Şimdi Ara

need for speed hot pursuit kardeşliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_fx -- 30 Temmuz 2011; 15:30:42 >

• store da ne kadar oyun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ares88

store da ne kadar oyun?

50tl kardeş.
  • yok mu arkadaşlar alacak.
  • Onu almak mesele değilde verilecek online kod kimde kalıcak sıkıntı o olur sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

Onu almak mesele değilde verilecek online kod kimde kalıcak sıkıntı o olur sanırım.

online kod bana kalırsa ben 20 tl verebilirim ama kontörle versem olurmu
  • Kod yokmuş PSN'den alınan oyunlarda. Doğru mu acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Need for Speed Underground 2
    16 yıl önce açıldı
    need for speed modifiye
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayForFun

Kod yokmuş PSN'den alınan oyunlarda. Doğru mu acaba?

yoksa 10 tly e hp SÜPER
  • Eğer kod yoksa , bende paypaldan 10 tl göndererek katılabilirim.Pm ile ulaşın.
  • online kod nedir?
    Bende arıyorum oyunu ama sizin burda tam olarak ne yaptığınızı anlayamadım.

Biri açıklayabilir mi?
  • biz 5 kisi aldık oyunu onlıne kod olayı yok herkez oynayabılır
  • ewt arkadaşlar arkadaşımında dediği gibi online kod sorunu yok. şimdi kesin alacak 3 kişi lazım. yanlız birisi oyunu almalı. eğer birisi ben alırım derse bu gün halledebiliriz bu işi yarınada oynarız. cevaplarınızı bekliyorum.
  • banka hesabı olan söylesin yatırayım ben varım...
  • Bizim grupta 40 TL var. Bir kişi daha gönderirse eğer, gönderdiği an alınır oyun. Özel mesajdan iletişime geçiniz.
  • kimse anlatmayacak mı bana neler döndüğünü?

Olayı anlayabilsem bende dahil olabilirim. cunku aradığım bir oyun.

Oyunu satında alabilirim, banka bilgileride verebilirim, olmadı banka hesabınıza payıma düşen parayıda yollayabilirim.
  • Paypal ile ödeyebiliyorsam ben kesin varım.
  • dümenci bunlar mesaj atınn diyorlar mesaj atıyoruzz parayı yolluyalım diye okuyor cvp vermiyorlar itibar etmeyin
  • kardeş oyun alacak biri lazım sen alacaksan şu an yollayayım sana parayı al. oku yazıyı ondan sonra ahkam kes.
  • ne ahkam kesicem rahatsız rahatsız konuşma yazıyorsunuz bizde mesaj atıyoruzzz cvp bile vermiyorsunuzz ben oyunu alıcam diye değil eksik olan 1 kişi için attım ağır abilik yapmayın millete

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizgoren -- 26 Temmuz 2011; 23:19:23 >
  • yazdığın mesaja dikkat eden ozaman dümenci felan yakışmıyor. birde neyin dümenini döndürecez 50 tlnin mi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdar_fx -- 27 Temmuz 2011; 0:18:00 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.