Şimdi Ara

need for speed hot pursuit kardeşliği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ps3 alalı 2 hafta oldu. Anlasam oyunu ben alıyordum dün, parayı sonra bile gönderseniz olurdu sorun yok Lakin, yeni hesap açma işini nerden yapıcam onu bulamadım, bir de nfshp u store da hangi sekme altında aramalıyım, onuda bulamadım anasını satim.
  • Gençler, oyunu alıyorum.
    Kimler katılıyor?
    10 ar lira yollayın bana
    sonra ver coşkuyu
  • arkadaşlar 2 kişi daha lazım.grup : suspect tr , serdarfx , osmanfx , ......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_fx -- 28 Temmuz 2011; 0:16:02 >
  • serdar,
    Yeni psn hesabı açtım. Oyunu o hesap ile alıyorum. sonra indirmeye başlayacağım. oyun inerken kendi psn hesabıma geçeceğim. Sonra oyunu aldığım psn hesabının adı ve şifresini sana vericem sen girip indiricen.

Bu şekilde olacak dimi?
  • Meraktan soruyorum psn'de nfs:hp kaç para? Ve bu bir kampanya mı? Uzun süredir ps3 açmıyorum da merak ettim, baya övülüyor bu oyun..
  • ben birkaç gün sonra tatilden geri dönücem taşınmıştım tatile çıkmadan önce internet işlemleri felan olcak benide yaz ama verirsin id yi sonra yüklerim ;) birde limbo ve outland içinde benide yaz varsa catherine de alalım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuSpect_tr

serdar,
    Yeni psn hesabı açtım. Oyunu o hesap ile alıyorum. sonra indirmeye başlayacağım. oyun inerken kendi psn hesabıma geçeceğim. Sonra oyunu aldığım psn hesabının adı ve şifresini sana vericem sen girip indiricen.

Bu şekilde olacak dimi?

evet abi aynen öyle yapacaksın. özele bak abi mesaj attım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_fx -- 28 Temmuz 2011; 9:44:53 >
  • Arkadaşlar, ilgili gösteren ilk 4 kişiye pm attım hesap bilgilerimi, bu akşama kadar ilgilenmezlerse sıradan geliyorum diğerlerine
  • arkadaşlar psn den oyun almayı planlamıyordum düşünmüyordumda yanlış şu iki gündür pc de oynamama rağmen fena taktım nfs hot pirsuite. bu oyunun online kodu psn den verilmiyor onu anladık peki aldığınızda online oynayabiliyormusunuz ? yoksa ayrıyetten kod da almak gerekiyormu ? ona göre yeniden bi kardeşlik oluşturup birde bunu almayı planlıyorum..

serdar_fx kardeşim teklif etmişti amma velakin oyun cd olarak elime geçmediği için düşünüyorum bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

arkadaşlar psn den oyun almayı planlamıyordum düşünmüyordumda yanlış şu iki gündür pc de oynamama rağmen fena taktım nfs hot pirsuite. bu oyunun online kodu psn den verilmiyor onu anladık peki aldığınızda online oynayabiliyormusunuz ? yoksa ayrıyetten kod da almak gerekiyormu ? ona göre yeniden bi kardeşlik oluşturup birde bunu almayı planlıyorum..

serdar_fx kardeşim teklif etmişti amma velakin oyun cd olarak elime geçmediği için düşünüyorum bende.

abi öğrendiğim kadıyla online kodu olayı yok yani indirenler onlineda oynayabilecek. bu akşam inşallah deneme imkanı bulabiliriz. ozaman daha kesin konuşabilirim. ama oynayan arkadaşlar var onlarda aynı şekilde kardeşlikten almışlar ve onlina sorunsuz bir şekilde giriyorlarmış. diğer kardeşliği daha sonra ek paketler için yapabiliriz.

• oke kardeşim umarım öyledir. ona göre bende bi kardeşlik kurayım.
  • quote:

oke kardeşim umarım öyledir. ona göre bende bi kardeşlik kurayım.

abi bizim gruba yazalım akşama indirirsin oyunu.şu an 3 kişiyiz .
  • 4. kişide hazırmı peki akşama indirebilmek için ?
  • quote:

4. kişide hazırmı peki akşama indirebilmek için ?

özele bak abi mesaj attım.
  • tamamdır kardeşim.
  • tamam son 1 kişi kaldı arkadaşlar.
  • PM attim bende.
  • grup tamam arkadaşlar suspecttr,serdar,osman,desertrain,natsukaws ilgi ve alaka için teşekkürler.
  • eft yapıldı.
  • Bende yaptim. Yarina gelir artik.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.