Need for Speed™ Heat gibi birşey yapmazlar umarım. Çocukluğumuzun efsane oyunlarının markası (ki en sevdiğim oyunu nfs 5 nam-ı diğer porş :) ) Şuan 30 yaşındayım hem heat hem fh4 oynuyorum, ea games adına üzüldüm. Gereksiz yere sistem kasan ve hiçbirşey vaad etmeyen gaza basınca ekran sallanan arcade imsi oyun :) indirdim ve 2 kere oynadım sadece. Umarım eski günlerine dönerler ama bu oyun motoru ile biraz zor. Yarısı kadar sistem yiyen fh4 çok daha güzel oynanış ve grafik sunuyor. |
Need for Speed: Hot Pursuit Remastered [6 KASIM] [ANA KONU] (8. sayfa)
-
-
Yalan olmasın açıp izlemedim bile. Vakit kaybı olacağından adım gibi eminim. Ön yargı falan değil acı tecrübe.
-
Neyi açıp izlemedin dostum? Duyuru daha yarın 18.00'da yapılacak :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Heat bence Ghost Games'in diğer NFS franchiselarına göre daha iyiydi çok eksiği olan bir oyun olmasına rağmen. Oyunu 2 defa bitirdim ve PC'de optimizasyon sorunu yaşamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 4 Ekim 2020; 23:24:11 >
ilk mesajdaki video neyse işte hiç tıklamadım.
-
O EA Play Live'daki 20 saniyelik teaser. 2 yerinde duran araba hariç oyunla ilgili hiçbir bilgi vermiyor. Asıl olay yarın saat 18.00'da :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 4 Ekim 2020; 23:27:1 >
Japonlar sağolsun modifiyeyi dibine kadar yaşayan millet. Oyunda çoğu araba japon.
Güzelim seri yıllar önce bir N f s de bitti. Ea yatacak yerin yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yeni bir çöp doğuyor. Yeni Forza Motorsport ve Gran Turismo 7 varken satış yapabilirlerse büyük başarı.
-
Önceki sayfalarda görüntülerin tümünü paylaştım hocam.
NFS The Run son eğlendiğim NFS oldu. The Run öncesi de gereksiz oyunlar var elbette ama konumuz bu değil şimdi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Duyuruya son bir saat.
quote:
Orijinalden alıntı: elpdrno_046
Duyuruya son bir saat.Edit
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 5 Ekim 2020; 18:5:45 > -
Geliyor:
-
Kesinleşti..Hot Pursuiet R.
-
Nfs = hot pursuit...
Eski oyunu bile hala güzel...
-
remastered sadece oyun kapağına gelmiş anlaşılan o da yazıyla remastered yazmışlar
-
Bu ne yaa hep grafikler aynı fizikler aynı araçlar aynı, oyunun kapak tasarımı bile aynı :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: Daniel Faradayremastered sadece oyun kapağına gelmiş anlaşılan o da yazıyla remastered yazmışlar
abi niye inatla MW yada carbon oyunlarına dokunmuyorlar..Bence MW yada carbon daha çok satardı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X