Şimdi Ara

NEED FOR SPEED MOST WANTED -2012- Düşüncelerim (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
10.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 3 farklı kontroller ile denedim, arabayı doğru düzgün sürmeyi beceremedim.

Direksiyonu çok yavaş topluyor, bu da aracı kullanmamı acayip zorlaştırıyor. Dönüş tuşunu bıraktığım anda direksiyonu hızlıca toplasa (Ki Arcade oyunda olması gereken budur) sorun kalmayacak.
    Yahu Simlerde bile daha rahat viraj alıyorum bunda yok dönemedim gitti.

Edit: G27 ile dönüş açısını azaltınca bayağı oynanabilir oldu ama o yarışlar ne zor öyle ya
    Bir tane Subaru buldum daha ilk yarışı "Easy" olmasına rağmen her yere çarpıyorum. Çarpmasam bile 2. liğe zor yükseliyorum.
    Zorluğu düşüremiyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 27 Temmuz 2013; 12:35:05 >

• 2005 most wantedda my carsda jant rengi değiştirirken aftermarket rims falan diyo değişmiyor son eklediğim arabada jant rengi önceki eklediklerime baktım oluyo ama çözümünü bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-Mavzer-_ -- 26 Ağustos 2013; 3:19:21 >
  • tamam hallettim meğer jant değiştirmek gerekiyomuş önce yoksa stoktakiler boyanmıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: Game-R

Azavel oyunu yükledim. 2-3 Yarış yaptım. Söylüceklerim şunlardır:

En başta şöyle diyim, indircek yada alcak arkadaşlar asla almasın indirmesin.

Neden derseniz. Sıkı bir oyuncuyum. Need for speed'in ise bütün oyunlarını bitirmişliğim vardır.

Fakat bu sefer EA Games gerçekten sıçmış.

OPTİMASYON 0
    - KONTROLLER BERBAT ÖTESİ 200 İle gidiyorum Sanki 50 Km'ile gidiyorum.
    250 KM İle el freni çekerek dönüş yapıyorum.
    200 KM İle kaza yapıyorum ardından devam. Ufak çiziklerle (Hadi buna alıştık buna sözüm yok)
    Yani dicem şu oyun cidden zaman kaybı hiç denemeye bile gerek yok.
    Oyun en düşük ayarlarda bile bir kasma mevcut.

PC'N kötü demeyin Medal of honor Warfighter Full ayarlarda bitirdim. Akıcı bir şekilde. Şunuda eklim MOH Warfighterdeki araba sürme sahneleri grafikleri need for speedden bin kat daha gerçekçi..

Arkadaşlar ea gamesi çok kötüler gibi oldum ama haksızsam söyleyin. Biz istemiyoruz polis filan. Modifiye istiyoruz, sokağa çıkıp drag yarışları istiyoruz. Body kitler jantlar kolonlar kaputlar spoiler istiyoruz. Böyle düz yolda 250 KM ile giderken el freni çekerek dönmek istemiyoruz...

Çok şey istiyorsunn...

• Biz Rosewood Da Büyüdük Need For SpeeD MW 2012 de Gezilicek Yer Bile Yok. Polis Kovalamaları Güzeldi Ama Eski Oyunda Challenge'lardan Biri Polis Arabasıan Binip Bounty Kazanıp Kaçmaktı, İlkinin Hikayesi Vardı, Bazı Kişilerden Nefret Ettin, Bazılarını Sevdin. Ben 2012 NFSMW Yi Aldım Oynadım Ve Hiç Sevmedim. İade Etmeye Çalıştım Ama 4 Saat Limitim Geçip Bitmiş Bile. 30 Lirayı Çöpe Atıcağıma Giderim Mirror's Edge Falan Alırım. Mirror's Edge De Duvarları vs. Pikselleştirerek Oyunu Hem Güzel Hemde Hızlı Yaptılar. Grafikleri Düşürünce Dip Dibe Gelirseniz Bir Fark Olur Sadece. NFSMW 2012'de Bunu Neden Yapmadılar Hala Anlayamıyorum. İlki En Azından Gerçekçiydi. Benim Söyleyeceklerim Bu Kadar Benim Yaptığım Hatayı Yapmayın Ve 30 Liranızı Saklayıp Başka Bişeyler Alın. Önceki Oyunda Arabanın Ne Kadar Hızlı Döndügünü, Nitroyu Ne Kadar Hızlı Harcayabileceğini Seçebiliyoduk Bunda ise polis oluyosun...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.