Şimdi Ara

NEED FOR SPEED MOST WANTED -2012- Düşüncelerim (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
0
Favori
10.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Salvatuon

quote:

Orijinalden alıntı: novaljin

görünce kampanya falan vurdum gol oldu :D acımadım most wanted sonuçta kaç kere 60liraya bulucam :)))

Seninki gol ise ben ağları deldim herhalde...Markafoni kampanyasından 29TL'ye aldım

dostum sen bi harikasın :)) görünce paylaş aga böyle kampanyaları bir birbirimiz için burdayız :D :D

• Bir de yarışlara ilişkin il izlenimimi söyleyeyim.

İyi bir NFS sürücüsü sayılırım. Ama, Hard zorluk derecesinde yarışlar var ve bu yarışları kazanmak gerçekten de çok zor. Bir de, hemen arkasında olduğunuz ve geçmeye çalıştığınız arabalar geçmenize izin vermemek ve sizi yoldan çıkarmak için çaprmak amacıyla önünüze doğru kırıyorlar direksiyonu ki, bu gerçekten çok iyi bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerhangiBiriyim -- 31 Ocak 2013; 16:10:32 >
  • Koyacağım resim küçük çıkabilir ama, yine de bir şeyi söyleyebilmek bakımından koyayım.

Bu oyunda modifikasyon olayı sanırım biraz değişik bir şekilde var. Eğer yanlış anlamadıysam resimden de görüleceği üzere birinci olana nitro verileceği, ikinci olana koruma zırhı verileceği belirtiliyor. Üçüncüye ise modifiye yok.

Ama bu yarışları kazanmak gerçekten çok zor. Şu ana kadar 7 araba içinden ancak beşinci olabildim. Genelde insanalr daha zor olanı başarmaktan hoşlanıyorlar ama Hard yarışlar harbiden bayağı zor.

NEED FOR SPEED MOST WANTED -2012- Düşüncelerim

• quote:

Orijinalden alıntı: HerhangiBiriyim

Koyacağım resim küçük çıkabilir ama, yine de bir şeyi söyleyebilmek bakımından koyayım.

Bu oyunda modifikasyon olayı sanırım biraz değişik bir şekilde var. Eğer yanlış anlamadıysam resimden de görüleceği üzere birinci olana nitro verileceği, ikinci olana koruma zırhı verileceği belirtiliyor. Üçüncüye ise modifiye yok.

Ama bu yarışları kazanmak gerçekten çok zor. Şu ana kadar 7 araba içinden ancak beşinci olabildim. Genelde insanalr daha zor olanı başarmaktan hoşlanıyorlar ama Hard yarışlar harbiden bayağı zor.

Çok hoş şeyler yapmışlar ama, hard yarışları kazanmak çok çok zor ve belki bu bakımdan bu oyun eleştirilebilir. Kaç defa restart yaptım, 6 araba varmış, ancak 5 nci olabildim. Hayvan gibi basıyor şerefsizler. Bir şekidle bir yerlere çarpmasanız bile, diğer arabalar size çarpıp yoldan çıkarıyor.

"Çok hoş şeyler yapmışlar" dedim. Mesela, son hızla yarıştığım bir arabanın arkasından giderken, birden kenara kaydı, onun önündeki normal trafikte olan bir arabaya son sürat geçirdim. Diğer yarış arabası kenara kaymadan önündeki arabayı göremediğiniz için, resmen sizi tuzağa düşürmüş oluyor.

Ama bu yarışları kazanabileceğime ilişkin bir ümidim yok. Kazanıp da modifiye yapabilen olursa bizden saklamasın, söylesin.

• Yorumlar hiç iç açıcı değil yükleyebilirdim ama zaman kaybı olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

Yorumlar hiç iç açıcı değil yükleyebilirdim ama zaman kaybı olmasın.

Bence yorumlara hiç aldanma. Ama alacaksan kampanyasından orijinal DVD'sini almaya bak. Yoksa sen de şu çok sorun yaşayıp lanet edenlerden biri olabilirsin. Eğer bazı yarışları kazanmanın çok zor olduğunu saymaz isek, bence hiç kuşkusuz serinin en iyi oyunu. Sanki böyle bir oyun, böyle monoton olmayan bir yarış heyecanı, böyle muhteşem grafikler görmüş gibi "serinin en kötüsü" diyenlere hayretle bakıyorum.

Bence hiç tartışmasız bütün NFS oyunlarından daha iyi. Video kaydedip koymayı bilseydim deminki şahane yarışı koyardım buraya. Kıl payı kazanamadım.

Mesela iki şey asla ve asla doğru değil. Görsel olarak kesinlikle en iyi hasar görüntüleri bu oyunda. Öyle el frenine basıp zınk diye durmak diye bir saçmalık yok ve bunu uyduran neresinden uydurdu da bu kadar kişi inandı, anlamak mümkün değil. Birisinin yazdığı gibi çarpınca öyle iki saat filan beklemek diye bir şey de külliyen yalan. Sadece bir-iki saniye çarpışma görüntüsünü izleyip sonra yenilenmiş arabanızla son sürat devam ediyorsunuz.

Ha şu var, Razor'u filan geçip elemekte zorlanmayan bir insanım ama bu oyunun bazı yarışlarını kazanmak çok ama çok zor. Bu yüzden modifikasyon yapmak da zor. Çünkü para ile değil,ancak o zor yarışları kazanarak yapabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HerhangiBiriyim -- 31 Ocak 2013; 18:26:43 >

• quote:

quote:

Bence yorumlara hiç aldanma. Ama alacaksan kampanyasından orijinal DVD'sini almaya bak. Yoksa sen de şu çok sorun yaşayıp lanet edenlerden biri olabilirsin. Eğer bazı yarışları kazanmanın çok zor olduğunu saymaz isek, bence hiç kuşkusuz serinin en iyi oyunu. Sanki böyle bir oyun, böyle monoton olmayan bir yarış heyecanı, böyle muhteşem grafikler görmüş gibi "serinin en kötüsü" diyenlere hayretle bakıyorum.

Bence hiç tartışmasız bütün NFS oyunlarından daha iyi. Video kaydedip koymayı bilseydim deminki şahane yarışı koyardım buraya. Kıl payı kazanamadım.

Mesela iki şey asla ve asla doğru değil. Görsel olarak kesinlikle en iyi hasar görüntüleri bu oyunda. Öyle el frenine basıp zınk diye durmak diye bir saçmalık yok ve bunu uyduran neresinden uydurdu da bu kadar kişi inandı, anlamak mümkün değil. Birisinin yazdığı gibi çarpınca öyle iki saat filan beklemek diye bir şey de külliyen yalan. Sadece bir-iki saniye çarpışma görüntüsünü izleyip sonra yenilenmiş arabanızla son sürat devam ediyorsunuz.

Ha şu var, Razor'u filan geçip elemekte zorlanmayan bir insanım ama bu oyunun bazı yarışlarını kazanmak çok ama çok zor. Bu yüzden modifikasyon yapmak da zor. Çünkü para ile değil,ancak o zor yarışları kazanarak yapabiliyorsunuz.

Peki yukarıda birisi 1 saniyeden bile az bi zamanda 400 km den 0 a düşüyor demiş. Bu konu hakkında ne söyleyeceksiniz?

• quote:

quote:

quote:

Peki yukarıda birisi 1 saniyeden bile az bi zamanda 400 km den 0 a düşüyor demiş. Bu konu hakkında ne söyleyeceksiniz?

Bunları kim neresinden, nasıl uyduruyor, bilmiyorum. Ama paşa keyfin bilir, istediğin şeye inanmakta serbestsin. Sonuçta oyunu edinip edinmemen ve oynayıp oynamaman benim için problem değil. Belki de şu internettten ücretsiz ya da ucuz indirilen oyunlarda o tarz saçma şeylerle karşılaşılıyordur. Orijinaline sahip hiç kimsenin böyle bir şey söylemesi mümkün değil.

Dediğim gibi,seni ikna etmek gibi bir derdim yok, paşa gönlün bilir. Ben sadece kendi bakış açımı, bazı gerçekleri ve düşüncelerimi yazdım. Hard yarışları kazanmak çok zor. Buna lanet edebilirsin, bence öyle bir sıkıntın olacaksa yaklaşma. Bunun dışında hiçbir sorun göremedim.

• Sonunda Hard zorluğundaki bir yarış kazandım. Ama bu kolaydı. Asıl zor olanlar modifiye yapılabilen yarışlar.

• quote:

quote:

quote:

yukarıda telefonumun kamerasıyla oyunu çektim youtube attım linki var açıp izleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: last_legant

evet.. bencede oyun beklentileri karsilamiyor...

dx 11 ile dehşet bi oyun olmuş...1.3 update ile sorunlar giderilmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awaqado -- 1 Şubat 2013; 19:26:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

quote:

Orijinalden alıntı: Game-R

Azavel oyunu yükledim. 2-3 Yarış yaptım. Söylüceklerim şunlardır:

En başta şöyle diyim, indircek yada alcak arkadaşlar asla almasın indirmesin.

Neden derseniz. Sıkı bir oyuncuyum. Need for speed'in ise bütün oyunlarını bitirmişliğim vardır.

Fakat bu sefer EA Games gerçekten sıçmış.

OPTİMASYON 0
    - KONTROLLER BERBAT ÖTESİ 200 İle gidiyorum Sanki 50 Km'ile gidiyorum.
    250 KM İle el freni çekerek dönüş yapıyorum.
    200 KM İle kaza yapıyorum ardından devam. Ufak çiziklerle (Hadi buna alıştık buna sözüm yok)
    Yani dicem şu oyun cidden zaman kaybı hiç denemeye bile gerek yok.
    Oyun en düşük ayarlarda bile bir kasma mevcut.

PC'N kötü demeyin Medal of honor Warfighter Full ayarlarda bitirdim. Akıcı bir şekilde. Şunuda eklim MOH Warfighterdeki araba sürme sahneleri grafikleri need for speedden bin kat daha gerçekçi..

Arkadaşlar ea gamesi çok kötüler gibi oldum ama haksızsam söyleyin. Biz istemiyoruz polis filan. Modifiye istiyoruz, sokağa çıkıp drag yarışları istiyoruz. Body kitler jantlar kolonlar kaputlar spoiler istiyoruz. Böyle düz yolda 250 KM ile giderken el freni çekerek dönmek istemiyoruz...

Aynen dediğin gibi dostum sana %1000 katılıyorum,az evvel ben de indirip kurdum 2-3 yarış yaptım amma TIRTTT,sanki sandal kullanıyorum bu kadar berbat olur haaa hayret yaaa 5 küsür GB boşuna gitti gene kotadan.Neyse sağlık olsun nabalım silerim gitsin.Saygılar...

ben sana katılmıyorum ben oyunun sonuna geldim arabalar müthiş . hız desen fena ayrıca oyunu oynarken 250de rahat firenlemen garibime gitti .ama aslında bende oynarken ilk başta oyun çok dandik demiştim ama sonra kontrole alıştım bir arabadan makas bile alıyorum .yani kısacası bence ön yargılı olmayınn .ben 1 numaralı wanted arabayı aldım müthiş bişi .evet ilk most wanted gibi olamayacak ama bu sefer EA nın amacı farklı adamlar gerçek sürüşü bize tanıtıyorlar. bende most wanted oynadım evet kontrol akıyodu ama o kontrol aslında bizim bilindik araba kontrolüydü .ben olsam oynamanızı tavsiye ederdim.kontrol mesele değil önemli olan kazanmak :D

• bmw arabalarını nerden bulacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Aklınızdan most wanted kelimelerini çıkarırsanız 10/9'luk bir oyun olduğunu göreceksiniz.Öyle 2-3 yarış yaptım berbat olmuş demek için çok çok erken.Oyunun inceleme notları baya yüksek.Oyunda belki detaylı bir senaryo yok ama, her araç için ayrı challenge var.Mesala lexus lfa ile diğer araçlarda karşılaşmadığım 2:30 saniyede polislerden kaçma görevi vardı.Gayetde zevkliydi o bölüm.Oyun sizi her araç ile yarıştırmaya zorluyor.Hepsini deneyip, ayrı yarışlarda yarışma merakı bence oyunun en can alıcı özelliği.Dediğim gibi 2-3 yarış değil de, 20-30 yarış daha yaparsanız ve kafanızdan most wantedi silerseniz, kaliteli bir oyun olduğunu, oynadıkca zevk aldığınızı göreceksiniz.

Detaysız senaryoda yok. Senaryo diye birşey yokki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nvidiacı

quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Aklınızdan most wanted kelimelerini çıkarırsanız 10/9'luk bir oyun olduğunu göreceksiniz.Öyle 2-3 yarış yaptım berbat olmuş demek için çok çok erken.Oyunun inceleme notları baya yüksek.Oyunda belki detaylı bir senaryo yok ama, her araç için ayrı challenge var.Mesala lexus lfa ile diğer araçlarda karşılaşmadığım 2:30 saniyede polislerden kaçma görevi vardı.Gayetde zevkliydi o bölüm.Oyun sizi her araç ile yarıştırmaya zorluyor.Hepsini deneyip, ayrı yarışlarda yarışma merakı bence oyunun en can alıcı özelliği.Dediğim gibi 2-3 yarış değil de, 20-30 yarış daha yaparsanız ve kafanızdan most wantedi silerseniz, kaliteli bir oyun olduğunu, oynadıkca zevk aldığınızı göreceksiniz.

Detaysız senaryoda yok. Senaryo diye birşey yokki.

aynen Mia falan olmalıydı adından faydalanmışlar işte. Nerede 2005 MW...

• Oyunu bitirdim çok eleştiri almış bence o kadar da kötü değil oyun hard yarışlar biraz zor ama most Wanted yarışları normal hard gibi zor değil. Oyunun sesleri çok başarılı 200 ile durma falan yok oyunda virajları dönme klasık nfs başka bişi beklemek yanlış olur. Bence oyun başarılı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de bitirdim bugun. Oyunu orjinal aldim, kesinlikle pisman degilim. NFS serisi her oyunuyla kendisini oynatir zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav açık konuşayım. Oyunu kurdum ve patchsiz bir süredir bazen açıp oynuyorum ve grafik kalitesi, geometri, efektler bence çok iyi ama gel gelelim cpu/gpu kaynak kullanım yeteneği ve klavye oynanabilirliği çok kötü. Yani o kadar uğraşıp hikâye yazmışlar, grafik yapmışlar ama I7 işlemciyi bi tarafına sokacak kadar kötü programlanmış bir oyun bence.

• Arkadaşlar bu sitede yeniyim bir şey soracağım nfs most wanted 2012 bilgisayarımda var ancak bir türlü müzik atamıyorum sps converter bulamadım yardım ederseniz sevinirim teşekkürler.
  • NFS'nin sürüş tarzı uzun süredir değişmişti , bu oyun ile bunu anladım. Dönüşlerde artık fren kullanıyoruz drift yaparak çoğu zaman. Grafikler her oyunda bir üst seviyeye yükseliyor. Optimizasyon fena sayılmaz orta seviye bir ekran kartında orta ayarlarda akıyor. Sesler güzel zaten. Bence olmuş. Yeni oyun Rivals'ı bekliyorum

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.