Şimdi Ara

Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 | (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.785
Cevap
18
Favori
262.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FatihTSFC

Criterion Games, sürüş dinamikleri için 35 yeni çalışan arıyor. Eski sürüş dinamik takımı kovuldu.
    Şu fifadaki güncellemeleri yapan stajyer teamde bir kovulsa keşke

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Need for Speed`i kötü durumdan çıkarmak için uğraşıyorlar hocam, FIFA`nın rakibi yok. Ne yaparsa yapsın satıyor, PES asla alternatif bir oyun olamaz. Her sene ben de dahil sövüp yine FIFA alıyorum. PES gerçekten iğrenç bir oyun. Oyuncular robot gibi, dk70ten sonra herkes yoruluyor, yürürken top kaybediyorlar. Kalan kısım çekilmiyor. Lisanslarda malum
  • Win10'da Xbox kontrolcüsü ile oynadım. Açıkçası ekstra birşey yapmadım. Bağladığım gibi algılamıştı oyun.

• mylord92 kullanıcısına yanıt
    hocam benimkisi şu ekonomik olanlardan. snoopy mi ne
  • Bu oyunda her seferinde bir sorun çıkıyor. Şimdide arabanın kaput yanları yok oyunu açınca :D

Ben gayet keyifli bulmuştum oyunu aslında, hele kendiminde gerçek hayatta kullandığım arabayı kullanmak çok keyifli ama sorunlar bitmiyordu :/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NUS53EMRE kullanıcısına yanıt
    Onlinedakiler her zaman gerçek oyuncular yani yarıştığımız, bilgisayar değil..Güzelmiş aslında :)

• Oyunu indirimden aldım. Şimdilik kaplamaların geç yüklenmesi ve polislere karşı çaresizlik dışında bir sorun yok. Eski oyunlardaki gibi polislerle çarpışmak isterdim. İlk kovalamacada araba güçsüz olunca direk indirdiler şimdilik çözümü her yarıştan sonra safehouse'a giderek buldum. Bir de trailerdaki Nissan Skyline GTR R34 V-SPEC'in motor sesini oyunda nasıl yapabiliriz? Bir sürü video izledim vs. ama bir türlü bulamadım belki bilen yapan vardır.

Need for Speedyoutube
    Need for Speed™ Heat Official Reveal Trailer
    https://www.youtube.com/watch?v=9ewiJJe_nYI

• PnshR88 kullanıcısına yanıt
    Motor değiştirme var, oyunda ilerledikçe açılıyor. O motorlardan birine ait trailerda bulunan ses.

• kartalizma_26 kullanıcısına yanıt
    EA'e raporlanabilecek tüm hatalar ile karşılaşmışsınız.

SJyoutube
    NFS HEAT - PARTS GLITCH/REMOVE PARTS IN NEED FOR SPEED HEAT! (NFS HEAT MONEY GLITCH)
    https://www.youtube.com/watch?v=Db7w2hOulb0&feature=youtu.be

Yaşadığınız sorun bu gibi gözüküyor, videoda nasıl yapıldığını göstermiş. Aracın yan kısmı için yeni parça alın. Araçtan parça kaldırdığınızda da bununla karşılaşabilirsiniz.

• FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    Aynen ya, ilk başlarda hiç sorun yoktu sonra hepsi ortaya çıktı :( Eksik parçayıda çözdüm, şimdi tekrar bir şey satın alınca hata veriyor:/ Bir türlü rahat rahat oynayamayacağım ben bu oyunu anlaşıldı..

Save dosyanızı silip 0'dan başlarsanız sizin için daha iyi olur hocam. O hata yok olmuş gibi gözüküyor, sonra ansızın geri geliyor.

İşte hocam benim aradığım hangi kombinasyonun olduğu :)
  • PnshR88 kullanıcısına yanıt
    Kaça aldınız hocam?

Yarışların hepsi bilgisayar fakat gerçek oyuncularıda çağırabiliyorsunuz yarışa.

• PeTeRPaNN kullanıcısına yanıt
    159,00 liraya aldım hocam. Skyline'nın motor sesinin ayarlamaya çalışıyorum eğer yapamazsam hayal kırıklığı olacak benim için.
  • ea acsess gelse keşke
    50’inci Level’e geldim, o kadar uğraştım arabayı yapmak için şimdi sıfırdan başlamak:( Belki bir güncelleme falan gelir, bir normale dönüyor oyun bir kafayı yiyor.

• NUS53EMRE kullanıcısına yanıt
    Evet ama 3-4 kişi anca online oluyor bu normalmi?

Владислав Чекуновyoutube
    Need For Speed in Real Life Part III
    https://www.youtube.com/watch?v=moiPUk3dZAY
    Hocam şahane olmamış mı ?
  • 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.