Şimdi Ara

Need for Speed: Most Wanted #2 (2012) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.007
Cevap
10
Favori
172.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: SpyM3GTR

Şimdiye kadar forumda yarış oyunlarındaki yazılarıma denk gelmiş olan arkadaşlar vardır.
    Benim için NFS Most Wanted gelmiş geçmiş en iyi yarış oyunudur tartışmasız yanına dahi
    yanaşacak bir oyun benim nezlimde yoktur.

NFS seriside Most Wanted la son buldu gibi zaten ondan sonraki oyunlar eskilerinin
    yanından bile geçemez.
    NFS serisinin içine ettiler umarım Most Wanted adına yaraşır bir oyun olur.Ben gibi
    Most Wanted hastası birisi için müştiş bir haber lakin oyunun içine
    edecekler diyede korkularım mevcut.Hadi hayırlı deyip beklemeye başlayalım.

Korktuğum başıma geliyor sanki.

Modifyesiz Most Wanted mı olurmuş arkadaş.Çıkarmayın da efsane efsane olarka kalsın adını lekelemeyin bariNFS isminin içine zaten yeterince ettiniz

• yol yakınken adını değiştirsinler MW ile tek yakınlığı kahverengi tonları ışık efekti.
  • most wanted'ın içine ettiler

Hayırlı Uğurlu olsun artık galeriden çıkmış araçlarla yarış yapıp, peşimizde de polisler aynı hot pursuit bir fark göremedim hot pursuit'ide aldığımda en fazla 2gün oynadım sonra sildim bence bu nfs yapımı yöneticisi kendi kafasına göre ayarlıyor, oyuncuları pek dikkate almıyorlar bu yıl crysis 3,black ops 2, moh warfighter,arma 3 listemde olacak eğer bu kadar sade bir yapım olacaksa most wanted'ı almam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Westbrook7

yol yakınken adını değiştirsinler MW ile tek yakınlığı kahverengi tonları ışık efekti.

Al benden de o kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Casper_Neo

quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

quote:

Orijinalden alıntı: »FaTaLiTY

quote:

Orijinalden alıntı: mctkynrcomer

Modifiye olmayacağını nerden anladınız?

http://www.youtube.com/watch?v=8eKe7gZLBYo

İzle bakalım modifiyenin m si var mı videoda

Hocam tanıtıma bakıcak olursak ilk most wanted oyunun tanıtımında'da modifiye'ye dair hiçbir şey yok, umarım bu oyunda modifiye olur eğer olmazsa pek tutulacağını sanmıyorum.

1.20 Saniyeye bakılırsa Soldaki Mazda Bana Orjinal hiç gelmedi

Bakın Youtubde Bir Mesaj Herşeyi Açıklıyor

Most wanted's feeling + Underground's tuning + the run's graphics = best nfs
    Most Wanted'ın oynanışı + Underground's modifiyesi + The Run'un grafikleri = En iyi NFS

mazdayı bırak orda hayvan gibi modifiyeli M3 GTR var daha nolsun be

• Ne saçmalıktır modifiye yok allah allah nfs mw yi kim geliştirdi haberi olan varmı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfgsfgsfg

Ne saçmalıktır modifiye yok allah allah nfs mw yi kim geliştirdi haberi olan varmı.

EA Canada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

quote:

Orijinalden alıntı: sfgsfgsfg

Ne saçmalıktır modifiye yok allah allah nfs mw yi kim geliştirdi haberi olan varmı.

EA Canada.
    EA Black Box geliştirdi. EA Canada ancak FIFA gibi spor oyunlarıyla uğraşır.
  • Modifiye olmadıgı kesinleşti mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarış oyunu diyince aklıma ilk MW gelirdi. Hatta Mw2 diye kısaltma görürsem Modern Warfare değil Most Wanted sanırdım.
    Seriyi güzel devam ettirirler umarım.
  • Keşke EA Black Box yapsaydı bu oyunu hem modifiye hemde sağlam senaryo olurdu.
  • Yahu beyler lambur lumbur zaman kaybetmeden direk yarışmaya başlamak varken

Neden Modifiye olayına bu kadar çok takılıyorsunuz bı anlam veremedim zaten serinin ilk oyunundada

Öyle ahim sahim bir Modifiye yoktuki Modifiye olayi undergraundlarla bitti bence

• Adının most wanted 2 olması zaten saçmalık olurdu.Zira most wantedin devamı carbondu.Yeni nesil grafiklerle bir Mw oynatmaya çalışacaklar,zira ruh olmadan.Videodan anladığım kadarıyla oyun motoru frostbite 2.theRun grafiklerinde,Hot pursuit - Burnout karışımı bir oyun geliyor iste.Çabuk oyun çıksın diye utanmasalar DLC leri yeni oyun diye satacaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

Yahu beyler lambur lumbur zaman kaybetmeden direk yarışmaya başlamak varken

Neden Modifiye olayına bu kadar çok takılıyorsunuz bı anlam veremedim zaten serinin ilk oyunundada

Öyle ahim sahim bir Modifiye yoktuki Modifiye olayi undergraundlarla bitti bence

Gerçek hayatta modifiye tutkunları neden modifiyeye tutkun? Direkt yarışsınlar değil mi? İşte nasıl gerçek hayatta biz modifiyeli araçlar seviyorsak oyunda da kendi tarzımıza göre arabalar yapıp yarışmakta hoşumuza gidiyor. Bunun için Underground ve Most Wanted çok tutuldu. Kendi arabanla değil sanki başkasının arabasıyla yarışıyormuş gibi hissediyorsun kendini son NFS sürümlerinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkangunes04 -- 8 Haziran 2012; 5:30:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

quote:

Gerçek hayatta modifiye tutkunları neden modifiyeye tutkun? Direkt yarışsınlar değil mi? İşte nasıl gerçek hayatta biz modifiyeli araçlar seviyorsak oyunda da kendi tarzımıza göre arabalar yapıp yarışmakta hoşumuza gidiyor. Bunun için Underground ve Most Wanted çok tutuldu. Kendi arabanla değil sanki başkasının arabasıyla yarışıyormuş gibi hissediyorsun kendini son NFS sürümlerinde.

Orasi oyle fakat fazla abartmadan ufak capli modifiye olayi fena olmaz di yoksa oyunu birakip 2 saat arabayi tamir etmekle ugrasmak oyundan sogutuyor insani dusunsene 4-5 dk yaris icin 1 saat arabayi modifiye etmek mantikli olurmu sence ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

quote:

Orasi oyle fakat fazla abartmadan ufak capli modifiye olayi fena olmaz di yoksa oyunu birakip 2 saat arabayi tamir etmekle ugrasmak oyundan sogutuyor insani dusunsene 4-5 dk yaris icin 1 saat arabayi modifiye etmek mantikli olurmu sence ?

Ioyun hala yuklu ve modifiye isin en eglenceli kismi. Kendi arabalarimi tasarladim reamen grup kurdum. Modifiye olmali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• most wantedin namusu kirlenmiştir.bu namusun temizlenmesi gerekmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhanbilgin

most wantedin namusu kirlenmiştir.bu namusun temizlenmesi gerekmektedir.

adam haklı
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.