< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
Detaylı oynanış görüntüsü görmek lazım tabi ama düşük kalitedeki videodan gördüğüm kadarıyla 2010daki oyuna grafik modu yapmışlar gibi. İşe iyi tarafından bakalım. Zaten 2010daki oyunda hem çevre hemde araç grafikleri çok güzel ve detaylıydı. 3 kere bitirdiğim oyuna keşke yeni araçlar, yeni harita, yeni görevler gelse diyordum. Benim beklentimi karşılayacak gibi duruyor. Büyük ihtimal büyük ekip 2021de çıkacak yeni nfs için uğraşıyor. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 5 Ekim 2020; 18:13:48 > |
2021de yeni oyun çıkacak zaten. Hp 2010 çok güzel bir oyundu. Güncellenmiş grafik ve yeni içeriklerle tekrar gelmesine çok sevindim. Eğer oynamayan varsa hp 2010u öneririm çok zevkli bir oyun. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi War Rock -- 5 Ekim 2020; 17:29:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Onu yapan stüdyo kapandı. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 5 Ekim 2020; 18:47:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
çok fark var So lowering the contrast is called “remaster” in 2020, understood < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 5 Ekim 2020; 19:6:51 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 5 Ekim 2020; 19:8:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |