Şimdi Ara

Need for Speed: Hot Pursuit (PS3 Ana Başlık) (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.618
Cevap
1
Favori
59.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zafer1857

Arkadaşlar oyun içindeki storeda online pass satılıyor mu? Oyuna sahip olan arkadaşlardan cevap bekliyorum. Teşekkürler.

?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Orijinalden alıntı: alican88

bütün dlc lerini indirdim oyun gerçekten çok güzel

dlc lerin arasında bir tane çok sağlam araba var onu indirdin mi ?

Lamborghini Sesto Elemento dan bahsediyorsun sanırım.

Manyak araba gerçekten şuan piyasadaki yarış oyunlarında sadece Hot Pursuit de var bu araç.

Need for Speed: Hot Pursuit (PS3 Ana Başlık)

evet indirdim dostum arkadaşında dediği gibi sesto (sixth) elemento araba polis modunda tam bir şaheser çok iyi hızlanıyor ve interroptermiydi neydi tek araba yakalamaya çalıştığımız modda araba aniden dönsede bu arabada dönüyor ve arayı açmıyor..ama bir gerçek varki bu oyunun tek vazgeçilmez arabası BUGATTİ VEYRON 16.4 GRAND SPORT 0-100 2.5 saniye 415 kmh 1200 bhp (ben nos la beraber 445 i gördüm) ister polis modu ister wanted modu tek arabamdı uçak

• quote:

Kendisi 0-100 km hıza 2.5 saniye de çıkıyor ve 2.8 Milyon$ lık fiyatı ile Dünya'nın en pahalı arabasıdır.

Lamborghini sesto elemento Aman allah bakarmısınız şu cihaza

• biri arabamı dedi :D

• Lamboyla kapiscak tek cihaz zaten :D
  • quote:

Lamboyla kapiscak tek cihaz zaten :D

üstad bunlara binilmez yahu seyirlik arabalar :D ayrıca düşünsene türkiyedesin sestoya yada bugattiye biniyosun ışıklarda durdun arkadan bir doğan gümm çarptı ne olacak
  • o canavarlara bincek para sende olduktan sonra çarpsalar bile koymaz diyorum
  • quote:

o canavarlara bincek para sende olduktan sonra çarpsalar bile koymaz diyorum

ayrıca türkiyede ne işin var diyosun
  • sestoyu bilmemde burda bitane Bugatti geziyo yollarda
  • slm arkadaşlar ;

gran turismoyu bir hevesle almıştım fakat hayal kırıklığı yarattı 4-5 kere oynayıp sattım,

ben de zamanında( 90lı yıllar ) pc den oynadığım ve zevk aldığım NFS serisinden

bir oyun almaya karar verdim fakat sizce hangisi en iyi, ( hot pursuit düşünüyorum ama shift serisi nasıl) , online nasıl zevkli mi ona göre sıfır alacağım

teşekkürler
  • Sonunda dün psn'den 49 tl karşılığı ortak olarak psnden full sürümünü satın aldık. Eski zamanlara döndüm resmen çok eğlencelidiyor mutlaka oynanması gereken bir oyun diyorum.
  • @zack06 hayırlı olsun ortaklardan biriside Emre mi

Gelin pistlere yarışalım biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: *planet*

slm arkadaşlar ;

gran turismoyu bir hevesle almıştım fakat hayal kırıklığı yarattı 4-5 kere oynayıp sattım,

ben de zamanında( 90lı yıllar ) pc den oynadığım ve zevk aldığım NFS serisinden

bir oyun almaya karar verdim fakat sizce hangisi en iyi, ( hot pursuit düşünüyorum ama shift serisi nasıl) , online nasıl zevkli mi ona göre sıfır alacağım

teşekkürler

Need for Speed Hot Pursuit

Hiç düşünmeden alablirsin seni yarı yolda bırakacak bir oyun değil

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Avatarlamaca

quote:

oyunu çıkar çıkmaz almıştım hala bıkmadan usanmadan oyunuyorum......^^

yazlıktayım da bir arkadaşa gösterdim oyunu. ağzı açık kaldı grafikleri ne kadar iyiymiş , çevreyi harika düzenlemişler dedi. üstelik monitörde oynadık bi lcd tv de görseydi kim bilir neler derdi oyun çok güzel hakkatten.

gelin arada yarışalım

bende hala severek oynuyorum, aranıza dönmeyi çok isterdim ama artık internetim yok

bu oyunun değerini zaman ilerledikçe daha iyi anlıyorum,şu kadar zamandan sonra tekrardan kendini oynatıyorsa o oyun sağlamdır..dirt mırt hikaye,adı gibi dırt,bitirmeden kaldırdım kenara,ilk oyunun ününden faydalananan bir seriden başka birşey değil,aynı grafik motoru,2 rally yarışı yapacaz diye 10 tane saçma modla uğraşıyoruz..artık rally oyunu değil,içinde rally moduda olan başka bir yarış oyunu oldu.. hot pursuit akarrrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 16 Temmuz 2011; 9:58:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

quote:

quote:

quote:

yazlıktayım da bir arkadaşa gösterdim oyunu. ağzı açık kaldı grafikleri ne kadar iyiymiş , çevreyi harika düzenlemişler dedi. üstelik monitörde oynadık bi lcd tv de görseydi kim bilir neler derdi oyun çok güzel hakkatten.

gelin arada yarışalım

bende hala severek oynuyorum, aranıza dönmeyi çok isterdim ama artık internetim yok

bu oyunun değerini zaman ilerledikçe daha iyi anlıyorum,şu kadar zamandan sonra tekrardan kendini oynatıyorsa o oyun sağlamdır..dirt mırt hikaye,adı gibi dırt,bitirmeden kaldırdım kenara,ilk oyunun ününden faydalananan bir seriden başka birşey değil,aynı grafik motoru,2 rally yarışı yapacaz diye 10 tane saçma modla uğraşıyoruz..artık rally oyunu değil,içinde rally moduda olan başka bir yarış oyunu oldu.. hot pursuit akarrrr

Vayy hocam nerelerdesin yahu nete ne oldu. Dedigin gibi rally oyunlarininda icine ettiler iyice neyseki. Yillardan sonra adam akilli bir nfs serisi cikarmayi basardilarda yaris yaptigimizi anliyoruz bu arada umarim en kisa surede tekrardan aramiza donersin

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

gelin arada yarışalım

Vayy hocam nerelerdesin yahu nete ne oldu. Dedigin gibi rally oyunlarininda icine ettiler iyice neyseki. Yillardan sonra adam akilli bir nfs serisi cikarmayi basardilarda yaris yaptigimizi anliyoruz bu arada umarim en kisa surede tekrardan aramiza donersin

walla dostum kapışmaları bende çok özledim,4 ay önce ani bir şehir değişikliği hala oturtamadım düzeni ama internet yakın zamanda lazım malum nfs the run geliyor

yahu dirt in olsun diğer pek çok oyunun olsun yaptığı resmen sahtekarlık,koskoca bir nesil boyunca tek bir grafik motoruyla 3-4 oyun çıkarıyorlar,bir kere tuttu ya ,ama nfs de durum öyle değil,şimdi birde dice'yle paslaşmaya başladılarki bakalım forsbite 2 grafik motoruyla the run nasıl olacak,bekliyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 16 Temmuz 2011; 10:47:03 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

gelin arada yarışalım

walla dostum kapışmaları bende çok özledim,4 ay önce ani bir şehir değişikliği hala oturtamadım düzeni ama internet yakın zamanda lazım malum nfs the run geliyor

yahu dirt in olsun diğer pek çok oyunun olsun yaptığı resmen sahtekarlık,koskoca bir nesil boyunca tek bir grafik motoruyla 3-4 oyun çıkarıyorlar,bir kere tuttu ya ,ama nfs de durum öyle değil,şimdi birde dice'yle paslaşmaya başladılarki bakalım forsbite 2 grafik motoruyla the run nasıl olacak,bekliyoruz...

Bakalim. Senin dedigin gibi yeni. Nfs serisinden bende umitliyim. Bu arada hayirli olsun gule gule oturun

• Bakalim. Senin dedigin gibi yeni. Nfs serisinden bende umitliyim. Bu arada hayirli olsun gule gule oturun

eyvallah dostum.. nfs run inşallah hotpursuit in kalitesini yakalar
  • quote:

Sesto Elemento rakiplerine göre çok yavaş bir araç max hızı 186mph dir bu da max 300 km/h yapar aşırı yüksek fiyatının olması komple karbon fiberden yapılmasıdır yoksa hız olarak Bugatti den çağ geride bir araçtır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 16 Temmuz 2011; 22:59:17 >
  • quote:

quote:

Sesto Elemento rakiplerine göre çok yavaş bir araç max hızı 186mph dir bu da max 300 km/h yapar aşırı yüksek fiyatının olması komple karbon fiberden yapılmasıdır yoksa hız olarak Bugatti den çağ geride bir araçtır.

Benim bildigim bu aracta 400 e yakin bi ibre var diye biliyorum
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.