Mw iyidir serideki güzel oyunlardan biriydi bunuda öyle yaparlar heralde
Ya bence MW yi alıp frostbite 2 koyup versinler ben yine oynarım alıp. Yeterki içine etmesinler
İçine edecekler hiç kuşkusuz EA değil, Crytek yapsın şu oyunu
quote:
Orijinalden alıntı: erdemguven
btgames haberi kaldırmış geçmiş olsun :D
Sağlık olsun. Biz yinede bekleyelim.
oh be hele şükür modifiye yapmak istiyorummmmmm
quote:
Orijinalden alıntı: Rambo_FT
İçine edecekler hiç kuşkusuz EA değil, Crytek yapsın şu oyunu
adamlar futbol oyunu yapacaklar bunuda yaparlar merak etme
quote:
Orijinalden alıntı: Sir Pinky
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Legend
Criteron Games
Criterion'a kurban ol sen onlardan daha iyi kimse yapamaz bu oyunu.
criterion gamesin neyine kurban olacam ?
ben vurdulu kırdılı burnout oyununu istemiyorum kardeşim.
En sevdiğim NFS oyunuydu MW. En az onun kadar iyi olur diye umuyorum ama EA Games işte, bunun da içine eder. Açık dünya olursa da iyi olur hani.
Criterion Games'ın yaptığı Burnout Paradise ve Hot Pursuit sürümlerinden fazlasıyla memnundum. Hot Pursuit'in aldığı puanları ve ödülleri göz önünde bulundurursak, yine en iyisi o yapacak gibi görünüyor. Most Wanted'ı EA kendisi yapmıştı. Tabii yine kendisi yaparsa tadından yenmez ancak eski çalışanları yok diye biliyorum. O yüzden başka firmalara yaptırıyor.
hadi bakalım
güzel haber .NFS serisi içinde en sevdiğim oyundu.Hayal kırıklığı yaşatmaz umarım
İnşallah yenisi çıkar. Son çıkan NFS oyunları hep pist oyunu ve çizgiseldi. Artık sokaklarda özgürce dolaşma vakti, modifiye vakti geldi. Hemde yeni nesil grafiklerle.
İlk sayfadan yerimi aldım
Yeni nesil grafiklerle modifiye ha
İnşallah MW 1 kadar iyi bir oyun yapabilirler. Bence şimdiye kadar çıkmış en iyi NFS oyunuydu MW 1
Oyunda BMW M3 yine Şah olsun yoksa oynamayık
quote:
Orijinalden alıntı: SpyM3GTR
Oyunda BMW M3 yine Şah olsun yoksa oynamayık
+1905
Oha, efsane geri donuyor.
Crysis 3 ile beraber en çok beklediğim oyunlar arasına eklendi.
İşte buuuuuuuuuu
underground 1-2 ve mw efsane dönemiydi nfsnin en beğendiğim de mw idi. hamachiden az oynamamıştım harika bir oyundu hala biri oynayalım dese oynarım