Bildirim
Need for Speed: Hot Pursuit (PS3 Ana Başlık) (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: antking
benim listede 1.08 var deniyorum deniyorum olmuyor sağolsun bir kere 1.18 yaptım sonrası olmuyor nasıl yaptılar bilmiyorum bide kovalamaca için araçlar bize arkadan çarptıgında hasar alıyorlar mı ona göre yeni strateji uygulucam
roadster yarıştada tek çözüm minik dokunuşlurla el freni kullanmak ve 4.5 km de bulunan kestirmeye dalmak bir arkadaş kestirme içinde kestirme var demişti bulamadım ben
hocam beni görmüyon heralde 1.04 -
Hasar güzel dedim ama bişey fark ettim, hasarın sınırı sadece ön tampon sallanana kadar, ordan sonra 50 kere son hızla kaza yapsanız da hasar aynı, NFS SHIFT teki gibi parça düşmüyo arabadan, o tampon hep sallanıyo yani, ön farlar da kusursuz şekilde yanmaya devam ediyo... -
quote:
Orijinalden alıntı: Tolga_06tr
quote:
Orijinalden alıntı: C-TRanger
Poliste değil yav yarışta... :)
:D hehe tamam ozaman.... 3.32
bu arada kovalamacada 1.26 yı nasıl becerdiler anlamadım....
3.26 mı? hmmm geçmiş beni 1 saniye,hemen bakıyorum icabına
bu oyun bi çıksın var ya,işi gücü bıraktırcak bize,ne gece kalcak ne gündüz,kan oturcak yine gözlere
hocam şimdi şöyle oluyor,yola çıkmadan 3 kulhu bir elham ,şaka tabiki... 1.26 diilde az önce 1.03 yaptım,walla öyle bi denk geldki,ilk barikatta tarumar ettim herifleri,bi tane kaçtı ona son anda dokunsaydım 1 dakikanın altına iniyordum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 30 Ekim 2010; 11:21:52 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Vampire Lestat
quote:
benim listede 1.08 var deniyorum deniyorum olmuyor sağolsun bir kere 1.18 yaptım sonrası olmuyor nasıl yaptılar bilmiyorum bide kovalamaca için araçlar bize arkadan çarptıgında hasar alıyorlar mı ona göre yeni strateji uygulucam
roadster yarıştada tek çözüm minik dokunuşlurla el freni kullanmak ve 4.5 km de bulunan kestirmeye dalmak bir arkadaş kestirme içinde kestirme var demişti bulamadım ben
hocam beni görmüyon heralde 1.04
hepinizi geçicem uleyn
-
quote:
Orijinalden alıntı: REAL MADRID
Hasar güzel dedim ama bişey fark ettim, hasarın sınırı sadece ön tampon sallanana kadar, ordan sonra 50 kere son hızla kaza yapsanız da hasar aynı, NFS SHIFT teki gibi parça düşmüyo arabadan, o tampon hep sallanıyo yani, ön farlar da kusursuz şekilde yanmaya devam ediyo...
ben full sürümde hasar daha farklı olur diye düşünüyorum yanılıyor olabilirim o ayrı -
quote:
Orijinalden alıntı: vector x-31
bende kasıcam bakalım kapışmak isteyen varsa gelsin
Nasıl yani -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: REAL MADRID
Hasar güzel dedim ama bişey fark ettim, hasarın sınırı sadece ön tampon sallanana kadar, ordan sonra 50 kere son hızla kaza yapsanız da hasar aynı, NFS SHIFT teki gibi parça düşmüyo arabadan, o tampon hep sallanıyo yani, ön farlar da kusursuz şekilde yanmaya devam ediyo...
ben full sürümde hasar daha farklı olur diye düşünüyorum yanılıyor olabilirim o ayrı
ya tamponda düşmeyiversin zaten,çok tipsiz görünüyor,böyle ezik büzük daha güzel
-
arkadaş listendekilerin bu oyunu oynayan arkadaşlarını ekleyebiliyorsun güzel olmuş o -
fifa 11 e benzer bir sistem yapmışlar..herkesin skorları, dereceleri birbirinin ekranında görünüyor, bu açıdan güzel olmuş... -
ben şu ikinci araç nasıl parçalanıyor çok merak ettim
quote:
Orijinalden alıntı: ilkermurat
adam naptı yaw
-
quote:
3.27.40'ın altına inen var mı? Ona göre kasıcam...
3.26.26 hacım afedersin daha tezee -
quote:
quote:
3.26.26 hacım afedersin daha tezee
Benim listede 3.24.90 var hocam. (mistikv) Onu görünce full oyuna bıraktım kasma işlerini... Ya da bi ara bakarım tekrar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C-TRanger -- 30 Ekim 2010; 12:39:16 >
-
quote:
quote:
quote:
Benim listede 3.24.90 var hocam. (mistikv) Onu görünce full oyuna bıraktım kasma işlerini... Ya da bi ara bakarım tekrar...
ekleyim hocam seni,dişli bi rakibe benziyon hatta o elemanıda ekleyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 30 Ekim 2010; 12:43:18 >
-
forumda zaten kendisi... -
quote:
forumda zaten kendisi...
yani muhtemelen.. ama görmedim arkadaşı hiç,ama sorun değil görürüz bi ara -
quote:
quote:
quote:
quote:
ekle bakalım elemanı
-
quote:
Orijinalden alıntı: mıstıkv
quote:
quote:
quote:
quote:
ekle bakalım elemanı
-
quote:
Orijinalden alıntı: mıstıkv
quote:
quote:
quote:
quote:
ekle bakalım elemanı
güldürdünüz be
-
selam beyler direksiyonla güzel randıman alan varmı oyundan ?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X