Şimdi Ara

Need for Speed: Hot Pursuit (PS3 Ana Başlık) (73. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.618
Cevap
1
Favori
59.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vector x-31

quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Lamboyla kapiscak tek cihaz zaten :D

Sesto Elemento rakiplerine göre çok yavaş bir araç max hızı 186mph dir bu da max 300 km/h yapar aşırı yüksek fiyatının olması komple karbon fiberden yapılmasıdır yoksa hız olarak Bugatti den çağ geride bir araçtır.

Benim bildigim bu aracta 400 e yakin bi ibre var diye biliyorum

Yanlış biliyorsun dostum 570 beygir bu araç.

http://en.wikipedia.org/wiki/Lamborghini_Sesto_Elemento

Lambo nun 350 basan aracı bile yok bildiğim kadarıyla en hızlılar Bugatti, Pagani, Koenigsegg.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Project Scorpio -- 16 Temmuz 2011; 23:18:22 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Lamboyla kapiscak tek cihaz zaten :D

Sesto Elemento rakiplerine göre çok yavaş bir araç max hızı 186mph dir bu da max 300 km/h yapar aşırı yüksek fiyatının olması komple karbon fiberden yapılmasıdır yoksa hız olarak Bugatti den çağ geride bir araçtır.

Benim bildigim bu aracta 400 e yakin bi ibre var diye biliyorum

Yanlış biliyorsun dostum 570 beygir bu araç.

http://en.wikipedia.org/wiki/Lamborghini_Sesto_Elemento

Lambo nun 350 basan aracı bile yok bildiğim kadarıyla en hızlılar Bugatti, Pagani, Koenigsegg.

Yinede ben lambo diyorum hocam oyle bir dizayn varki aracta. Insanin aklini aliyor resmen bu arada sende gel yarisalim arada eski gunlere donelim biraz :)

• Hehe sağol PS3 de online pek takılmıyorum ben XBL akar.

Bu arada 2.8Milyon$ o arabaya vereceğime 2.5Milyon Euro verip Reventon alırım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lamborghini-lamborghini-reventon-limited-edition-1-of-20-51597830/detay/

• ne cihaz yapmis be abi herifler suraya bak uzay gemisigibi
  • quote:

Hehe sağol PS3 de online pek takılmıyorum ben XBL akar.

Bu arada 2.8Milyon$ o arabaya vereceğime 2.5Milyon Euro verip Reventon alırım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-lamborghini-lamborghini-reventon-limited-edition-1-of-20-51597830/detay/

XBL de yarışalım hocam ozaman :) dünyanın engüçlü arbası bugattidir 400 km hıza sahiptir ve 2.7 saniyede 100 gören bir araçtır elemento bugattiyle yarışamaz ama elemento manyk bir konsepte sahip bir araç favorim lambo reventondur ama bugattinn yeri gönlümde bambaşka :D

• Bugatti'nin arabaya benzer bir yönü yok, iyi anlamda söylemiyorum. Çekici bir tarafı yok bana göre, çirkin. Pagani de öyle, sanıyorum Isveç merkezli olan Koenigsegg (Kesin yanlış yazdım. de.) Reventon'ın da arabaya benzer yönü yok, iyi anlamda söylüyorum, daha çok uçak. Bence dünyanın en sıradışı tasarımına sahip araç, aynı şey Aventador için de geçerli özellikle. Gallardo ve Murcielago da müthişler, bir ara yaptıkları Concept Miura bile güzeldi. Sonuç olarak bence Lamborghini, Ferrari'den de öndedir, dünyanın en güzel tasarımına sahip ve en çekici araçlarını üretir. Diablo, Countach gibi kazma kazma modeller yaparken çağ atladılar resmen şu modellerle. Ama Amerikan arabaları dendiği zaman benim için iş biraz değişir, Mustang Shelby GT-500, Challenger, Charger, Corvette Z-06 ve 28, Viper SRT-10, (Cadillac'lar da güzeldir ama bu saydıklarım kadar asla değil. )hele bir Chevrolet'nin Camaro'su var ki aman Allahım! Chevrolet Camaro SS en büyük sevdam diyebilirim, neyse uzatmayayım daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 17 Temmuz 2011; 0:39:45 >

• arkadaşlar bu oyunu offline olarak split screen oynayamıyor muyuz acaba? (ekranı ikiye bölerek)

Ben bu modu bulamadım, kuzenimle oynayacaktık ama böyle bir seçeneği bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ares88

arkadaşlar bu oyunu offline olarak split screen oynayamıyor muyuz acaba? (ekranı ikiye bölerek)

Ben bu modu bulamadım, kuzenimle oynayacaktık ama böyle bir seçeneği bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Split-screen oyunda yok diye hatırlıyorum ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximum_Carnage

quote:

Orijinalden alıntı: ares88

arkadaşlar bu oyunu offline olarak split screen oynayamıyor muyuz acaba? (ekranı ikiye bölerek)

Split-screen oyunda yok diye hatırlıyorum ama.

youtube'daki videolarda splitscreen oynanış videoları var. Bende ilk başta yok sandım ama orda da görünce heralde menüde bulamadım diye düşündüm.
  • quote:

Bugatti'nin arabaya benzer bir yönü yok, iyi anlamda söylemiyorum. Çekici bir tarafı yok bana göre, çirkin. Pagani de öyle, sanıyorum Isveç merkezli olan Koenigsegg (Kesin yanlış yazdım. de.) Reventon'ın da arabaya benzer yönü yok, iyi anlamda söylüyorum, daha çok uçak. Bence dünyanın en sıradışı tasarımına sahip araç, aynı şey Aventador için de geçerli özellikle. Gallardo ve Murcielago da müthişler, bir ara yaptıkları Concept Miura bile güzeldi. Sonuç olarak bence Lamborghini, Ferrari'den de öndedir, dünyanın en güzel tasarımına sahip ve en çekici araçlarını üretir. Diablo, Countach gibi kazma kazma modeller yaparken çağ atladılar resmen şu modellerle. Ama Amerikan arabaları dendiği zaman benim için iş biraz değişir, Mustang Shelby GT-500, Challenger, Charger, Corvette Z-06 ve 28, Viper SRT-10, (Cadillac'lar da güzeldir ama bu saydıklarım kadar asla değil. )hele bir Chevrolet'nin Camaro'su var ki aman Allahım! Chevrolet Camaro SS en büyük sevdam diyebilirim, neyse uzatmayayım daha.

lambonun hattaları çok keskin reventon uçak ve hatları acayip keskin bugatti klasik ama ah o motor yokmu o motor :D bak camaro ss ve charger bende severim :) ekleyinde oynayalım şu oyunu online yahu :)

• quote:

Bugatti'nin arabaya benzer bir yönü yok, iyi anlamda söylemiyorum. Çekici bir tarafı yok bana göre, çirkin. Pagani de öyle, sanıyorum Isveç merkezli olan Koenigsegg (Kesin yanlış yazdım. de.) Reventon'ın da arabaya benzer yönü yok, iyi anlamda söylüyorum, daha çok uçak. Bence dünyanın en sıradışı tasarımına sahip araç, aynı şey Aventador için de geçerli özellikle. Gallardo ve Murcielago da müthişler, bir ara yaptıkları Concept Miura bile güzeldi. Sonuç olarak bence Lamborghini, Ferrari'den de öndedir, dünyanın en güzel tasarımına sahip ve en çekici araçlarını üretir. Diablo, Countach gibi kazma kazma modeller yaparken çağ atladılar resmen şu modellerle. Ama Amerikan arabaları dendiği zaman benim için iş biraz değişir, Mustang Shelby GT-500, Challenger, Charger, Corvette Z-06 ve 28, Viper SRT-10, (Cadillac'lar da güzeldir ama bu saydıklarım kadar asla değil. )hele bir Chevrolet'nin Camaro'su var ki aman Allahım! Chevrolet Camaro SS en büyük sevdam diyebilirim, neyse uzatmayayım daha.
    Zevklerimiz tamamen aynı,o 3 arabadan da nefret ediyorum hiçbir çekiciliği yok dizayn olarak.

• bugatti önce o domuz burnunu düzeltsin,her şey hız demek değil,lamborghiniyi tek geçerim hele reventon yemede yanında yat... ayrıca bugatti hızlı olabilir ama kimle yarışsa 0-100 metrede yığılıp kalıyor,youtube da bol bol örneği var merak edenler izlesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

bugatti önce o domuz burnunu düzeltsin,her şey hız demek değil,lamborghiniyi tek geçerim hele reventon yemede yanında yat... ayrıca bugatti hızlı olabilir ama kimle yarışsa 0-100 metrede yığılıp kalıyor,youtube da bol bol örneği var merak edenler izlesin

eminmisin üstad m5 le kapışıyo m5 e avantaj bile veriyo sonra yanından mermi gibi geçiyor 1001 beygir gücü var nasıl yığılıp kalsın
  • sadece time trialler kaldı :/
  • http://www.youtube.com/watch?v=O3OYZyRzZ1k bu araba benim olsun 0-100 de yığılıp kalsın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican88

quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

bugatti önce o domuz burnunu düzeltsin,her şey hız demek değil,lamborghiniyi tek geçerim hele reventon yemede yanında yat... ayrıca bugatti hızlı olabilir ama kimle yarışsa 0-100 metrede yığılıp kalıyor,youtube da bol bol örneği var merak edenler izlesin

eminmisin üstad m5 le kapışıyo m5 e avantaj bile veriyo sonra yanından mermi gibi geçiyor 1001 beygir gücü var nasıl yığılıp kalsın

yok sonradan geçiyor ama ilk kalkışta ağır kalıyor,sonradan devirlenince hızlanıyor

• Bugatti İstanbulda

• __________________-

• ______________________

• quote:

Bugatti İstanbulda

Fotografları sizmi çektiniz
  • 
Sayfa: önceki 7172737475
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.