Şimdi Ara

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered [6 KASIM] [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
2
Favori
8.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk gösterimi izledim ve dedim ki aynen eski grafikler şimdi bunu gösterirken aniden yeni grafiklere geçicek ve şok olucam, sonuç: eee aynı oyun???

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Detaylı oynanış görüntüsü görmek lazım tabi ama düşük kalitedeki videodan gördüğüm kadarıyla 2010daki oyuna grafik modu yapmışlar gibi.

İşe iyi tarafından bakalım. Zaten 2010daki oyunda hem çevre hemde araç grafikleri çok güzel ve detaylıydı. 3 kere bitirdiğim oyuna keşke yeni araçlar, yeni harita, yeni görevler gelse diyordum. Benim beklentimi karşılayacak gibi duruyor. Büyük ihtimal büyük ekip 2021de çıkacak yeni nfs için uğraşıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 5 Ekim 2020; 18:13:48 >
  • Bu güzelim ve dolu dolu olan nesle EA böyle bir çöp(!) ile veda edecek sanırım. PSN Önsipariş fiyatı 279₺

• Online ı çok eğlenceliydi😃😃

• quote:

Orijinalden alıntı: gowlet

Bu güzelim ve dolu dolu olan nesle EA böyle bir çöp(!) ile veda edecek sanırım. PSN Önsipariş fiyatı 279₺

2021de yeni oyun çıkacak zaten. Hp 2010 çok güzel bir oyundu. Güncellenmiş grafik ve yeni içeriklerle tekrar gelmesine çok sevindim. Eğer oynamayan varsa hp 2010u öneririm çok zevkli bir oyun.

• Hadi bakalım.

• gokhans19 kullanıcısına yanıt
    Bu değil de illa eski bir oyun çıkacaksa The Run çıkmalıydı..

• gokhans19 kullanıcısına yanıt
    Need for Speed: Hot Pursuit Remastered [6 KASIM] [ANA KONU]

Maalesef ki yeni araç eklenmemiş. Büyük ihtimalle harita da aynı kalmıştır

• Need for Speed: Hot Pursuit Remastered [6 KASIM] [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi War Rock -- 5 Ekim 2020; 17:29:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010’daki oyunun hastasıyım. Oyunun fizikleri çok iyiydi zaten ona hiç dokunmasınlar ama güncel araçlar eklenmeliydi ve harita genişletilmeliydi. 2010’daki oyunun grafikleri bile iyiydi zaten. Üzerine koymuşlardır diye düşünüyorum. Trailer direkt 2010’daki oyuna ait bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: gowlet

Bu değil de illa eski bir oyun çıkacaksa The Run çıkmalıydı..

Onu yapan stüdyo kapandı.

• Need for Speed Hot Pursuit Remastered Duyuruldu

EA, Need for Speed Hot Pursuit Remastered'ı resmi olarak duyurdu.

Arkadaşlar üzgünüm dışardaydım, ancak gelebildim. Şimdi sayfayı güncelleyip detayları paylaşacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 5 Ekim 2020; 18:47:53 >
  • Need for Speed Hot Pursuit Remastered 6 Kasım'da PC, Xbox One, PS4 Platformlarına, 13 Kasım'da ise Nintendo Switch'e Geliyor

Dünkü sızıntılar doğru çıktı, oyun gerçekten de 6 Kasım'da çıkıyor

• Need for Speed Hot Pursuit Remastered Araç Listesi Açıklandı - Yeni Araç Yok

EA, sitesinde oyunda bulunacak araçları listeledi. Orijinal oyundaki tüm araçları içerecek olan Need for Speed Hot Pursuit Remastered'a yeni araç eklenmeyecek.

Araç Listesi İçin;

• çok fark var Need for Speed: Hot Pursuit Remastered [6 KASIM] [ANA KONU]  So lowering the contrast is called “remaster” in 2020, understood Need for Speed: Hot Pursuit Remastered [6 KASIM] [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 5 Ekim 2020; 19:6:51 >

• Hadi bakalım bunlar da yesin remastered ekmeğini. Yeni bişey zaten yapamıyorlar. Most wanted ı da görseydik şu ölümlü halimizle ya neyse.

• Need for Speed Hot Pursuit Remastered Orijinal Oyundaki Tüm DLC'leri İçerecek ve Çapraz Platform Destekyelecek

EA, Remastered versiyonunun orijinal oyundaki tüm DLC'leri içereyeceğini ve çapraz platform destekleyeceğini açıkladı. Oyunun diğer özellikleri;

Platformlara Göre Oyunun Desteklediği Kare Hızı ve Çözünürlükler;
    Xbox One
    -1080p 30 FPS
    PlayStation 4
    -1080p 30 FPS
    Nintendo Switch
    -1080p 30 FPS
    Xbox One X
    -1080p 60 FPS
    -4K 30 FPS
    PlayStation 4 Pro
    -1080p 60 FPS
    -4K 30 FPS
    PC
    -Oyun en güzel görüntüyü PC'de verecek ve oyunun PC sürümü 4K 60 FPS destekleyecek.

Oyun ayrıca geliştirilmiş arayüz, yüksek çözünürlüklü dokular, yüksek çözünürlüklü yansımalar, daha yüksek parçacık kalitesi ve geliştirilmiş AA/SSAO ile birlikte geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 5 Ekim 2020; 19:8:27 >

• Oyundan Görüntüler:

• Forza horizon 4 deki challenge ları görünce bende böyle şaşırıyorum 😁

• _GRKM_ kullanıcısına yanıt
    Remastered olmayanda renkler daha canlı şaka gibi ya. Remastered diyince DICE’nin tüm gücüyle gelecek diye beklentiye girdim. Bari remastered deme yeni nesle de çıkarıyoruz de..

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.