Şimdi Ara

Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 | (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.785
Cevap
18
Favori
261.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aslında lobi dolu, ayarlar kısmına gelirseniz sağ üstte kişi sayısını göreceksiniz. Bazıları gece, bazıları gündüz oynuyor. Garajda da kalanlar olduğu için 3-4 kişi gözüküyor.
  • BL3E kullanıcısına yanıt
    Mükemmel.
  • Mtc de xbox 180₺

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek suçu kopya çekmek

en ucuza nereden nasıl sahip olabilirim yardımcı olabilecek arkadaş var mı
    Selamlar hocam,c4game.net diye bir site var oradan en ucuz fiyatı bulup alabilirsin
  • Acil yardım!

Oyunda trainer açıp para ve şöhreti fulledim.
    Simdi tüm yarışlar acık ve bir yarışı bitirdigimde yanında tik olmuyor. Aynı yarışı 2-3 kez denedim trainer kapattım olmadı. Sıfırdan mı başlayayım yada bilmedigim bişey mi ? Drag drift arabası falan secenegi de yok.araç puanım 380 ve 320 araç puanı olan yarışı alınç tik olmuyor

• erdem_61500 E kullanıcısına yanıt
    Bendede öyle . O yarışlar öyle kaldı anlamadım

• Arkadaslar speedlist varmi ben mi bulamadim yoksa hep pvp oynacaz level 10 oldum. ?

• akt02 A kullanıcısına yanıt
    Trainer kullandın mı ?
    Boşuna sıfırdan başlamayayım.
    Dodi crackli versiyonu mu kullanıyorsun.

Bazı yarışlarda ünlem oluyor ve kaç kere bitirmeme rağmen tik işareti bende de gelmiyor demek ki bilmediğimiz birşey var.

• PnshR88 kullanıcısına yanıt
    birde toprak yola girdiğinizde sürekli patinaz cekiyor mu araba ? mesela ford mustang le toprak yolda durup gaza bastıgımda sürekli patinaj çekiyor. arabanın kalkışı cok uzun sürüyor. acaba bunun bi ayarı var mı ?

yarışlarda tik gelmiyorsa crackten kaynaklı sorun olabilir. bu sorunu yaşayan var mı DODi crack mi kullanıyorsunuz bende sorun var ve crack dodi bende
    O arabadan kaynaklı hocam. Toprak için rally arabası yapacaksınız. Aracı modifiye ederken parçarları rallye uygun modda alın.
  • Ünlem olan yarışlarla ilgili de şöyle bilgi vereyim yarışlar bitmiyor para kazanabilmeniz için. Hikaye modundaki ilerleme önemli. Yarışlar biterse para kazanamazsınız. Sürekli siz bitirdikçe verdiği ödüllerde ufakta olsa değşişmeler olur.
  • MasterLoki kullanıcısına yanıt
    1-ben yarışı değil normal sürüşü kast etmiştim. araç yarış - spor arasında ama asfaltta bile kalkarken patinaj çekiyor. gazı sonuna kadar veriyor. acaba lastikleri mi değiştirmeliyim, elite+ arabanın tüm parçaları.ferrari yada mercedes alınca da yada off road arabası alınca da sürekli rallye nası uygun yapayım arabayı illa bi detay vardır.

2-bazı yarışları bitirdiğimde yanında tik oluyor bazısında olmuyor. bende sadece kıvırcık saclı kızın veya diye kişilerin davet ettiği yarışları oynuyorum. eğer normal yarışları bitirdiğimde yanına tik koymazsa oyun bitmez ki . genelde normal yarışlarda 4-6 tuşlarına basarak 2 farklı yarışı aynı yerde oynayabildiğini gösteriyor o yüzden mi tik koymuyor acaba. ama ben 2sini de bitiriyorum yine tik koymuyor. ayrıca arac puanlarının arasında benim aracımın yarış stili graiksel olarak gösteriyor bu neden orda gözüküyor. yarışın hangi tür araca göre oldugu yarışlarda yazmıyor ama.

Bu vidyoyu izleyin hocam benzer ayarları yapmanız lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasterLoki -- 8 Nisan 2020; 3:49:54 >
  • Ya şu oyuna güncelleme gelmeyecek mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MasterLoki kullanıcısına yanıt
    Test edip bilgi verecegim sağol ama yarışları bitirince neden tik olmuyor anlamadım. Oyun nasıl bitecek ?

• FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    Hocam senin nickini görünce Need for Speed Heat alasım geliyor. Sürekli oyunla ilgili güncel gelişmeleri koyuyorsun
  • Maalesef, güncelleme ile ekleneceği söylendi. Daha gelmedi.

Oyunun bitmesi için o yarışların tik olmasına gerek yok. Aracınız güçlendikçe yarış zorluğu artıyor, o yüzden ünlem geliyor.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.

Karantinada Heat iyi gider.

• 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.