir edersiniz baya sıkıldık evde. 1-2 gündür elim gidiyor alamıyorum. Parasını çıkarır mı ne dersiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DittoQ kullanıcısına yanıt
    Simdi 40 level + mclaren gtr 15 sahibiyim. Gunduz grafikleri yagmurdan sonraki hava gibi biraz kapali o yuzden grafikler dusuk gibi gelebilir ama deyil sonra geceye gelirsek nfs 2015 gibi gayet guzel yani super. Oyunda gunduz para gece level kazaniyorsunuz. Ben bagimlisi oldum hatta cok sevdim heleki 20 tl fazla verip deluxdeki 5 arabayi kesin almalisiniz bmw kendine asik etti. Tasarim ve modifiye ucmus goklere cikmis bu arabada. Tek eksigi speeplist deyilde maplarda pvp yaris yspilabilmesi.
    Oyunun ilk parti sizi aldatmasin ben boyle oyun mu olur demistim. ilk yarim saaten sonra guzelegini hissetiriyor deluxe de sart diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tacsizkral05 -- 11 Nisan 2020; 19:15:6 >
  • Gok2K kullanıcısına yanıt
    Araçtan parçaları çıkarıp isteğiniz araca takabilirsiniz.

• DittoQ kullanıcısına yanıt
    Oyunun ilk bir saati bayıyor, standart NFS. 100 ile gidemeyen aracı altına veriyor, acı çekiyorsun. Açılıyor bir yerden sonra oyun. Black Market hikayesi de eklendi alınabilir.
  • NFS Animasyon takımı kovuldu.
    NFS Çevre Tasarım takımı kovuldu.
    NFS Çevrimiçi Mod Tasarım takımı kovuldu.
    NFS Test takımı kovuldu.

NFS Gölge Tasarım takımına 6 yeni transfer yapıldı. 1 kişi daha alınacak.

Başvurular criteriongames.com/careers/
    (Çevre takımı, Çevrimiçi Mod Tasarım takımı, Test takımı ve Animasyon takımı için de başvurabilirsiniz.)

• FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    NFS Çevre Tasarım takımını ayıklasalardı bari Rivals ve NFS 2015 serinin en iyi atmosferini yansıtan oyunlarıydı

• FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    Güzel gelişmeler bunlar.
    Keşke yeterli deneyimim olsa da tester olarak katılabilmeyi çok isterdim.
  • Electronic Arts, Need for Speed™ adına COVID-19 ile mücadele için $1,000,000 bağışladı.

EA Sports ise Avrupa devleri ile FIFA 20 turnuvası düzenleyecek, gelen bağışlar+$1,000,000 bağışlayacak.

Respawn Entertainment ve EA DICE'ın da $1,000,000 bağışlaması bekleniyor. Respawn Entertainment, Apex için, EA DICE ise Battlefield için bağışlayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: FatihTSFC

Electronic Arts, Need for Speed™ adına COVID-19 ile mücadele için $1,000,000 bağışladı.

EA Sports ise Avrupa devleri ile FIFA 20 turnuvası düzenleyecek, gelen bağışlar+$1,000,000 bağışlayacak.

Respawn Entertainment ve EA DICE'ın da $1,000,000 bağışlaması bekleniyor. Respawn Entertainment, Apex için, EA DICE ise Battlefield için bağışlayacak.
    Birazda kendi islerini yapip su oyuna adam gibi multiplayer ekleseler iyi olurdu.

• DICE, Need for Speed`in geliştirilmesine yardımcı olacak.

Criterion Games çalışanları, ofisi ve stüdyoyu özlediklerini belirtip Electronic Arts`tan stüdyoya geri dönmeyi talep edecekler. EA izin verirse, NFS geliştirilme süreci hızlandırılacak.
  • Benim 3 tane ultimate parça kilitli şuan heat 3 de hep aynı parçaları veriyor. Heat 5 de yarışsam direk açılır mı? Yoksa şans işi mi?

• NEVERseeYOU kullanıcısına yanıt
    Heat 5 daha iyi ödüller veriyor fakat yine de biraz şans lazım.

• bu fps drop sıkıntısını nasıl çözücez bilen var mı
  • Criterion: The Crew 2'nin Eclipse lisansını kendisine özel yapması adil değil. Porsche lisanslarını bazı oyunların kullanmasına nasıl izin verdiysek, geri alabiliriz ya da daha yüksek fiyata satabiliriz. Bir daha da Porsche ve SpeedHunters lisanslarını göremezler.

SpeedHunters lisanslı yeni araç modifiye parçaları tasarlıyoruz, bu parçalar NFS'ye özel olacak.

• Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 |

• Bu güzel oyunu satmayı düşünen varsa eğer 2.kez oynamayı düşünüyorum..Pri hak tercihimdir , sağlıklı günler...

• Arkadaşlar merhaba oyunla alakalı bir sorunum var.

Playstation da ana hesabımda plus mevcut, bu oyunu da yeni hesap açarak aldım ileride satabilirim diye.

Lakin oyunda ana hesabımda plus olmasına rağmen sadece solo oynayabiliyorum online hata veriyor giriş izni vermiyor.

Oyunu aldığım hesapta plus olmamasına rağmen oradan online giriş izni veriyor. Ana hesabımdaki plustan yararlanarak.

Nasıl ana hesabım üzerinden online a girebilirim geliştirdiğim hesap orada sonuçta?

• quote:

Orijinalden alıntı: FatihTSFC

DICE, Need for Speed`in geliştirilmesine yardımcı olacak.

Criterion Games çalışanları, ofisi ve stüdyoyu özlediklerini belirtip Electronic Arts`tan stüdyoya geri dönmeyi talep edecekler. EA izin verirse, NFS geliştirilme süreci hızlandırılacak.
    şu "DICE" da bir rahat bırakmıyorlar :)
  • 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.