Şimdi Ara

Need for Speed: Hot Pursuit (PS3 Ana Başlık) (75. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.618
Cevap
1
Favori
59.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vector x-31

valla oyunu direk arşive koyduğum için köşede kenarda hali hazırda bekliyor gelen olursa inelim pistlere

yahu ben hergün oynuyorumda evde internet yok,offline takılıyorum
    oyun zaman geçtikçe dahada kıymetleniyor bu arada,ayrı bir keyifle oynuyorum

the run bu kaliteyi yakalayacakmı merak ediyorum,bu oyunun benim gözümde iki eksisi var sadece,biri most wanted daki veya underground 2 deki gibi aktif bir serbest dolaşması yok,isteğe bağlı boş şehri turlamaca var sadece.. ikinciside müzikler son 2-3 nfs dir çok zayıf kalıyor,hele shift 2 de iyice kötü,aynı şarkının bir kaç tane versiyonunu yapmışlar,eskiden nfs denildimi hiç birşey yoksa müzikleri var denirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vampire Lestat -- 19 Temmuz 2011; 16:38:07 >

• @Vampire Lestat evet hocam müzikler gerçekten çok zayıf kalmış bu seride The Run serisini bende merak ediyorum

Arcade olmassa bana gelmez
  • Müzikler konusunda bu oyuna tema müziği olarak Edge of the Earth'ü kim seçmişse alnından öpmek gerek diye düşünüyorum. Yarışırken bu kadar gaz veren, polis sireniyle uyumlu başka bir şarkı bulunabilir miydi? Onun dışında şarkı listesinde 4-5 tane güzel şarkı var ama genel olarak pek iyi değil, evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

@Vampire Lestat evet hocam müzikler gerçekten çok zayıf kalmış bu seride The Run serisini bende merak ediyorum

Arcade olmassa bana gelmez

arcade hocam merak etme,ama hazırlayan ekip baya sabıkalı bir ekip umarım hakkını verirler
  • bu oyundan sonra run a elimi bile sürmem...bir kere grafik motoru değişmiş yani nfs carbon yada most wanted tarzı olmuş onu gördükten sonra moralim bozuldu belki nfs hp 2 yi yaparlar umudum bir tek bu :)
  • Arkadaşlar bu oyun psn kardeşlği ile alan var mı?

Varsa eğer online kod sıkıntısı yaşatıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alican88

bu oyundan sonra run a elimi bile sürmem...bir kere grafik motoru değişmiş yani nfs carbon yada most wanted tarzı olmuş onu gördükten sonra moralim bozuldu belki nfs hp 2 yi yaparlar umudum bir tek bu :)

bizde zaten Most Wanted Ruhunun gelmesini istiyoruz Dünyanın 1 numaralı Araba yarışı oyunudur Most
  • quote:

bu oyundan sonra run a elimi bile sürmem...bir kere grafik motoru değişmiş yani nfs carbon yada most wanted tarzı olmuş onu gördükten sonra moralim bozuldu belki nfs hp 2 yi yaparlar umudum bir tek bu :)

bizi heycanlandıran o grafik motoru zaten battlefield da kullanılan forsbite 2 motoru
  • Veyron videosunu izledim de bu geldi aklıma. Bence bu daha bomba... 'Geçerim adami da ayibolur.'

• serverlar dolumu arkadaşlar ?
  • NFS de konsept araçlar olmuyor değilmi yani olsaydı da Mazda Furai yi birde nfs gözüyle görseydik. GT5 de havası sönük kalıyor arabanın. Gerçi GT5 de Veyron un bile havası sönük kalıyor ya neyse.

Mazda Furai Konsept, ooof of.
     Need for Speed: Hot Pursuit (PS3 Ana Başlık)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OtoburPirana -- 20 Temmuz 2011; 10:54:39 >
  • most wanted ve o grefik motorunu sevmemiştim nfs underground 1 ve 2 den sonra benim için hayal kırıklığı olmustu shift ve shift 2 dahil...ama nfs hp ile tekrar hayata döndü gözümde ve run yanına birtanede hp 2 yapsınlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Veyron videosunu izledim de bu geldi aklıma. Bence bu daha bomba... 'Geçerim adami da ayibolur.'

gir g.tüne,gir g.tüneee

• arkadaşlar ben oyunu store dan alcam boyutu ne kadar bilen varmı.

16 saat te filan inermi

• quote:

Orijinalden alıntı: ApMoMo_Tr

arkadaşlar ben oyunu store dan alcam boyutu ne kadar bilen varmı.

16 saat te filan inermi

16 saatmi yok üstad okadar sürmez internetin hızlıysa ps3 ten çekmesi daha kolay muhtemelen en fazla 6 saat sürer oda max yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican88 -- 20 Temmuz 2011; 13:26:46 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ApMoMo_Tr

arkadaşlar ben oyunu store dan alcam boyutu ne kadar bilen varmı.

16 saat te filan inermi

16 saatmi yok üstad okadar sürmez internetin hızlıysa ps3 ten çekmesi daha kolay muhtemelen en fazla 6 saat sürer oda max yani

üstad benim int. uydunet 1mb

yüzde 62 falan çekiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

quote:

Orijinalden alıntı: C-TRanger

Veyron videosunu izledim de bu geldi aklıma. Bence bu daha bomba... 'Geçerim adami da ayibolur.'

gir g.tüne,gir g.tüneee

Ahaaa haaa haaaa. :D. Torosla ferroyu kovalamaya calisiyor amcam ferro bi ara dellenip uzatiyor. Arabayla degilde Telefonun zoomuyla yakalamaya calisiyor :D

• NFS Hot Pursuit DLC'lerinde UK ve TR PS Store da indirim yapılmış,almayı düşünenler varsa kaçırmasın.

NFS Hot Pursuit Game Modes Pack (Armed & Dangerous) (was £5.49/€6.99 – now £3.19/€3.99)
    NFS Hot Pursuit Lamborghini Untamed Pack (was £5.49/€6.99 – now £3.19/€3.99)
    NFS Hot Pursuit Porsche Unleashed Pack (was £5.49/€6.99 – now £3.19/€3.99)
    NFS Hot Pursuit Super Sports Pack (was £5.49/€6.99 – now £3.19/€3.99)
    NFS Hot Pursuit Three for All Bundle (was £15.99/€19.99 – now £13.99/€17.99)
  • yeni dlc gelecekmi bilginiz varmı?
  • quote:

yeni dlc gelecekmi bilginiz varmı?

bu saatten sonra zor bence,zaten büyük ihtimal artık yenisi çıkmayacak diye indirim yaptılar
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.